💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 2 (11.09 - 18.09)

• 134 689
  • 2 982
  •   1
Отговори
# 2 670
Хаха, този епизод ми оправи деня. Гатьо станА набързо една Амазонка и подивя, че не искал да е жина, защото е мъж и че не искал да се развежда. Абе, Гатьооо, теб те пращат в племето на жените да играеш, не да спиш с тях.
Нищо, сега щял да им каже да го номинирват и да си ходи при жена си. Смех.
Да се върна на Андро сега - изключителен състезател, умрях от смях като каза на Гладиаторите, че ще ги бие всичките, ако ще да е пред умирачка. Между другото Андрей е друго ниво победител, има го спортсменството, уважението към противника.
На мен на вчерашната игра ми направи впечатление също Димо как се изцепи как бил 5 сезона тука вече и знаел кога някой си иска грошове. Абе, Диме, на мен ми се струва, че сезон 1 го водеше друг човек, ти къде се буташ?
Относно промото за другия епизод - отново успяха да матират племената с хода с пленяването на двама от Гладиаторите и че Амазонка трябва да отиде там. Ще видим при следващата кастинг битка какви ще са наградите/наказанията.

# 2 671
Така, така. Гатьо да си търси някоя родопска махала, дето няма ток и телевизия. Стадо овчици и дегизировката - готова. Тъкмо и овчарски жаргон владее.
Момичетата ще побъркат амазоняка.  Скоро ще му отеснее племето.
За отлъчена амазонка залагам на Цвети.

# 2 672
  • Някъде в Матрицата
Вики нямаше как да избере Рълев или Радо, защото на съвета, ѝ пролича отношението към тези в племето, които имат половинки. Няма как да вземе още някой от тях.

# 2 673
  • BG-DE
Ами сега Гатьо как ли ще се обръща към съплеменничките си 😊 неговият речников запас не е много богат дано не се спре на женския род на пичуи 😂😂😂

# 2 674
  • На Изток от Рая
Гатю си заслужи това, което заслужава😂

# 2 675
  • София
Сериозно , ако не е нагласено , вярно ли пичуИти заложиха срещу Андрей........ А Гатьо, Гатьо умрееее, нема такъв смех..  А Викито трябваше да вземе Радо, ама да става шоу все пак.

# 2 676
  • София
Моля моля, да уточним - Гатьо е амазонЧО😄😄😄Цялото семейство се заливахме от смях какво му е новото звание. Удариха му по честта на човека.

# 2 677
Хванах предаването точно накрая, при развръзката. Много забавна реакция от Гатьо и много предвидима. Точно той май се подиграваше в преден епизод как някой мъж щял да вика "диви, красиви, амазонки". Карма ис ъ бич. Grinning

# 2 678
Алекса миналата година:Аз от моите девойчици косм няма да дам да падне! Обичам Елица и само нея!
Ганьо/Пейо тая година: Горките девойки как  са на реката!... И малко по-късно: Аз съм мъж, мъжкар! Да не съм женчо! Женен съм с две деца!

# 2 679
Вики нямаше как да избере Рълев или Радо, защото на съвета, ѝ пролича отношението към тези в племето, които имат половинки. Няма как да вземе още някой от тях.

Има логика в това съображение

# 2 680
  • София
Радвайте му се на Гатьо като за последно, защото до 1 седмица е аут.
Ясно е, че ще е номинирВан и според мен ще се даде без бой на дуела. Скипна му се цялото желание за игра.

Виж за Цецо ме е яд. Беше щастлив заради Вики.
И надявам се, че Цецо ще се задържи дълго време.
Ще е жалко ако го подкарат нон-стоп на номинации. 😢

# 2 681
Ако Виктория прати Цвети при мъжагите(което си мисля че ще стане) само услуга ще и направи,но ще е голяма грешка за нейното племе.Тя си мисли, че конторлира играта и племето ,но е пътник при всички положения  дори и с тези двама амазончовци Smile

# 2 682
  • София
Не съм чела последните страници, признавам, ама да си кажа Simple Smile . Изходът на играта по желание на продукцията е лесно постижим, заложили са зеленото трасе за победа. И според залога на пичуити определят кой да е розов, кой зелен.
Умните глави обаче ме оставиха без думи с доводите си да изберат Камен! Можел да плува!! Head Band

Въпреки това, изключително много се забавлявах с Гатьо амазонката!! И Андрей, въпреки че не ми е любимец, наистина се движеше с лекота.

# 2 683
Затуй ще изплете сабственоръчно екипчето на ПЕЙО и особено жилетката!

# 2 684
  • София
Вики ще изпрати Теодора- близначката.

Общи условия

Активация на акаунт