💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 2 (11.09 - 18.09)

• 134 605
  • 2 982
  •   1
Отговори
# 2 250
  • София
Не, не, СлаБе, стига, моля ти се. Simple Smile
Ако утре Гладиаторите заложат на непознатия, от продукцията ще си вкарат неспасяем автогол.
Никой не може да ме убеди, че ако направят такъв залог това наистина ще е истинския техен залог, а не спуснат отгоре.
Ще лъснат яко, абсурдно е.
Но пък може да направят трансфери и в своето племе, всичко може.
И амазонките пак могат да бъдат подсилени, защото могат да им изпратят Момчил и Васко примерно, за да отслабят Старейшините, а пък братята да са бушони на жените и т.н. Опции много.

# 2 251
Ама те утре мъжете, щом единия ще е Андрей, ще я минат тая игра за около 4 минути, какво ще правим през останалото време?! Joy
Ще повторят днешната битка поради силния интерес, а поради това, че доста задремаха и я проспаха!

# 2 252
Дяволо, много ще е предвидимо винаги да дават правилния залог племената. Не бих се учудила по някакви пичувски мотиви да заложат утре на новака Камен. Пичувски, продуцентски. Другият вариант е да познаят и просто Гатьо и мъжагите да разкарат братята и да си вземат две жени в племето, с което да си вкарат автогол и да се отслабят. Със сигурност обаче изходът дългосрочно няма да е в плюс на Гладиаторите. Хем са твърде силни, та е чак безинтересно, хем Гатьо е любимият типаж за прецакване на Тупарев. Алфа мъжкар със самочувствие, който не си мълчи и няма да приеме да им ходи по свирката на безумните правила. Не, че не е простак Гатьо, но 100% и нарочно го представят в най-лошата светлина.

# 2 253
Абсурд е това за мен.
Замислете се, за да стане това което вещаете (изгубен залог на Гладиаторите) това означава две неща.
1) Гладиаторите да заложат на непознат. Ако го направят ще е абсурдно и ще граничи с идиотизъм. А и никой няма да им повярва. Пак ще се надигне вой срещу продукцията. Ще е ясно, че всичко е сценарий вече и гледаме филм, защото няма нормален човек, който да избере непознат пред олимпиец и шампион. Невъзможно.
2) Те залагат на Андрей, но Андрей губи!
Това също е абсурдно, защото Андрей наскоро се закани на стори, че иска много да играе с Фифо и само да му паднел. И Фифо му върна жеста, че в Ол Старс могат и да се засекат...

Така че това са двата варианта за загуба на Гладиаторите.
Не знам защо решихте, че ще се разпаднат.

Но истината е, че след утрешната битка няма да са същите племена вече. Така че амазонки вече няма да има в буквалния смисъл на думата, защото има голяма вероятност при тях да попадне мъж или повече от един мъж.

Не знам защо реши, че щом Андрей се е заканил, не може да загуби.Всеки може да загуби на тази игра.И няма как само кандидати за ол Старс да побеждават винаги Някои ще трябва да паднат.

# 2 254
  • София
Ясно е това, не споря.
Аз само казвам, че няма как един нормален човек да избере този Камен пред машината Андрей. Няма.
Няма Гатьо, няма Матьо. Абсурд.
И Андрей няма как да загуби.

Всичко останала което си написала е така едно към едно и изобщо не споря за това.

# 2 255
  • Другата България
...............
Така че това са двата варианта за загуба на Гладиаторите.
Не знам защо решихте, че ще се разпаднат.
....................
За мен знаеш защо - защото от тази продукция очаквам И неочакваното. Тоест, всичко.
Всичко, което ще води до коментари, обсъждане на формата /без значение как и в какъв план/, ще генерира трафик, кликания, дори хейт, основно хейт. Каето никаго не е притеснявало тези продуценти. На тях изобщо не им дреме и за участници, и за зрители. Важни са рейтинга и финикийските знаци. До момента племето на Гладиаторите генерира основно хейт и подигравки, две седмици виждаш - не само при нас в темата е така, и в нета е същото. Това е най-обсъжданото племе. Тази нишка вече се изчерпа, даде “плод“, време е да се вкара нова, в която отново те да са главния “герой“. Само че по различен начин.
Затова смятам /не знам как точно ще стане/, че именно те ще се разпаднат.
От друга страна трябва да има и интрига в предстоящите битки, защо не да ги изправят именно един срещу друг, но вече в и от различни племена. А и това според мен далеч не е последното пренареждане на племената. Знаеш - има кражба на капитани, “внезапна смърт“ на капитан, битки с по двама отпаднали....

Разбира се, допускам и да греша, естествено. Опитвам се да мисля като продуцентИтИ.
Понякога ми се получава.

Каквото и да стане, радвам се, че ще има раздвижване.

# 2 256
  • София
Аз мисля, че бивш победител по дифолт трябва да спечели, защото в противен случай се дискредитира. По-добре един недиректно влязъл в следващият сезон, отколкото бит кат' маче у дирек бивш победител..

# 2 257
  • София
Бг Любо,
Може, може. Факт. При Фродо всичко е възможно. Но все тая. Поне шоу ще има утре, няма да е само една битка, а нещо много по-важно за нас като зрители. Simple Smile

# 2 258
Ся ще земат да ни развалят убавото племе на пичиуте!
Искам промяна в правилата! При вдяка победа, победилият отбор да получава и Вальо!
P. S. Ако Андрей влезе в Ол старс, ще влезе ли и Красима?

# 2 259
  • Някъде в Матрицата
Утре ще разберем.
Само да отбележа, че мускулите на претендента са малко по-изразени от тези на Андрей, а това е достатъчно за представителите на русалките в племето на гладиаторите.

Аз съм за Андрей. Ще преповторя нечие мнение, но този е единственият победител, ,който  аз харесвам.

# 2 260
  • Дубай
Андрей е машинка, както Филип, моите любимци... Истината е, че не се замислям кой ще е истинският победител утре... Иначе много, ама много ще стискам палци "Пичувете" да са прецакани, щото си го заслужават.

Последна редакция: сб, 16 сеп 2023, 00:22 от I.V

# 2 261
Голям обрат спретнаха, не го очаквах на този етап... Лошото е, че утре ще гледаме само битката, а вероятно в понеделник разместването, вече нямам търпение!

# 2 262
  • Дубай
Не съм очаквала така серията, както тази в понеделник... Амазонките ми се ще малко да ги разбутат червените.

# 2 263
  • София
Продукцията обаче много рано ще правят промени в племената. Още не е започнала третата седмица. Това за мен означава само едно нещо:
Осъзнали са какъв провал ще са игрите и рейтингите ако тази доминация в червено продължи. А тя ще продължи, защото така селектирани тези Гладиатори са на практика непобедими.
Разбирам да не бяха виждали пъзел през живота си и да падат там, ама ето, че и това е невъзможно, защото имат поне трима пъзелисти. Двама доказали се и един проекто.
Т.е. нямат слаб пост/звено.

Само 2 седмици и осъзнаха, че са направили кардинална грешка.
С тези игри, които дават Амазонките нямат абсолютно никакъв шанс да отлепят от дивата река.
А защо тогава не променят игрите? Ами няма как. ИВ с това е известна. Тежки игри за много сила и издръжливост. Рискуват да загубят аудитория в понеделник ако слагат някакви баланси, топчета, перца и т.н. В понеделник винаги са генерирали най-голям интерес и това им е най-важния епизод.

Е, който е дал идеята за племе само с жени или е уволнен или понижен в длъжност. Wink

Последна редакция: сб, 16 сеп 2023, 00:10 от Diavolo

# 2 264
Аз мисля, че ще познаят, но ще се изпокарах после и ще сътворят чудеса от разместването Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт