💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 2 (11.09 - 18.09)

• 134 683
  • 2 982
  •   1
Отговори
# 2 070
не им върви на учителите по английски в това предаване Joy

# 2 071
  • София
Вики веднъж казва,че това е нейната игра и е добра на изомерия,след секунди казва обратното!Егати и монтажа

Има къси ръце, дребничка е. За пореден път дадена игра/конструкция не е съобразена спрямо ръста на играчите.
С което се излагат много за пореден път.

# 2 072
Не че съм за Радка, но ръстово е най неигодна позиция! Но сефте!

# 2 073
просто искам да видя лицата на мастагарков и елвиса, ако не се прибере моника... А и представете си цяла седмица превъзгласяне на моника + нейното пищене колко добре се е справила и как се е доказала вече

# 2 074
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Възхищението на Изгубените от Вальо трая ден до пладне. Просто и неговият начин на комуникация не е най-удачният, въпреки че намеренията му са добри и наистина направи много неща за тях.
Виолета пък два епизода упреква всички, които са си позволили да я номинират в лицемерие и всички земни грехове, а тя самата, която плюе по Моника непрекъснато и я номинира като най-слабото звено, цъфна на арената, хванала я за ръка. Това ако не е иронично...
Смятам, че Радосвета ще отпадне, не за друго, а защото е абсолютно демотивирана и пречупена. Грам живец и желание за нещо не показва в последните дни. Виктория ако отпадне ще е, защото не са й стигнали силите просто. Иначе има желание да остане и да се бори.
Виолета със сигурност ще се спаси, за Моника не мога да преценя дали ще се справи, тя дотук не е демонстрирала нищо от имагинерните си умения.

# 2 075
  • София
Няма съюзници
Ще има награда за последния останал
Открийте разликите спрямо миналата седмица когато бяха четирима мъже

Но има едно нещо което е запазена марка за това предаване
Играта не е съобразена с участниците. Виктория например има къси ръце и е адски неудобно за нея. Тя едвам стига ръкохватките.

# 2 076
  • София
Вальо ги напрегна и на самотния остров, ама и те там са си - всеки го е яд на другия и контактуват зорлем. Но той си е явно досаден, властващ човек.
Амазонките (и двете) ще загубят - коя от двете ще си замине не ми се прогнозира. Все пак, може би, по-мъничкото момиче (на него му е мн.трудно)

# 2 077
Имам чувството, че Виолета знае само думата "лицемер".
Много ми е смешно как се сърди и гневи на номинацията и на това, че мъжете се наговориха. Ми това е играта, сори. Правят се коалиции, наговарят се, изпращат някого на елиминация. Много злоба у тази жена, физиономията й чак е страшна на моменти. А продукцията не спира да ни я показва, имам чувството, че гледам "Шоуто на Виолета".

Отново играта не е съобразена с ръста на участниците. Много неудобно и трудно за Вики. 

Валентин бързо успя да изнерви и младежите Simple Smile

# 2 078
просто искам да видя лицата на мастагарков и елвиса, ако не се прибере моника... А и представете си цяла седмица превъзгласяне на моника + нейното пищене колко добре се е справила и как се е доказала вече
Те ще си отдъхнат, ако не се прибере Моника. Не знам какво и кога са се разбирали с Мастагарков, но тя се държи като съпруга, на която са й изневерили. Ако остане, ще му дудне постоянно и ще му е като камък на шията.

# 2 079
Аз пък много искам дребното да си ходи. То не спря да се хвали ,как всичко може, ама го видяхме- до тук половин пъзел нареди , а през другото време зяпа мъжете. Има едно друго предаване за където май е по- подходяща Вики- Ергенина мисля че се казваше. Не , че много ми харесва учителката , ама не ме и дразни.

Ееей много гадно това дребното. Веднага се пусна , като видя че Радосвета падна. Знае , че няма мотивация учителката и затова се пусна . Вредно, дребно и непотребно ми изниква в акъла.

# 2 080
Очаквано. Амазонките се изправят една срещу друга.

# 2 081
  • София

Играта не е съобразена с участниците. Виктория например има къси ръце и е адски неудобно за нея. Тя едвам стига ръкохватките.
Добре де, как да ги нагласят стойките, така че на всички да са удобни и съобразени..Трябва да ги измерят на височина, дължина на ръката, дължина на пръстите, защото и това има значение, също така килограмите,  защото по-тежките също ще натежат повече... Не става..Мишън импосибъл.

# 2 082
Някой изненадан?

# 2 083
Даааа, Вальо и на младежите дойде в повече. Истинско психотронно оръжие е той, а не "танк".

# 2 084
Имам чувството, че Виктория нарочно се пусна

Общи условия

Активация на акаунт