💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 2 (11.09 - 18.09)

• 134 745
  • 2 982
  •   1
Отговори
# 1 950
Напускането на едната близначка нещо ми е убягнало. Явно и другата ще пътува скоро и това обяснява защо не ги чухме от визитките насам, а изглеждаха готини. Явно за да не им симпатизират зрителите.

Виолета сама почна да се оплита в мрежите, които плете. Голяма злоба, съска срещу всеки. Иска да създава коалиции, но не е способна на приятелски отношения, защото е свикнала да е шеф.

Няма да е лошо да запазят кантарите и при битките с амазонките.

# 1 951
Stoiyana , пичУвитИ се казва ! 🤪
Култов момент за мен си беше победата на жените над Мистър Бедро !!!! При тава 2 , 3 пъти !!!!!
Преоткрих Мартин ! Харесва ми хуморът му и “свежият му прочит на играта”!

Нали. Елвиса ми е любимия характер в този сезон. 😂 Ларж е, супер забавен. Личи че най-малко му дреме да спечели. Много смешно ми беше днес като литна на дъската.

Също, много забавен коментар чух тия дни от моя баща, как Радка приличала на аватар с човешки свят 😂

# 1 952
  • Sunshine state
Охооо, леля Вили изпадна в немилост, ти да видиш! Всички се усетиха за змията майка, дори и Дунев.. 🤣 За съжаление прогнозата ми е, че ще се измъкне и дори ще
забогатее с 100 гроша. 🙄
Това с близначката ми дойде изненадващо, не знаех, че е толкова зле. Не са я давали да се оплаква нещо..
Вальо верно си падна на мястото. Радвам се за което. 👍🏻

# 1 953
Току що изчетох 33 стр пропуснати коментари, в хотелското легло и на телефона(извадих си очите от малкия екран).
На почивка съм в Маями и днес докато бях на плажа и гледах децата с поясите, се подсетих за нашите зверове червени русалки!

Не знам за вас,но този сезон мн ми харесва. Събрали са толкова колоритни (и физически силни) играчи. Ганьо дано се задържи - такъв култов участник досега не е имало!! Великан!

Няма как да гледам епизода,но никак не се изненадвам на Виолета - страшно агресивна и отблъскваща. Казва истини,но това ли е начина??
Някой каза,че говорила с американски акцент.. глупости, говори на шопски при това на гето шопски. Започва мн да ме съмнява колко била успешна в Джакс( като ги знам тук какви са хвалипръцковци..)

Пращам ви пясък и океан.Къде си Гатьо майна, да правиш пясъчни замъци с местните деца,пък може да те научат и да плуваш..

# 1 954
Също, много забавен коментар чух тия дни от моя баща, как Радка приличала на аватар с човешки свят 😂
[/quote]

Ох, плаках на този коментар-хахахахахахахахахаах, бараво за хрумката.
Да се включа и аз с коментар за епизодите:
Изгонването на едната близначка-явно от продукцията не са ни го показали, но очевидно тя сама е пожелала да си тръгне, та номинираха нея, защото момичето явно е зле, а все пак Елена се сдоби с подкрепа и видяха, че с баща си ще издържи.
От продукцията следва да ни обяснат какво става, ако някой вече изгонен от племената спечели място да се върне-къде отива, ако някой го е разбрал ще съм благодарна да го напише.
Колкото до Виолета-ама горкия Неделчо, който я е подготвял-играе играта доста неадекватно и непоследователно, а и Неделчо каза, че прави точно това, което й е казвал да не направи, язък за усилията.
Дени е много позитивна и приятна, но покрай майка си ще отнесе и тя доста хейт за мен.
Концепцията с племена само от мъже и жени за мен е недомислица-само чакам Михаил да прати Ганьо на острова.
Тази година наистина са дали доста голямо предимство на двойките, но това е играта. За мен им казаха, за да може да видим как ще се промени отношението към роднините в племената.
Оставам да ви чета с интерес и моля, ако има тема за спойлери някой да прати линк, защото аз не успявам да намеря такава.

# 1 955
Ето и Анкетата за качество на епизод 12       (от 14-ти септември).    
Кликнете картинката.

# 1 956
  • софия
Брутро, банда! Зареждам кафетата и се мятам петъчно да се маскирам на работна.
 Довечера предполагам, че ще излети някоя Амазонка. Вили ще се завърне с гръм и трясък и ще ги започне по височина,  после по хубост и така, докато не им види сметката.😀

# 1 957
  • София
Баси, ако тоя чесън е мъжкар, почвам да проучвам къде да си сменя пола. Simple Smile

# 1 958
Абе хора ако в едно племе се съберат:
Гатьо, Тошко от сезон 2 и Жоро Иванов от сезон 1, кой ще е алфата? Кой щи нирижда нищата и ще е вожда на пичувити?
Това са тримата алфамъжкари на предаването до сега Hands Muscle Георги Ямболският ще запали флагът на племето ,а Тодор и Гатьо ще го подкрепят и ще кажат ,че те са най-известните ,тук  са за бой до смърт и накрая ,че ще съдят продукцията  като излязат щото е накърнила авторитета им .

# 1 959
Добро утро!
Успешна година на всички ученици, а на майките им - здрави нерви и леко да минава! 🙂
Въпрос към Чакалчето и Жоро - как си представяте подкаст с Гатю? Айде, другите ще надянат маската на моментно благоприличие, ама Гатю? Готови ли сте за тоя тънък лед, защото, надявам се, помните гафа с Тити и Тото...

# 1 960
Капка женственост няма у Виолета.

Хубаво интервю на Туньо в надкаста. Не е глупав. Щеше да е интересен участник. Жалко, че не остана по-дълго.

# 1 961
Чакалов в Здравей България

# 1 962
  • SF
Много е симпатичен Чакалов. Как не можа да се позадържи в сезона си...

Дано и след години да не чета в темата за Ганьо и колко перфектен, комплексен състезател е бил.
Искам да влязат повече двойки, преди Ганьо да си е тръгнал. Защото сезонът си има нови правила и той ще трябва да се съобразява с тях и да ги спазва. Нали така е научен!

# 1 963
Не си спомням Ралица да е възпитавала досега пред строя някой друг освен Пеньо. Въпреки, че в самите сценарий в годините тя и Димо са имали реплики- "до смърт". Винаги ми се е виждало много странно една ТВ игра да се драматизира по този начин. Пеньо е от екземплярите, които като ги видя да ме настигат на пътя с бясна скорост давам десен мигач и отбивам да им дам път да се утремят към нищото. Ако господ ме пожали- .нека аз и децата ми никога не срещаме този тип хора. Сините ще направят грешка с избора на Виолета. Тя е една от много силните и волеви жени и ще се върне. А после шоуто ще започне с нови билети при тях. Предвиждам, че Моника ще си е заминалата тази седмица. Не разбрах защо искаше "да е в средата". А от Васил и Момчил очаквах много повече сила и тактика. От сините именно Виолета снощи се пребори най-добре. Цецо от гладиаторите ми е симпатичен, но се увлича по простотиите на приматите.

# 1 964
  • софия
На мен друго не ми дава мира, предните години участниците правиха чудни лайфове в инста. Тази година ни звук, ни стон. Или са се изпокарали яко още преди да приключи снимането или от продукцията са им забранили. Но си е загуба за всички. И за тях и за нас.

Общи условия

Активация на акаунт