Red Pill Редпилнати мъже/жени

• 69 289
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 365
  • France
Лоша работа, Криско Confused

# 1 366
Е, що да е лоша? Самоиронията компенсира Wink

# 1 367
На висок мъж чувство за хумор му не требе.
Само за ниските и дебелите.
Да има шанс за всички.

# 1 368
  • France
Самоиронията е автентична при наличие на чувство за хумор. Иначе става малко като онези жени, които горко се оплакват на възлюбените, че са надебелели, но всъщност очакват валидиране и комплименти

# 1 369
И накрая получения комплимент е за доброто им зрение Simple Smile

# 1 370
  • Paris, France
Те реално са от един социален клас - просто той е по - богат.
В Англия има класово разпределение и ако не си местен, не може да го усетиш. Съгласна съм с Pholomena  - източно европейка заслепена от желанието си да се омъжи за чужденец, може да попадне на абсолютен изпадняк, защото тук всеки може да си позволи да изглежда добре.

Съгласна за Роналдо и жена му.

В Англия класовите разлики са очевадни дори и за чужденец и ме удариха и шокираха още като пристигнах.

Не знам коя източноевропейка ще се ожени за английски изпадняк, освен за да вземе документи, примерно. Аз по-гнусно от английски изпадняк не съм виждала и в третия свят. Отделно, че в началото не можех да разбера какво казват.

Във Франция повечето хора са чисти, прилично облечени и изглеждат добре, а домовете им са топли и уютни дори и като са социални жилища. В Англия мислят добре облечената и силно напарфюмирана жена за много богата, честно.

Преди 30г бях шокирана от броя англичани, които нямат завършена прогимназия (GCSE), камо ли А levels (гимназия). Дано се е променило към по-добро!

# 1 371
Е, аз какво съм виновна, че има и високи мъже с чувство за хумор.
Всекиму според възможностите сега.

# 1 372
Самоиронията е автентична при наличие на чувство за хумор. Иначе става малко като онези жени, които горко се оплакват на възлюбените, че са надебелели, но всъщност очакват валидиране и комплименти

Пък аз не знам защо като се оплача, че се чувствам дебела и започват с комплиментите Scream абе остави ме да се оплача,да се самосъжалявам малко там, част ми е от процеса на мотивация... супер си, ми вика. Ай, мерси Angry

# 1 373
Оплакванията на жените, че са напълняли е най-големия капан.
Няма полезен ход там.

# 1 374
На моята съм и казал, че искам дебел г***з да видя кво е, ама тя не ще. Иначе ми се оплаква рядко, тя и си е същата като на 22, така че няма от какво.

# 1 375
На моята съм и казал, че искам дебел г***з да видя кво е, ама тя не ще...
Не бързай. Ако си търпелив ще те огрее.
То става плавно.

# 1 376
Оплакванията на жените, че са напълняли е най-големия капан.
Няма полезен ход там.
+1!
На моята съм и казал, че искам дебел г***з да видя кво е, ама тя не ще...
Не бързай. Ако си търпелив ще те огрее.
То става плавно.
-1!

# 1 377
Как да няма полезен ход – казваш и показваш, че дупата е перфектна и по-сочна и по-фит.

# 1 378
  • По света и у нас
Е как да няма - казваш “Всичкото е мое 😍!!”

# 1 379
Добре де, хора, какъв е смисълът да се обясняваш пред някого, че си дебел, освен да чуеш, че така си си супер и те обича както си?

Аз друга причина не виждам, освен искане на комплименти и валидация.

Общи условия

Активация на акаунт