💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 2 (11.09 - 18.09)

• 134 628
  • 2 982
  •   1
Отговори
# 2 175
Наистина са на забавен каданс сякаш девойките.

За климата при амазонките съм съгласна-няма агресия, и не е от реката и. мизерията, просто не са такива хора. И като идат в други племена пак ще е същото

Последна редакция: пт, 15 сеп 2023, 23:27 от araselia

# 2 176
Викито забави темпове, ама закъде да бърза щом продукцията те тласка няма що да се зориш 😂
Розови куки и тапи евриуеър. 😁

# 2 177
  • София
Тази Радосвета ще се окаже по-голямо недоразумение и от Мани JoyТолкова неадекватен и спрял играч от игрите не бях виждала.Въобще с какъв акъл са я взели .
и това чудо  учи децата ?!?!

Е, тя е учител по английски все пак. Не означава, че не е добър такъв.

# 2 178
  • София
Епичната битка позволява на слънцето полека-лека да изпари водата в басейна. Дъното му се оказва осеяно с торбички на Лидл. Фантастико подават на свой ред контестация.
А на девойките им остават само още няколко тапи...

# 2 179
И аз си се чудя на акъла, защо ли гледам още , а не си пуснах готвачите. Сигурно съм на подсъзнателно ниво мазохист. От всички сезони и всички игри еднолично обявявам , че тази е най, най- скучната и тъпа.

Много готина Ситнилска с малката. И аз и стискам палци от всейде си.

# 2 180
Получих жестоко главоболие на тази игра.

# 2 181
  • Буркина Фасо
ето ти 2 слаби звена, които дърпаха жълтите назад, не че игрите бяха невъзможни за жените.

# 2 182
  • Другата България
Епичната битка позволява на слънцето полека-лека да изпари водата в басейна. Дъното му се оказва осеяно с торбички на Лидл. Фантастико подават на свой ред контестация.
А на девойките им остават само още няколко тапи...
Joy
Аз реших, че на дъното се визуализират скъсаните мешки от Али Експрес, останали от миналата битка на Момчил - Туньо и Фифо - Теодор.
Споко, малко остана. Вижда му се края.
Ако това наистина го пуснат утре за Олд Старс, ще е голяма смешка. И обида за Мишето или Мирела, ако са те /ако битката е женска/.

# 2 183
Aко Виолета участваше в тая игра вече щеше да извадила 50-60 тапи и да е уловила тон, тон и двеста зарган.

# 2 184
  • София
Две тапи преди баталния финал на тази игра, водещият подава брейк и съобщава, че ко-водещата, колежката му - е родила момиченце.
Продукцията раздава възпоменателни награди: още една найлонова калъфка за знамето на амазонките, прахосмукачка за пепел на изгубените и половин пица на гладиаторите като обезщетение, че не са участвали в битката на битките.

# 2 185
Адски скучна и дразнеща игра. А Вики с двете тапи свалени едновременно не ми се коментира. Също и как всеки път вади розова кука от басейна. Не, че Радосвета не е зле с въдицата, но все пак е твърде ясно.

# 2 186
Голяма скука без Гатя.

# 2 187
Тази игра миналата година не мина ли на два пъти по-бързи обороти???

# 2 188
  • София
Дано утре не са мъже, че ще е гавра направо.
Ужасна игра, факт.

А иначе мили дами, моля ви.
Момичетата са 9 дена на дивата река без подслон и храна.
9 дена, защото там седмицата е 5 дена, а сега сме на петия ден от втората седмица. То си личи колко са изнемощели. 9 нощи и 10 дена по-точно.

Миналата година Ралица и Виктория играха тази игра наяли се и наспали се от Резиденцията.

Последна редакция: пт, 15 сеп 2023, 23:06 от Diavolo

# 2 189
  • España
Димо : Радосвета се връща …..СКУКА 😉🤪

Общи условия

Активация на акаунт