💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 2 (11.09 - 18.09)

• 134 715
  • 2 982
  •   1
Отговори
# 2 010
Помните ли едно време тризначките от ББ как ги бъзикаха, че са един мозък в три тела? Е, същото е и с тримата от запаса - Гатьо, Патьо и Шматьо. Явно когато Господ е раздавал мозъци и накрая му е останал само един  с  три кандидатстващи за него тела, го е разделил на три Grinning
И е отишъл при тризначките. Тез Доньо Доневите герои само вакуум си отглеждат в междуушието.
Хаха, викаш за тези тримата да не е останал хич? Може, може Joy

# 2 011
Скрит текст:
Майко мила! Племе с Гатьо, Юлиян, Тодор, Веско, Георги и да добавим за разкош Стоян, Генчо и Вайс, ами те ще се избият! Сигурно ножове ще се вадят на резиденцията! Joy
При все, че Стоян, Генчо и Вайс са по-разумни мъже.

Аз бих махнал някой от последните 3 и добавил Катя (От сезон 2 ).

Относно Аll Start, май и Добрин (Победителят от сезон 1) не е с добри отношения с продукцията, това е споделил в едно група във ФБ:
 Няма да качвам снимките тъй като са доста сериозен спойлер, може да ги намерите в темата за спойлери:

Това вече лично за мен е изненада.
Не разбирам какъв спойлер са, но ако не са за този сезон моля да ми ги изпратиш на ЛС.
За този сезон са, има снимки на острова на изгубените, на някои от тях са 2-3ма от участниците...
Ясно.
Не искам тогава. Благодаря ти.
Ти да видиш, тоя Добрин, измислен победител, щом и той хули продукцията, смятай. Sunglasses

Добата е природозащитник и може да видите в какво състояние е плажа където снимат (в тази снимка няма спойлери):

Не казвам че целия боклук е техен, но така и така снимат там може да поизчистят малко плажа

Нали имаше снимки от плажа впоследствие, беше изчистен от боклуци.

# 2 012
Моето непопулярно мнение е, че образът на Гатьо се преекспонира, за да се насочи хейтът на публиката към него, вместо да се обърне внимание на нечовешките условия при Изгубените и неравностойното разпределение на племената. Не Гатьо е виновен, че са събрали доста комплексно племе с подготвени участници, при които положението е като в съблекалня на мъжки отбор преди състезание (както Жорката се изрази в Чакалкаста).

Според мен Гатьо през повечето време се шегува и не казва насериозно повечето неща, примерно около ситуацията с подстригването. Повечето се бяха офъкали почти нула номер и едва ли е имало е***** само към Рълев, докато си правят "прически" един на друг. Относно репликата към Дунев, видях как в края на играта той отиде да поздрави изгубилия отбор, същото така, след като Ралица го скастри, отново отиде да поздрави Краси. Не че го оправдавам, разбиранията му за мъжкарство, казармен ред и доминация са архаични, просто силно се пресилава образът му. Пак казвам, повечето неща, които говори, ми се струва, че ги казва като шега.

Положението при Изгубените е такова, че докато не се извъртят повечето от моравите участници, вотът на съвета ще бъде съжалителен към този, които вече не издържа и иска да си ходи и никаква интрига и стратегии няма да се случват. Условията, при които живее племето, са направо по-тежки от тези в Сървайвър. Там поне имат някаква сянка , минимални дневни дажби и възможност да печелят храна. Да не говорим, че не правят нищо през повечето дни (имат две игри за една снимачна седмица), което е още по-тежко и тягостно. Мишо и Радев едвам говореха на съвета, все едно са други хора.

Сините веднага се коалираха мъже срещу жени, познатата практика. Smile На елиминациите предвиждам Виолета да се спаси със сигурност, а Радосвета да се самосаботира и да отпадне, на нея май хич не ѝ се седи в предаването.

# 2 013
Абе, има една поговорка - човек каквото сам си направи, друг не може да му го направи. И важи с пълна сила за Гатьо.

# 2 014
Добрин едва ли критикува продукцията, че му е дала наградата Grinning

Спомняйки си какви постоянно ги говореше вътре, предполагам, цялото му възмущение е на тема опазване на околната среда.

# 2 015
  • софия

Препоръчвам, не зная колко дълго ще се задържи в нета. Боби разказва доста интересни неща.

# 2 016
Гатьо си е абсолютно автентичен,имаме общ познат Grinning
Мастагарков е далечен бри'чед на моята половинка,а Туньо е преподавал за кратко народни танци на роднина.Не е с добри впечатления от него.
Това е след краткия сондаж,който направих.

# 2 017
Цецко е най-читав от шестицата мъжкари.Джентълен ми се видя,цветчета,това онова,няма изцепки,само не ми харесват веждите му,като с линийка начертани,но подробности.

А на мен и веждите ми харесват!

# 2 018
  • София
Според мен няма нищо преекспонирано.
Ганчо е тежък простак.
ГСП след ГСП. Simple Smile
До кога ще се задържи, не знам, не се и наемам да предполагам, но явно има още какво да "покаже" Simple Smile

# 2 019
  • софия
Хахах, в паралелна реалност съм. Чакам си гт, слушам подкаста на Туньо с Бобката, а срещу мен Ваня от сезон 2 чака някой  на един мотор.😀

# 2 020
Тази събота кой от старите бойци ще се бие?

# 2 021

Препоръчвам, не зная колко дълго ще се задържи в нета. Боби разказва доста интересни неща.
Ехааа, мноооого интересни неща разкрива, които често Вие съфорумци хващате още при излъчването, ама е друго да ги разкаже участник... За яденето тогава на жълтите също не знаех историята... Че са го направили един вид на пук на продукцията, защото тя ги е прецакала в дадена игра и са отишли на реката...

# 2 022
На мен друго не ми дава мира, предните години участниците правиха чудни лайфове в инста. Тази година ни звук, ни стон. Или са се изпокарали яко още преди да приключи снимането или от продукцията са им забранили. Но си е загуба за всички. И за тях и за нас.

Пичуите не знаят от къде да пуснат лайва;)

Последна редакция: пт, 15 сеп 2023, 20:25 от biglubo

# 2 023
Скрит текст:

Изключително интересно интервю. Жалко, че Туньо постоянно прекъсваше момчето, иначе той щеше да каже още много интересни неща. Дамата и тя можеше повече да мълчи.

# 2 024
Някой може ли да преразкаже видеото на 2 на 3? Много ми е интересно какво е казал, но нямам 1 час да го изгледам. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт