💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 2 (11.09 - 18.09)

• 134 741
  • 2 982
  •   1
Отговори
# 1 860
  • София
Много интриги, много всичко друго, но не и игри на волята. Така наречената социална игра не и е тук мястото. Е според мен.

# 1 861
Моника изобщо не мога да разбера , какво иска. Аз половината участници не мога да разбера как им тече мисълта. Алооо продуцентчетата на тия кастинги и по един IQ тест им пускайте, поне минимален критерий да покрият, че ми се накъдри мозъка от напрягане да разбера какво говорят по синхрони тия образци , където сте ги събрали.

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 23:30 от Joy 05

# 1 862
Нямам търпение русалките да отидат на реката.

# 1 863
Моника не знае в коя игра е влезнала.Виолета  думи нямам.Ако  това е успешна жена да си плюе ,и на парите , и на успехите.Тотално грозна картинка.Жена на такава възраст да псува като каруцар!

# 1 864
  • София
Моника не знае в коя игра е влезнала.Виолета  думи нямам.Ако  това е успешна жена да си плюе ,и на парите , и на успехите.Тотално грозна картинка.Жена на такава възраст да псува като каруцар!

То мани как говори и псува, ама с каква злоба го прави! Дъщеря й за сега изглежда много по-различна от нея.

# 1 865
Като видя Моники и половината отбор на червените и имам чувството , че на кастинга им се прави IQ тест и влизат тези с отрицателните резултати🤷♀🤔

# 1 866
Много интриги, много всичко друго, но не и игри на волята. Така наречената социална игра не и е тук мястото. Е според мен.
Има ли номинации има и социална игра. За да няма подобно нещо, трябва продукцията да ги разкарва от играта по някакви други правила.

# 1 867
  • Другата България
Виолета е права за повечето неща, но е поредната, която като чуе за номинация и .....
Уж всички са дошли, за да се доказват, да играят, не ги е страх да излязат на арената и , но като дойде момента и побесняват. Викито и Радка много по-нормално понесоха номинациите от Виолета, та и Минка е свежар, на нея ѝ пука само за Благо и думата, която ѝ е дал. Но Виолета откачи.
Не се прави така, за езика ѝ и епитетите, а и псувните да не говорим. Заканва се наистина като мутра, и плаши с Денислава. Е, добре де, разбрахме, че Денислава ще влезе, няма нужда повече да ни се набива в очите и ушите.
А като капак на цялата работа нито един от тях не е разбрал, че за да влезе Денислава НЕ Е нужно някой от тях да излиза, а просто самата Денислава да победи конкуренцията.

# 1 868
Оххх Елвиса е голям сеирджия 😂 как се върти там да ги слуша и “брат, за да си мъжкар…”
Знам че това не е популярно мнение, но харесвам Виолета 😀
А като знам че Благо е зодия риби, като нищо ще симп-не и ще си даде двата гласа само за Виолета. Моника е доста глупава щом наистина си е помислила, че има шанс да ѝ се размине. 🤣
Виолета сгреши като натисна толкова силно срещу Благо. Избърза. Ако беше изчакала след битката щеше да е в по-добра позиция.

# 1 869
  • София
СЕМ къде спи? Доста псувни имаше в епизодите досега, основно от ганьовци и Виолета. Hands Point Up
Ганьо на критики реагира много детски.

# 1 870
  • София
Всъщност като се замисля победата на Мастагарков над Цецо изобщо не е изненада.
1) По-тежък е с 6 кг.
2) Бивш футболист. А футболистите са много здрави в краката

Крум също е играл футбол, ето защо и той беше резачка в играта.

Рълев изненада най-приятно
От Даниел не очаквах такава сила в краката обаче. Ама той май само това му е. Силни крака и може да минава халки. Не е малко, но недостатъчно за Игри на волята.

Очаквах повече взривна сила в Момчил и Васко, особено при Момчил. Май и той го е очаквал от себе си, защото беше крайно недоволен от себе си.
Но случва се. Това е положението. В Игри на волята винаги може да загубиш по всяко едно време. Ако ще и бог на игрите да си (Фифо, Гого, Юлката и т.н.)

# 1 871
Не стреляйте! Харесвам Виолета! Искам на нейните години да мога да отвявам Никита на силови битки! Малко ѝ куца социалната игра, но е права.

# 1 872
# 1 873
Виолета и Моника са потрес по различен начин. Много натоварващи.

# 1 874
  • София
Ще гледаме по-малко интересния съвет за мен...

Последна редакция: пт, 15 сеп 2023, 15:16 от La Vikinga

Общи условия

Активация на акаунт