💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 2 (11.09 - 18.09)

• 134 756
  • 2 982
  •   1
Отговори
# 1 920
От тримата с най- много мозъчни клетки е Шак- Шак и аз залагам на него.😁

# 1 921
  • Другата България
Няма интрига за утрешната битка. Малко се притеснявам да залагам след днешния провал, но все пак ще опитам - Радосвета е пътник. Няма да ми липсва, безлично представяне.

# 1 922
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

# 1 923
Аз пак нещо съм пропуснала . Утре играта няма ли да е същата , в която Елица предния сезон си спечели пастата за зъби - изометрия ? Там съюзници има ли  ?

Последна редакция: пт, 15 сеп 2023, 00:03 от Joy 05

# 1 924
  • Другата България
За лека нощ ви оставям да се насладите на творчеството на всенародния любимец Пенчо Гатевски. Явно не само Даниел се проявява в социалните мрежи. Мдааа, “страхотен“ кастинг, Тупарев. Пример за аудиторията, такива трябва да са съвременните “мъжаги“.
Скрит текст:

Подозирам, че това е само началото.
И се надявам да не ни намери темата тук, че тогава ще стане страшно.

Последна редакция: пт, 15 сеп 2023, 00:05 от Merri_An

# 1 925
Тоя сам си го проси.

# 1 926
Е те хората завиждат,че тях не ги дават по телевизорАт

# 1 927
Гласувах в анкетата, но ме съмнява да има съюзници този път, поне в промото не показаха такова нещо. Освен пак да ни ментят нещо и това да е кадър от същинския елиминационен дуел. Залагам все пак Радка пиратка да си ходи утре.

# 1 928
Чак ми дожаля за пичуите. Те отишли до смърт да се бият, а някакви, вместо да се обособят и дефинират, ги хейтят ли хейтят, докато ги гледат на телевизорАт.

# 1 929
  • софия
Уфх, на мен ми става жал, като си помисля на какво са подложени сега пичуити. Вярно, че се стараят доста, но чак на лични да им се досажда. За мен им стига, че продукцията се гевези с тях. И, че станаха повод за хиляди мемета. Но някъде трябва да има граница.
 Лошото е, че те наистина нямат умствения капацитет да се разграничат максимално в момента. Дани се кара с всички из фейса, Гадьо отговаря. Бе, дръпнете се и стойте тихи. Достатъчно сте се омазали,  няма смисъл от още.

# 1 930
За лека нощ ви оставям да се насладите на творчеството на всенародния любимец Пенчо Гатевски. Явно не само Даниел се проявява в социалните мрежи. Мдааа, “страхотен“ кастинг, Тупарев. Пример за аудиторията, такива трябва да са съвременните “мъжаги“.
Скрит текст:

Нямам думи .Сезон 4 толкова много вдигнаха нивото.Всички участници бяха преди всичко възпитани и силни играчи.Този сезон не отива на добре .Много сваля нивото на игрите.

# 1 931
Хай, банда, не знам откъде да подхвана,  затова ще оставя да отлежи до утре. Още не вярвам, че тия, лоботомираните, бродят по същата тая земя.
 И едно малко лирично отклонение.  Седим си и гледаме епизода, когато детето спира на пауза, поглежда ме с едни такива големи, облещени очи и вика " Пък ти постоянно ме поправяш, че не се казва "с кой", а "с кого"!  Я ги виж тия?!" Мълча, мълча...Извън балоните ни е страшно, факт!

# 1 932
Скрит текст:
Скрит текст:

Нямам думи .Сезон 4 толкова много вдигнаха нивото.Всички участници бяха преди всичко възпитани и силни играчи.Този сезон не отива на добре .Много сваля нивото на игрите.
Съвсем не всички - волейболистката изобщо не беше с рафиниран изказ например.

# 1 933
Димо два пъти каза общото тегло на Гладиаторите, ако правилно съм чула 685 кг. Колко ли е общото тегло на Амазонките , давам им най-много 400 кг. Чудя се защо бутат, теглят и носят едно и също количество и тегло варели с пичовете?

# 1 934

Общи условия

Активация на акаунт