💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 2 (11.09 - 18.09)

• 134 743
  • 2 982
  •   1
Отговори
# 1 980
Абе хора ако в едно племе се съберат:
Гатьо, Тошко от сезон 2 и Жоро Иванов от сезон 1, кой ще е алфата? Кой щи нирижда нищата и ще е вожда на пичувити?
Това си го мисля от три дни! 🤣🤣
Тогава стават братя и само ще дифинират и обосновават. И на всеки от тях по един момък да тренира за мъж.

# 1 981
Е то при толкова много двойки- 8( 16 участника ) и половината от тях страхотно подготвени и със стратегическо предимство - очаквано е победителя да е сред тях. Но този път ме съмнява да е някой от изгубеняците. Миналата година много пресолиха манджата продуцентчета с Алекса, че сега съм с надежда това да не се повтори.

Относно елиминационната тази вечер залагам на амазонките. Радосвета е много дълга и не я виждам точно на тази изометрия, а дребното е много слабо в ръцете. Но пък може и да греша и Моника да прибере 100 гроша. Разбира се ,това е в случай, че няма двама отпаднали- любим похват на продукцията за разместване на племената.

# 1 982
Абе хора ако в едно племе се съберат:
Гатьо, Тошко от сезон 2 и Жоро Иванов от сезон 1, кой ще е алфата? Кой щи нирижда нищата и ще е вожда на пичувити?
Това са тримата алфамъжкари на предаването до сега Hands Muscle Георги Ямболският ще запали флагът на племето ,а Тодор и Гатьо ще го подкрепят и ще кажат ,че те са най-известните ,тук  са за бой до смърт и накрая ,че ще съдят продукцията  като излязат щото е накърнила авторитета им .

А къде без Панчев? Толкова се вря навсякъде човека и да го забравите:)

# 1 983
Също Юлиян Grinning

Той също ги ръсеше едни цветущи за кого ли не. Спомням си старата чанта, с която нарече Радостина в очите, без грам да му пука.

# 1 984
Всички неприятни впечатления, които ми се бяха натрупали за Вальо, се изпариха за един миг, когато отиде на плажа. Страхотен беше! Прегърна си детето, успокои всички, запали огън, мотивира ги в много труден момент.

# 1 985
ако има тема за спойлери някой да прати линк, защото аз не успявам да намеря такава.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1587083.345
Ето яя🔥

# 1 986
Майко мила! Племе с Гатьо, Юлиян, Тодор, Веско, Георги и да добавим за разкош Стоян, Генчо и Вайс, ами те ще се избият! Сигурно ножове ще се вадят на резиденцията! Joy
При все, че Стоян, Генчо и Вайс са по-разумни мъже.

# 1 987
  • София
Много е симпатичен Чакалов. Как не можа да се позадържи в сезона си...
Нямаше как. Женята и нейната свита пратиха Филип срещу Чакалов на елиминация. Тук Михаела прееба схемата. Трябваше да е в партия с Чакалчето.

# 1 988
За мен е нечестно двама човека да се броят за един. Това може да се види само в Игри на НЕволята.
Няма значение, че са жени. Тук килата са важни. А точно тези жени имат и здрави крака. Което е втория важен фактор. Това са 120 килограма все пак.

Абсолютно подкрепям! Когато сте с един повече и с 15кг отгоре (общо) другия отбор няма шанс. Но пък играта стана интересна Simple Smile

# 1 989
Продължават бъзиците с Гатьо и плуването му. 🤣🤣🤣🤣

https://www.instagram.com/reel/CxNQOoFoj4A/?igshid=MWZjMTM2ODFkZg==

# 1 990
  • София
Така е за килограмите, и никой нямаше да се подиграва, ако Николай не беше такъв самонадеян пуяк.
Грандоманщината неговата и на Гатьо води до всички мемета т.н.

# 1 991
Килограмите си казват думата, отделно Николай няма най-цветущата мускулатура предвид цялата химия, която е изпил, но някой сигурно го би през устата с Гатьо да ги изприказват тези глупости. Чак си представям как вътрешно е страдал, че жени са го избутали през арената.

Виолета считам, че няма как да не се върне, не я харесвам, но тя притежава страшна воля, която вчера отчасти предаде и на Моника и двете показаха най-доброто от себе си. Която и от четирите да отпадне, няма да страдам за нея - никоя от тях не ми е симпатична.

# 1 992
Майко мила! Племе с Гатьо, Юлиян, Тодор, Веско, Георги и да добавим за разкош Стоян, Генчо и Вайс, ами те ще се избият! Сигурно ножове ще се вадят на резиденцията! Joy
При все, че Стоян, Генчо и Вайс са по-разумни мъже.

Аз бих махнал някой от последните 3 и добавил Катя (От сезон 2 ).

Относно Аll Start, май и Добрин (Победителят от сезон 1) не е с добри отношения с продукцията, това е споделил в едно група във ФБ:
 Няма да качвам снимките тъй като са доста сериозен спойлер, може да ги намерите в темата за спойлери:

# 1 993
За мен е нечестно двама човека да се броят за един. Това може да се види само в Игри на НЕволята.
Няма значение, че са жени. Тук килата са важни. А точно тези жени имат и здрави крака. Което е втория важен фактор. Това са 120 килограма все пак.

Абсолютно подкрепям! Когато сте с един повече и с 15кг отгоре (общо) другия отбор няма шанс. Но пък играта стана интересна Simple Smile
Тогава колко е справедливо мъкненето на варели по рампата нагоре за жени по 50 кила горе долу и ПичУи по средно 80 кг? Явно Амазонките нямат шанс по твоята логика, ама са там и не е особенно интерсно на реката, остави, че и някоя херния може да получат.

# 1 994
  • София
Веселина в На Кафе (не в самото студио)

В студиото коментираха и проявите на Гатьо и изцепките му снощи.

Последна редакция: пт, 15 сеп 2023, 14:42 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт