💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 2 (11.09 - 18.09)

• 134 720
  • 2 982
  •   1
Отговори
# 1 965
На мен Денислава ми харесваше в Един за друг, но тук ме издразни как веднага натири Васил в групичката на неготините и го обяви за едва ли не неадекватен, защото не си комуникирал по-добре с богоизбраните.
Много се дразня като гледам такива гимназиални истории.
Иначе само по количество синхрони можем да се сетим, че в племената ще влязат Михаил, Денислава и Румен Радев.
За мен Радосвета излиза днес и това ме удовлетворява, защото ми се струва, че се мъчи и социално и физически в игрите.

# 1 966
Това палене на огъня дето Вальо го предложи, много силно ме съмнява. И как така камерата удобно избягна да покаже същинския момент на запалването, а чак след това някой се отмести да открие гледката на вече запаления огън???

# 1 967
Това палене на огъня дето Вальо го предложи, много силно ме съмнява. И как така камерата удобно избягна да покаже същинския момент на запалването, а чак след това някой се отмести да открие гледката на вече запаления огън???

Момчил по същия начин запали огън на плажа понеже кибритът, който им бяха дали беше мокър.

Последна редакция: пт, 15 сеп 2023, 13:16 от siana_

# 1 968
За мен гладиаторите са няколко нива на еволюционно развитие. На дъното при първобитните са Гатьо, Даниел и Ники(който все пак в друга среда си личи, че би бил по-адекватен). В процес на еволюция са Цецо, Крум и Калоян. Еволюирал е Рълев, а нормален стабилен мъж е Радостин.
И аз мисля, че днес си тръгва Радосвета

# 1 969
За мен гладиаторите са няколко нива на еволюционно развитие. На дъното при първобитните са Гатьо, Даниел и Ники(който все пак в друга среда си личи, че би бил по-адекватен). В процес на еволюция са Цецо, Крум и Калоян. Еволюирал е Рълев, а нормален стабилен мъж е Радостин.
И аз мисля, че днес си тръгва Радосвета
За мен единственият свестен там е Цецо.

# 1 970
Цецко е най-читав от шестицата мъжкари.Джентълен ми се видя,цветчета,това онова,няма изцепки,само не ми харесват веждите му,като с линийка начертани,но подробности.

# 1 971
Очаквах "мъжкарската" радост на гладиаторите в снощните битки и не ме изненада. Рълев, от друга страна, направи не малко унизителни коментари за опонентите им. Него трябваше да подпука Ралица и така даже щеше да го издигне в очите на пичувити.
Плуването с жилетки не беше толкова зрелищно и удовлетворяващо, колкото битките снощи. Не разбрах обаче как Вили реши че именно тя, а не Моника е по-стабилна на гредата. Моника може да е всякаква, но тук наистина си беше стабилна.
Мастагарков направи добър двубой, но после пак се оплете в приказките си. Няма кураж това момче и това е. Дай си гласовете за Вили и приключвай. Тя и с един глас ще ти разкаже играта, така че където един, там и два. Още повече ако наистина е дал някаква дума на Моника. Коменрата на Елвиса, който му преведе с едно изречение целия разговор с Моника, беше супер.

# 1 972
На 15 септември е добре учителката да потегля към дома. Joy Предпочитам другите да останат, Моника поне е интересна за гледане. Хареса ми как Гатьо нареди Ралица, аман от нейния псевдо морал. Ники като поредния здравеняк в това шоу се изложи, скоро ще е пътник. Вальо си намери племето Sunglasses

# 1 973
Ох,Рълев се опита да се набута в мъжкарската задруга,но по много принизяващ метод,дай ръчичка,дай пет,тежки разговори с Гатьо.Гатьо само прости изречения разбира,команди,къде ти да водиш разговор с него и да си обсъждате кой кого засегнал.Веднага обаче обърнаха палачинката като разбраха,че нечий брат може да ги запокити извън играта с едно щракване,дотук с мъжкарството им.
Даниел,какво да кажа за него,не ми е приятен,казаха му името и че той ще изхвърчи, и веднага нервни кризи,някакви циркаджийски номера на арената.

# 1 974
Аз всъщност не разбрах в кой момент и защо приматите оставиха Радо(той им беше главна мишена за тормоз) и преминаха към Рълев. Рълев е леко нестабилен, иска му се да се впише, за това прави глупости. Поне се надявам да е това. От друга стана Радо е железен. Винаги пристъства когато дават племенни разговори, но не чух и думичка да казва. И аз бих била така, то с тези няма смисъл от комуникация. Но пък ей така като него бих стояла нон стоп до тях, за да съм в час с тъпотиите им, или поне ако искат да ме обсъждат да трябва да крият по храстите Simple Smile

# 1 975
Като социален експеримент е интересно,но твърде тенденциозно режисирано.
Във фейсбук ми попадна снимка на Моника с деца. Тя две деца ли има?

# 1 976
Цецо за мен има наченки, но е далеч от възпитан и интелигентен. Това, че проявява кавалерство и иска да ухажва жена, на която е хвърлил око, нищо не е. Много базисно ниво. Иначе се държи по горилски, крещи, хили се на изцепките. Ако смени племето, ще е другояче.

# 1 977
Пак да се отчета за снощи (забравих му вече бисерът на Ганьо, то не може да насмогнеш, все едно чужд език уча).
Хареса ми много съветът на жените, ясно че ще се опитат да се измъкнат от номинации Вики и Ради, но целият тон беше много премерен, без излишни грубости.
Бедъра и Ганьо как паднаха от жените беше култово. Все се натъртва на интервенциите на жените, но Николай ми е не по-малко изкуствен. Кой го знае на какви анаболи е, не само главата му е шамандура.
И хубаво на Мишо обърнахме внимание, но мен Рълев ме кефи все повече и повече. Готин е, можещ и най-вече с характер, не им мълчи на тия гамени. Не мисля, че брат му ще се класира, но той напред ще стигне мисля.
При сините нещата стават сървайвър, което ме радва. Мартин много добре играе играта засега.
Вальо да отиде при дъщеря си му е най-печелившия ход до тук.

# 1 978
На мен ми се ще този сезон победителят да не е от някоя от двойките, защото Виктория доста резонни неща каза по темата. Подозирам обаче, че ще е точно някой от тях.

# 1 979
Е,Цецко е близо до вожда,насърчаван от него,даде му капитанството,но друг от шестицата по-поносим не виждам GrinningКалоян е като фикус,когато и да погледна мълчи и се е захилил.
Радо им се опери,културно,не даде да го мачкат,колкото и самонадеяно да звучеше,че ще бие г-н Бедро.Симпатизирам му,както и на брат му.

Общи условия

Активация на акаунт