💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 24/

• 42 928
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте! Flowers Hibiscus

Линде, за теб пароли няма. Flowers Hibiscus

Ели, чудесни резултати предвид конкуренцията. За нов сериал мисля, че добре се справя. Хайде утре с малко да са, но нагоре.

# 676
Пуснах се пак епизода за преговор преди тази вечер и видях, че снощи грешно съм цитирала по памет. 🤦‍♀️ Значи не съм научила епизода наизуст, както си мислех.Joy Засрамих се, отивам да го пусна пак. Grinning

# 677
Здравейте,

И от сета преди седмица

Хубав ден на всички!

# 678
Да ни похваля. Ханде е една от малкото, която има хубаво преведен сериал. На пръсти се броят тази есен тези, които не са с автоматичен превод.
Другите сайтове, където вече са го качили от нас няма да ги броя, макар че имат по над 2000 гледания.

https://videa.hu/tagok/hanker-2335250

Статистики, нали си ги обичам. Satisfied

Последна редакция: пн, 25 сеп 2023, 11:02 от midnight__sun

# 679
Слънце, и аз се моля, с малко да е, ама да е нагоре. Не за друго, но това ще ги мотивира и стимулира да вървят нагоре и да ни радват дълго време. Очевидно, особено по реакцията на Бурак миналата седмица, това е важно за тях психологически Flowers Four Leaf Clover
Колко хубав може да бъде понеделник Simple Smile

# 680
Еха 10 000 гледания на 1епизод и 9 000 на втори. Scream Аз съм отворила само по 3 пъти. Joy

Няма почти преводи от лятото, след акцията срещу онзи сайт. Пари за превода не искаме, обаче разчитаме на вас да ни платите гаранцията, ако влезем в затвора за превод на турски сериал. Joy Oncoming Police Car

# 681
Инфо:
Нашите са на 1-во и 2-ро място Simple Smile

Gift Heart

Purple Heart

# 682
Май е нова

# 683
Ново:

От Стори на Йомер

Purple Heart

# 684
Бащата на Лейла ще излезе, че е бивш мафиот или от държавните им служби? С този пистолет 🙄

# 685
Група, начинаеща съм и не знам как да качвам клипове тук, но режисьорката Неслихан си е пуснала стори в Инстаграм, описващо леко метаморфозно Бамбашката Grinning https://instagram.com/neslihanyesilyurt?igshid=MWZjMTM2ODFkZg==
Ще я изписваме ли тази тема преди вечерта или не? Joy
Да ви залея носталгично… сега съвсем случайно попаднах на туит, че режисьорката на “Любовта не разбира от думи” още малко преди старта на ДЧ е поздравила сърдечно чрез стори Ханде и Бурак(как това ми е убягнало наистина не знам). Влязох да и разгледам профила и ви черпя със снимки на Ханде и Бурак като Хаят и Мурат

На тази снимка си виждам Лейля и Доан, не знам за вас

Тази снимка е от първата им брачна нощ. Няколко потребителки са споделяли във форума, мисля в общата тема, че това е най-романтичната първа брачна нощ, която са виждали

Иии щастливият финал на любовта, удържала на лъжи, зли хора, отмъщение, детски инатлъци, инциденти и какво ли още не Flowers Four Leaf Clover
Някой беше споменал за химията между Лейля и Доан и Лейля и Кенан, оставям ви според мен един от най-“химичните” моменти на Бурак и Ханде. Иначе бяха скарани преди да я покани на танц… Smirk
https://youtu.be/TqRpVVj4-Yk?si=n1ZO2VupU210I9EW
Накратко: създаваха “химия” без целувки. По изключително нежен и драматичен начин Мурат показваше любовта си към Хаят (Бурак може да не целува като Керем Joy но му давам 10 точки в жестовете с ръце - галене и прегръщане) Пускам ви най-въздействащата сцена за мен. Вижте ужаса в очите му при мисълта, че ще я загуби. https://youtu.be/WewRuvcKld0?si=ACESaw6reuI7BZtG
Малко по темата за Керем “секса” Joy и лудите му фенки, които явно нямат акъл да се опитат да разпространяват колко успешен е, къде е учил и развил таланта си, защото това за Турция си е прецедент да си завършил актьорско майсторство в САЩ! Лично мое мнение, тези коментари са заради Хафса и не го казвам, защото “нашето гардже си е най-хубаво”. Млада е, издава излъчване на човек, който все още е в лудите си години, когато става на въпрос за любов. Всички сме чували и за любовните и изпълнения. Защо по време на Почукай на вратата ми не сме ставали свидетели на подобен тип коментари? Целувките им излъчваха любов, а тук поне на мен ми изглеждат на първи тийнейджърски вълнения…

Последна редакция: пн, 25 сеп 2023, 15:03 от Cocodoggo_mom

# 686
Бащата на Лейля и той въоръжен. Добър човек ми се струва за момента, но ще видим какво ще излезе в следващите серии.

Коко и аз много харесвах Хаят и Мурат в сериала, но за мен са отдавна в миналото, гледах го през 2016та година. В реално време и помня, че като стигнахме до финалните епизоди вече бях много разочарована от сценаристите. Пишех и във форума в темата за сериала. Нямаше голяма активност. На последната серия щях да заспя направо, писах тук мнението си за финала и едно момиче ме цитира и писа "и аз мисля така" и това беше цялото обсъждане. Joy

Това, което направиха Ханде и Керем в "Почукай на вратата ми", мога да сравня само с "Любов под наем" и "Ранобудна птичка". Над 50 серии гледаш простотиите на сценаристите, ядосваш се, но не се отказваш, защото си завладян от магията на първите 20 серии. Grinning Чакам да видя кой ще е новият летен турски хит , но такъв не е имало след финала на "Почукай на вратата ми" ...

Новата тема ви е готова, но не знам дали ще успеем да се преместим преди началото на епизода.

# 687
Stuck Out Tongue Winking Eye

Purple Heart

от Бурак

# 688

Мисиии, как ги мислиш? Joy Уреди се Бурак с превод от фенките на Ханде. Joy  Истината е, че един проект не е един актьор, ако не ни беше интересно, ако не ни беше развълнувал от първа серия, не бихме се хванали. Ние си знаем колко време ни отнема. Може и да се откажем по някое време, не е сигурно, сценаристите да му мислят какви ще ги творят. Joy

# 689

Миси Joy
Поли, без отказванки, лютфен!

Общи условия

Активация на акаунт