💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 2 (11.09 - 18.09)

• 134 631
  • 2 982
  •   1
Отговори
# 2 160
Оххх, тук стана по-нагласено даже и от играта на Полина. ВикитУ направо си извади два тапи...
Нов левъл в ловенето на шарани.

# 2 161
Моника я намирам за грозновата честно казано.

# 2 162
  • София
Каква драма на волята! Гатьо е подал контестация, че девойките не ловили риба с жилетки.
Играта ще се преиграва след кратко прекъсване. Свършекът се удължава до обедните новини утре в 12.

# 2 163
  • Другата България
Аз пък съм за Радосвета. Късмета им е наравно и еднакво бавно се движат по трасето. И мисля , че Цецо си е харесал Ива или Цвети, а не дребното. Дано съм права де. Ама като гледам учителката как се радва на синхроните, усещам че ще си заминава. Тя за това и се радва. Оттърва се.😁
А, може, може, за Ива и аз предположих, Цвети не ми е била в ранг листата, но не е изключено.
Аз просто реших, че става въпрос за Вики, а тъй или иначе очите ѝ шарят и обича да гледа....движенията на мъжете.
Но дори и да не е тя, няма как да я изгонят на този етап.
Просто Радосвета наистина е много скучен участник, нищо лично, но явно не е знаела и тя /поредната/ къде попада.

# 2 164
  • София
Ох, Ради, Ради
Плаче ми се... 😢
Такъв заплес досега не е имало в игрите май.
Вечно неразбрала и объркана.

# 2 165
Системен късмет-когато басейнът е пълен само с розови куки.

# 2 166
  • BG-DE
Викито забави темпове, ама закъде да бърза щом продукцията те тласка няма що да се зориш 😂

# 2 167
Викиту да не си почива със шматкане по терена, че играта трябва да свърши до новинити!

# 2 168
  • София
Системен късмет-когато басейнът е пълен само с розови куки.
Ще намерят и няколко червени - Гатьо ги е оставил за всеки случай.

# 2 169
Тази Радосвета ще се окаже по-голямо недоразумение и от Мани JoyТолкова неадекватен и спрял играч от игрите не бях виждала.Въобще с какъв акъл са я взели .

# 2 170
  • София
Обаче браво на момичетата, че преди малко си се окуражаваха една друга и си помагаха.
Като цяло климата при Амазонките е за пример!

# 2 171
  • Някъде в Матрицата
Ретроградният Меркурий ми е приспал интуицията 🤣 ВикитУ май ще отстреля Ради. Въпроса е, дали Радосвета ще разбере че играта е свършила? 🤣

# 2 172
  • Буркина Фасо
тия ако се забързат ще им трябва бърза помощ да ги спасява. Smiley

# 2 173
  • София
Задрямах...

Готина Ситнилска, а и Моника, която обаче в предаването хич не изглежда така, даже е леко плашеща на моменти.
На Ситнилска очите сиви ли са? Много са интересни.

# 2 174
  • Буркина Фасо
Тази Радосвета ще се окаже по-голямо недоразумение и от Мани JoyТолкова неадекватен и спрял играч от игрите не бях виждала.Въобще с какъв акъл са я взели .
и това чудо  учи децата ?!?!

Общи условия

Активация на акаунт