💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 2 (11.09 - 18.09)

• 136 806
  • 2 982
  •   1
Отговори
# 285
Расото може да го хвърли пред поп Гатьо

# 286
Радостин плува толкова красиво, че и оператора се заплесна да снима само него.

Страхотни Оряшкова и Ситнилска, Ива беше супер. Но Мудева, колкото и да й се иска, според мен трябваше пред Радосвета да отстъпи - по-добра плувкиня е.

# 287
Извинявам се, ако е коментирано вече, щото сега наваксвам и с гледането, и с четенето, ама оная туристката верно ли каза, че никой не може да превърти играта? Тя или не е гледала предните сезони, или не е гледала с разбиране, щото досега поне по двама души във всеки сезон са превъртали играта с помощта на продукцията.

Последна редакция: пн, 11 сеп 2023, 21:59 от Flo Ann

# 288
  • София
Радостин плува толкова красиво, че и оператора се заплесна да снима само него.

Страхотни Оряшкова и Ситнилска, Ива беше супер. Но Мудева, колкото и да й се иска, според мен трябваше пред Радосвета да отстъпи - по-добра плувкиня е.

Радосвета е изключително нерешителна и мрънкаща. Не може да носи отговорност, но след това мрънка. Почва да ме дрази.

# 289
За гребането на Оряшкова и плуването на Ива - познах. Сега предполагам, че Цвети ще минава над халките.

# 290
  • София
Невероятно плуване от Радостин и Ива. Красота.
А Ива и изобретателна излезе с плъзгането си на връщане. Все едно гледах Фифо.

# 291
За пореден път се убеждавам, че от продукцията въобще не мислят за здравето и обезопасяването на участниците. При такива игри трябва да имат каски и наколенки. Не са си взели никаква поука - в първи сезон Наско крак счупи, във втория май имаше едно момиче, което прешлен беше строшила и отпадна бързо-бързо. Не знам какво трябва да стане, за да се замислят - да умре ли някой?

# 292
  • София
Вальоо... Вальоо... за да си интригант трябва да имаш поне малко акъл. Този, който имаш в наличност, не ти стига за нищо /гледам с голямо закъснение/ !

# 293
Радостин и Калоян, защо копират модната икона Алекса 🩲
Точно, не бива така. Веднага да свалят слиповете, за да се разграничат от него 🤣

# 294
Невероятно плуване от Радостин и Ива. Красота.
А Ива и изобретателна излезе с плъзгането си на връщане. Все едно гледах Фифо.

Никой не се сети да обърне рамката - ребрата са от едната страна и са като спирачка, а от другата страна би се плъзгала като шейна по плазове.

# 295
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ужасна игра, горките Амазонки, толкова неравностойно! Радо, Калоян и Ива са наслада за очите като плуват. Но момичетата трябваше да сложат на плуването Радосвета вместо Мудева, защото Мудева е бавна. Но Радосвета не мога да я разбера за какво се бори. Хем се цупи, че не й гласували доверие да плува, хем се отказа. Дано успеят за стопанството!
Старейшините са отлични за реката. Елвиса ги закопа с неговото гребане.  На арената не е като да плюеш в Резиденцията.

# 296
Много добро гребане на Оряшкова и Ситнилска. Цецо разбира са като торпедо. А Рълев 1 реши и маневри да показва.😁 Плувците естествено блестящи. Но Ива с най- хитрата техника излезе.😁 А Крум ме шашна  на халките. Той с има няма три хвата ги мина, до сега в ИВ такова минаване не бях виждала. Машинка е реферчето.😁 Дано нищо да и няма на Мудева, че много лош удар изглеждаше.🤞🤞🤞

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 00:27 от Joy 05

# 297
и за Цвети познах.

# 298
  • софия
Умпилумпитата затриха болта.😀😀😀

# 299
На Димо как не му е горещо?

Общи условия

Активация на акаунт