💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 2 (11.09 - 18.09)

• 134 685
  • 2 982
  •   1
Отговори
# 2 655
  • София
Във фейса се развихриха вече 🤣🤣😁

А представете си сега как Гатьо чете отзивите в бгмама и пикае газ да ни реши енергийните проблеми...
Може да се появи тук и да ни тегли еднааа...както го прави с други хора..

# 2 656
Този епизод беше култов.Няма такъв смях .С нетърпение чакам понеделник за развоя на събитията Laughing

# 2 657
Оф. Ако допуснем, че двубоят не е по сценарии само още веднъж показаха червените колко са тъпи. Горката Оряшкова.

# 2 658
Допускам Викито сама да си е избрала Гатю, защото милата не блести с акъл и се води по бойните викове и кой хвърля погледи Grinning

# 2 659
Да и аз имам съмнения точно пък Гатьо да избере Вики пред Рълев, Радо и то като е видяла плуването с жилетка

# 2 660
Харесва ми, че вкараха смут в блатото

# 2 661
Вече съм сигурна, че Гатьо е бил одобрен за участие веднага щом се е появил. 😂Според мен не е минавал никакви следващи кръгове. Голям удар е за продукцията.

# 2 662
Не мога, заливам се от смях. Хванах само последните 10 минути и си викам ще е скучен епизод, ама хайде да ги видя какво правят. Това беше най-доброто за целия сезон досега. Нагласено, но така нагласено, че да е радост за зрителя. Тупарев, големи благодарности.

Гатьо е такъв колорит, че нямам думи. Движи се срещу всичките ми принципи, но просто не ме дразни и ако напусне, шоОто ще обеднее.

По принцип лов сторитата миналата година не ме спечелиха нещо, но толкова мило ми стана като видях Цецо какви погледи хвърля на Викито и как тайнично ликуваше вътрешно, та и аз искрено се зарадвах на неговата радост. Викито не ме впечатлява, но пък може и аз грешно да ги виждам нещата. Иначе е много хубавка, прилича ми много на покойната Британи Мърфи.

Мудева падна от понтона в промото и беше в жълто, така че за мен ще е Цвети.

Последна редакция: сб, 16 сеп 2023, 21:56 от валия

# 2 663
Гатьо ще се номинирва.

Жалко, ако се самоизгони.
Искам го до финал. Да мине и през сините.
Развалиха му имиджа на човека. Няма вече мерак за игра.
Виктория да им прати Цвети или Теодора - близначката.
Всяка друга ще е загуба за тях.

# 2 664
# 2 665
Чудно представление на "Сълза и смях'', чудно!

# 2 666
В понеделник ще видим Пейо от Амазонките Sweat Smile

# 2 667
# 2 668
Искам го до края този Гатьо бе. Няма такъв колоритен образ. Заради него гледам с кеф.

# 2 669
  • Вестерос

Общи условия

Активация на акаунт