💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 2 (11.09 - 18.09)

• 134 729
  • 2 982
  •   1
Отговори
# 1 905
Абе хора ако в едно племе се съберат:
Гатьо, Тошко от сезон 2 и Жоро Иванов от сезон 1, кой ще е алфата? Кой щи нирижда нищата и ще е вожда на пичувити?
Това си го мисля от три дни! 🤣🤣

# 1 906
  • София
Виолета е готова да номинира всеки един, дори тези, с които си е дала дума, но очаква от тях да не го направят към нея. Защо?!

# 1 907
Виолета е готова да номинира всеки един, дори тези, с които си е дала дума, но очаква от тях да не го направят към нея. Защо?!
"Не се дръж с хората, както те се държат с теб. Сърдят се."

# 1 908
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Виолета е права за много неща, но е страшно егоцентрична и арогантна, освен че ползва доста каруцарски речник. Това, което ми е най-противно в нея е, че всички са й мили и приятни, когато не й противоречат. Но ако някой я настъпи по опашката, започва да бълва змии и гущери. А истината е, че сама се наигра.

# 1 909
  • София
Това май, май ще е сезонът на Гатьо
Толкова мемета и колажи само кралица Мани от сезон 3 е получавала.
Навсякъде почти само Гатьо се обсъжда. 😀

# 1 910
От утрешното промо се вижда, че Мартин ясно казва в очите на Виолета какво мисли, а тя казва, че бил лицемер. 😄 Съвсем изгуби баланса тази жена. 🤪

# 1 911
Момичета, някъде тук имаше пост със зодиите на участниците, но не го намирам.. може ли някой да ми помогне? Hug

# 1 912
  • София
"Не се дръж с хората, както те се държат с теб. Сърдят се."
Или другото...Не искам да започвам новата седмица в лоши отношения с никого..Извинете ми се. 🤣

# 1 913
  • Другата България
А, де! Нали това казах - кроеше стратегии с Мартин, сигурна в него, спрягаха и Дунев, умуваха този или онзи, и то ЗАД гърба им, и когато се оказа, че същото е направено и с нея, вече обърна другия лист - тя е откровена, казва всичко в очите, не е лицемерка, псувни, закани, мутренска история.
Много беше и смешно, и тъжно как нареждаше и сипеше закани, докато дялка с ножа по масата. Точно като Гатьо, на когото преди два дни се присмиваше.

# 1 914
  • София
Момичета, някъде тук имаше пост със зодиите на участниците, но не го намирам.. може ли някой да ми помогне? Hug

На 1 страница е.
В основния, първия пост.

# 1 915
Гатьо, Тошко от сезон 2 и Жоро Иванов от сезон 1, кой ще е алфата? Кой щи нирижда нищата и ще е вожда на пичувити?
Вайс Joy Поне Гатьо вече го е бил.

# 1 916
  • София
Вайс не е такъв. Той е от тези, които повече слушат и не говорят много, а действат. Simple Smile

# 1 917
  • софия
На ротационен принцип. 😀😀😀

# 1 918
Вайс не е такъв. Той е от тези, които повече слушат и не говорят много, а действат. Simple Smile
Вайс сега е зает да е моделче на Лазаринов. През ден е в Парадайз да се снима за тикток

# 1 919
Да им пуснат Катя, да ги строява Joy

Общи условия

Активация на акаунт