💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 2 (11.09 - 18.09)

• 134 682
  • 2 982
  •   1
Отговори
# 2 085
Елвиса ще я намести кака Виолетка. Тя се има за опасна, ама и него си го бива. 😉

# 2 086
  • Другата България
Моля всички, които ще гледат епизодът утре, да внимават дали правилата ще са такива, каквито ще са на битката между двете амазонки след малко. Аз няма да мога, защото ще работя, но знам, че тук има наблюдателни списващи.
Леле мале, и отново Виолета, и сега има да слушаме хвалби....наистина епизодът на американката.
Да се чудиш като толкова време е в САЩ тази успяла бизнес дама, как не е забравила каруцарския език, който демонстрира откакто е влязла.

Поредна гавра с амазонките.

Последна редакция: пт, 15 сеп 2023, 22:09 от Merri_An

# 2 087
Тази пица да я дадат на изгубените,а не на Виолета де Вил

# 2 088
  • BG-DE
Тя на грошове се надява те пица 😂

# 2 089
  • София
Открийте разликите между Виолета и Момчил и кой как се държа след като бе номиниран.
Момчил стоик. Хладнокръвен.
Виолета орева орталъка.

# 2 090
Еее, ма тия вече са садисти! Момичетата са гладни  и им предстои битка!
Не разбрах грошове има ли сега?
Виолета сега нова стратегия ще гради! Но Момчил си спасява от гнева на мама Вили!

# 2 091
Поднесаха и възможност,да прикотка Минка отново

# 2 092
  • Някъде в Матрицата
Не познах за Моника. А за Виктория, и аз мисля, че нарочно се пусна. А сега се опитва да замаже. Ама не става.

# 2 093
  • Другата България
И каква стана тя?
Сладкото Цвети ще се върне със 100 гроша при Амазонките.

Охх, как ще се зарадвам, когато омешат племената и сметките на Виолета се окажат без кръчмар!
Досега какво ли не изговори за Моника, сега вече ще я привлича към себе си, за да може при първия удобен момент да я “употреби“. А Моника ако “върже“.....

# 2 094
Много ми е противна Виолета. Едва гледам заради нея.

# 2 095
Гатьо 100 процента я е чел Trollface

# 2 096
  • Другата България
Много ми е противна Виолета. Едва гледам заради нея.
Същата работа.
Предпочитам ГаНьо, с него поне се забавлявам.
С Виолета се натоварвам.

Отново позната игра. И мноооого продължителна.

# 2 097
  • София
Минка е доста глупава Мери, така че 100% ще ходи по свирката Вили.

# 2 098
Как ще я минат тези гладни и омаломощени момичета тази игра докрая - не знам!

# 2 099
просто искам да видя лицата на мастагарков и елвиса, ако не се прибере моника... А и представете си цяла седмица превъзгласяне на моника + нейното пищене колко добре се е справила и как се е доказала вече
Те ще си отдъхнат, ако не се прибере Моника. Не знам какво и кога са се разбирали с Мастагарков, но тя се държи като съпруга, на която са й изневерили. Ако остане, ще му дудне постоянно и ще му е като камък на шията.

За мен и двамата искат да я използват хем за лесен противник , хем за лесен глас

Общи условия

Активация на акаунт