💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 2 (11.09 - 18.09)

• 134 711
  • 2 982
  •   1
Отговори
# 2 025
Някой може ли да преразкаже видеото на 2 на 3? Много ми е интересно какво е казал, но нямам 1 час да го изгледам. Благодаря предварително!

+1 някой да преразкаже много моля, ако е спойлер, просто сложете спойлери, че има доста хора, които биха се обидили.

# 2 026
Ами аз не съм гледала трети сезон /освен финалните епизоди/ и не го знам този Боби, но има дар слово и е умен. Повдигна малко завесата от кухнята на Игрите. Ясно си каза, че има игри, които са неравнопоставени или дори нечестни. Например липсват елементи от пъзел, някой от елементите е различен, някой от елементите е некачествен, нещата не са сглобени както трябва. В този дух. Не е нещо, което да не сме предполагали.
Освен това говори много и за самото режисиране. Примерно играчът е предизвикан и афектиран заради едно, но при излъчването се представя, че тази му реакция е за друго нещо.
Разказа подробно как са ходили до Китен за храна, как са стигнали до това решение, колко ядосано на продукцията е било племето /заради нечестна загуба/ и после при разкриването какво им се е струпало на главите.
Разказа и някакви подробности от двубоите си и за другите играчи от неговия сезон, но аз не ги познавам и не мога да преразкажа.
Обсъдиха и сегашния сезон. Според него тормозът над Радостин е доста по-голям от това, което виждаме. Възмущават се от концепцията с плажа на изгнаниците, с това, че има само женско племе. Когато започна да говори за фаворити доста го прекъсваха и нищо не разбрах.

# 2 027
  • софия
Приятно гледане, пичуи! Пожелавам си много матрял за мемета.

# 2 028
Виолета какво дълбае  с ножа и тя по масата като Старейшинката.

# 2 029
Хайде пичуйе, веднага пред телевизорАт!
Един за всички и всички за себе си.

# 2 030
  • София
Мастагарков ще лети при Изгубените значи.

# 2 031
  • Другата България
Значи, Виолета обвинява Мастагарков, че е инициирал заговора срещу нея, а Мартин до него седи и сумти.
Всъщност Мартин го инициира. Ами, това вероятно е стратегическа игра, но на мен ми е ...нелицеприятно.
И аман от Виолета, аман. Закани, дялкане с ножа по масата, Денислава, пак Денислава, “грозна“ физиономия, изключително отблъскваща гледка.
И синхрони, синхрони....сякаш само Виолета е в това племе
Сега на съвета отново Виолета.

# 2 032
  • София
Много хубаво се изказа Мастагарков.
Виолета рие дъното.

И Виолета, нали се имаш за голям играч?
Елвиса те сготви, а не Мастагарков. Нищо не си разчела!

# 2 033
  • Другата България
Ама и Елвиса продължава да мълчи като....пфффф.

# 2 034
  • София
Аа споко, сега и Елвиса ще и го каже.

# 2 035
  • Другата България
Аа споко, сега и Елвиса ще и го каже.
Цъ, не ѝ го каза.
Елвиса е играч, така ще го добута до финал.

# 2 036
  • София
Мдаам, не я засегна с по-лични обиди...
Изказа се като политик, хаха.
И аз го виждам да стигне далеч, но по друга причина, писах вече. Ще го пазят от номинации. Има невидим шпалир и респект от играчите заради социалния му статут.

Иначе Виолета с много слаба стратегическа игра.
С последните си думи загуби Моника като потенциален съюзник напред в играта. Не се прави така.

# 2 037
Като видях ухилената физиономия на Виолета в анонса по време на битката,работата за нея ми е ясна.

# 2 038
  • ПАЗАРДЖИК
В играта за елиминация има значение ръста на играчите. Не вярвам това да е съобразено и подозирам, че Вики ще е в най-неизгодна позиция с ниския си ръст!

# 2 039
Тази вечер май няма да дават пичовете  Sleepy

Общи условия

Активация на акаунт