💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 2 (11.09 - 18.09)

• 134 668
  • 2 982
  •   1
Отговори
# 2 685
Прав си Дяволо.
След такова обезчестяване, Гатьо няма да е същият мъжкар.
Жалко. И аз мисля, че до 2 седмици макс ще си замине.

# 2 686
  • София
Радвайте му се на Гатьо като за последно, защото до 1 седмица е аут.
Ясно е, че ще е номинирВан и според мен ще се даде без бой на дуела. Скипна му се цялото желание за игра.
И аз така мисля. Гатьо беше дотук.

# 2 687
  • Пловдив
Гатьо очевидно е под чехъл.
Не случайно от началото му гледаме комплексираното поведение.

# 2 688
Обзор номер 5:
Още с първите кадри на пичуете у зрителите се загнездва усещането за готин епизод.
Гатьо вика Рълев, за да му обясни как трябва да гласува за Крум капитан. Предупреждава го, че на Ники и Цецо не може да се има доверие и те са си променили отношението след новината за изгубените. Рълев отказва сляпо да послуша старшината и му напомня как той самият много си е променил отношението към него като е разбрал, че има брат. Гатьо се ядосва как напразно се е опитал да налее акъл в разума на Рълев. Аман!
Несгодите за командоса тепърва започват. Едно писмо прекъсва закуската му. Викат ги на арената. Пичуите трябва да заложат кой ще спечели кастинг битката. На терена се завръща шампиона Андрей, който казва как от 2 години не е тренирал и вече има коремче. Противник му е силен мъж от кастингите - Камен. В главата на Даниел и Ники веднага светва лампа - Камен ги е бил на плуването - трябва да заложат на него. В този момент цялото племе забравя, че в битката няма плуване, както и че Ники и Даниел влизат в морето със жилетки. Гладиаторите залагат на Камен. Както винаги момчетата се справят перфектно с ролята да изглеждат глупави.
Андрей е стихия по трасето и побеждава Камен с 10:3. Със всяка свалена тапа от Андрей, пичуите униват все повече. В началото Гатьо се опитва да дава наставления на Камен, но после и той се предава и почва да се усмихва.
Андрей печели билет за Ол Старс и попарва съвсем гладиаторите като им казва, че и в най-лошата си форма би победил всеки един от тях.
Следва най-доброто от епизода. Димо казва на момчетата как ще трябва да се разпадне задругата на пичуите, защото двама от тях ще станат амазонки.
Виктория идва да избере кои мъже да отвлече. Цецо получава сърцебиене, бузите му поруменяват и се надява силно да бъде отвлечен. Гатьо само се усмихва тъжно, предусещайки накъде вървят нещата. Вики избира Цецо и Гатьо.
Гатьо е бесен! Хем е мъж, хем е стабилен и семеен, а те ще го правят амазонка. Командосът казва, че иска веднага да го номинирват и да си ходи при жена си, че иначе го чакат слухове и развод.
Ники освободен от влиянието на Гатьо успокоява племето, че няма какво да ги бутне. Все пак те нямат слабо звено, той е там да им стане капитан и да мачкат наред!
Цецо и Гатьо потеглят към дивата река.

# 2 689
Ще коментирам все едно смятам, че нищо не е нагласено...
Релано изборът на Вики за мен е добър. Цецо се представя на много високо ниво и е комплексен, Гатьо като изключим плуването също е на ниво, освен това братята са бъдеща заплаха..и макар Вики да не го знае, след отпадането на близначката имат само една позиция за смяна при евентуалното идване на Радев.
При Амазонкине слабите звена според мен са Вики и Радосвета, та след като последната си тръгна и Вики няма да предложи себе си за смяна, остават останалите, от които : Ива им трябва за плуването, Ситнилска и Оряшкова за сила, близначката Теодора се доказа многократно и остават Цвети и Теодора Мудева. В промото мисля, че видях Мудева в жълг екип, но иначе смятам, че е най-умен вариант да е Мудева или близначката, за да елиминира една възможна смяна, все пак както писах Вики не знае, че другата сестра е отпаднала.

# 2 690
# 2 691
Ама на Гатьо някой му е обещавал, че в племето му няма да има жени ли? За никаква ревност от страна на съпругата му не става дума, човекът не ще да е амазончо и туй то. Ако за това сам си прецака играта - хак да му е.

# 2 692
Не мога да го разбера Гатьо,все едно му сменят пола,а то е просто игра.Даже не е сам,а с Цецо,тцъцъ

# 2 693
Гатьо очевидно е под чехъл.
Не случайно от началото му гледаме комплексираното поведение.
Преди малко писах нещо и се въздържах от Офенбах в главата си: Мъж на жена си! Мъж на жена си!

# 2 694
  • София
Викиту избра мускули, но не и акъл..
Гатьо, ако си напрегне едната клетка, ще измисли вариант за мобилизация на племето и ще обърне минусът в плюс... Егото му пречи и все едно са го осъдили на смърт.

# 2 695
Не мога да го разбера Гатьо,все едно му сменят пола,а то е просто игра.Даже не е сам,а с Цецо,тцъцъ

Представи си ако беше сам, ни мой мигна на таз река сред толкоз амазонки 😂

# 2 696
EdelV, страхотен обзор! Благодаря ти, спести ми доста време, сега мога да си пусна повторно Гатьо и реакциите му.

# 2 697
  • Пловдив
Сякаш точно преди играта  ще стане ясно, че Амазонка трябва да премине при гладиаторите.
Която и да е тя ще играе в жълт екип.

# 2 698
  • София
Хора, то очеизвадно беше нагласено - малко по-горе някой написа, че може зеленото трасе да е за победа и след залога само определят кой ще играе на него.
Не мога да преценя обаче дали залогът на "пичуете" беше "спуснат" или действително заложиха на Камен. Момчето се постара много, но ако аз залагах щях да избера Андрей - все пак е победител в преден сезон, а и човекът си е силен и на място. Примерно, ако беше Неделчо или Ники Майонезата например щях да се колебая.
Ама за Андрей или Фифо,както миналия път - никакво колебание. Дори Ваня да беше щях да заложа на нея, Виж за Виктория, въпреки, че миналия сезон стигна почти до полуфинал пак щях да избера Камен.
Ама много се смях. Първо ми беше кеф, че ги разместват тях и второ като Гатьо стана Амазончо Simple Smile Simple Smile Simple Smile. Хиля се като умопобъркана в хола.
Но ето, и изборът за него на Виктория не мога да преценя дали е режисиран от продукцията или тя си го избра. Все пак тя не знае толкова за простотиите му, гледала го е на битките как се раздава. Което си е факт, факт е. Ама с тая жилетка и плуването му миналия път... Наистина, двамата братя с роднините, които е възможно да се появят е довод да не ги избере.
И все пак имам чувствтото, че като са я взели  от реката, преди да стъпи на арената са ѝ рекли:
- Слушай девойко, пленяваш Гатьо, другият сама си го избери.
И тъй.

Последна редакция: сб, 16 сеп 2023, 22:21 от Светулчица

# 2 699

Точно. Изключително забавна, но и в същото време безумна е реакцията му. За първи път ли чува, че така или иначе идва момент, в който племената се смесват? Какво ще направи, ще откаже да продължи, ако към онзи момент все още е в играта? В игра като тази трябва да си лесно приспособим към всякакви ситуации, а не да си мислиш, че си в казармата, където са само мъже.

Общи условия

Активация на акаунт