За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 108

• 34 301
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
А за атопичен дерматит какво помага?
Дерматолог постави такава диагноза на моето бебе, макар и според мен да е лека форма спрямо това, което съм виждала на други деца. Предписа медицинска козметика (XeraCalm серията), по-рядко къпане и да не се претопля.

# 196
Здравейте ,аз идвам с един можеби тъп въпрос ,но не съм запозната. Следя във фейсбук едно детенце с рак на малкия мозък,изследванията са,че има злокачествени клетки и въпроса ми е значи ли това ,че тумора ще се връща ? Ще прикача и линк ако някой реши ,че иска да помогне.   https://www.facebook.com/profile.php?id=61551997000576.   https://www.facebook.com/profile.php?id=61551997000576

# 197
Здравейте ,аз идвам с един можеби тъп въпрос ,но не съм запозната. Следя във фейсбук едно детенце с рак на малкия мозък,изследванията са,че има злокачествени клетки и въпроса ми е значи ли това ,че тумора ще се връща ? Ще прикача и линк ако някой реши ,че иска да помогне.   https://www.facebook.com/profile.php?id=61551997000576.   https://www.facebook.com/profile.php?id=61551997000576
Детенцето е моят град… много е тъжно! Както са написали новините не са добри, не знам дали туморът ще се върне на същото място, но определено значи, че ракът няма да се излекува никак лесно… Колко е малък и крехък, а през какво трябва да премине.. който има възможност нека да помогне! 🙏🏻

# 198
И ние сме от Дупница, днес като видях резултатите плаках 10 минути като дете ,защото имам син на неговата възраст и ми е много болно ,моля се да оздравее горкото детенце . Днес майка му беше качила снимка,едното му оченце се е изкривило от операцията ,през какво минава а е само на 1 година 🥺силно се  надявам  да се излекува

# 199
Злокачествените клетки са си рак, така да го кажа. Всичко е строго индивидуално, има ли разсейки, в кой стадий е самото заболяване. Предстои му тежко лечение и най- искрено се надявам да оздравее, защото напълно разбирам ситуацията, защото със синът ми сме минали по този тежък път. Дано да имат нашия късмет.

# 200
  • до най-прекрасния мъж
blue.angel в София ли бяхте на гастро, ще бъда много благодарна за препоръка на някой конкретен.
Не, ние сме от Пловдив, водих я при д-р Янков, тук в града. Обърна ни достатъчно внимание и ни обясни всичко подробно.
Вярвам, че и в София ще намерите добър детски гастро, който поне едни кръвни да пусне. Кръвта се взема от пръстчето, не се притеснявайте.

# 201
Мами, Вие докога давахте пробиотик на Вашите бебоци?

# 202
Какъв пробиотик по точно ? Такъв за след антибиотик или имате предвид за коликите. Аз за коликите давах профилактично до 6месец иначе силни колики имаше до 3м

# 203
За коликите. И аз давам профилактично, в 4+месец е, няма отдавна колики, но педиатърът днес се очуди, че още давам.

Какъв пробиотик по точно ? Такъв за след антибиотик или имате предвид за коликите. Аз за коликите давах профилактично до 6месец иначе силни колики имаше до 3м

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 18:37 от bubastet

# 204
Аз си давах еспумиззан не знам дали е същия като къстав като бг. ,но нашата педиатърка каза ако има да давам нее проблем,защото помагат и за газовете . Пък и аз започнах захранване на 4+++ и не исках да ги спирам тогава защото знаех,че при някои деца се връщат коликите по време на захранването такаче давах до 6 месец,но давах само веднъж на ден ,не съм давала както ,когато имаше колики 3-4 пъти на ден по 7 капки или там колкото се даваше,че вече не помня ,давах веднъж по 3 капки

# 205
  • гр.Пловдив
Аз нищо не съм давала Smiling Imp

# 206
Аз също не давах.

# 207
  • до най-прекрасния мъж
Аз давах до 2-ри месец заради ужасни колики. Тогава успях да се вредя за час при Гастро и той ми каза, че даването на пробиотик след 1-ви месец е напълно излишно при здраво дете, което не е пило АБ. Каквото се посели в червата първият месец, това остава. За Омнибиотик Панда много се смя и ми препоръча да не си давам парите излишно. След посещението при него спрях всичко за колики и до 6-ти месец давах само Санколик, което е на билкова основа.
Първият месец давах Биобаланс Бейби, вторият Омнибиотик Панда.

# 208
  • Пловдив
Никога не съм давала пробиотик.

# 209
Давах био гайа до 3-4 месец заради ужасни колики. Иначе сега на 9м й давам пробиотик, защото от някои храни получава газове и болки. Мисля като свърши опаковката да го спра.

Общи условия

Активация на акаунт