Red Pill Редпилнати мъже/жени

• 69 126
  • 2 341
  •   2
Отговори
# 1 575
  • France
Преди децата практикувах гмуркане. И всички таблици за праговете на излизане (дълбочина и време) бяха калкулирани за средностатистически мъж. Около 75-80кг. Не е съвсем същото като 50кг жена, която рискува азотен инцидент.

# 1 576
  • София
Това, което не може да се отрече е, че който търси, винаги ще намери някакви интелектуални екстремисти, които да отразяват и неговото лично мнение. И да ги цитира като довод. Оставено е на обикновения човек да взима лично решение кое му допада и кое - не. Е, в последно време, с нови тоталитарни похвати се дава предимство (гласност) на само определени мнения

Ах, колко добре посочи редпилърите Laughing

# 1 577
  • France
Именно, но реших, че не трябва да се мяркам в определени глъбини.

# 1 578
Преди децата практикувах гмуркане. И всички таблици за праговете на излизане (дълбочина и време) бяха калкулирани за средностатистически мъж. Около 75-80кг. Не е съвсем същото като 50кг жена, която рискува азотен инцидент.

Това ми напомня, как в офисите температурата винаги е в полза на мъжете, а жените студуват.

Така де, поне така се твърди, а аз определено го чувствам на практика.

# 1 579
Това ми напомня, как в офисите температурата винаги е в полза на мъжете, а жените студуват.

Така де, поне така се твърди, а аз определено го чувствам на практика.
Пет жени в един офис, температурата никога няма да е подходяща за всички.
Един колега, в една офис сграда предлагаше всички жени от 20 до 30 на третия етаж, 30 до 45 на втория, от 45 нагоре на първия етаж, дебелите в ляво, слабите в дясно... и 90 процента от оплакванията от температурата може да изчезнат. Обаче всичките възрасти и килограми на един етаж - няма угодия.
Голям простак. И сексист. Аз въобще не съм съгласен с него.

# 1 580
Явно съм мъж, не обичам повече от 22 градуса. А за спане даже 20. Дебелите не ми пречат нито мъже, нито жени. Само да не плямпат нон стоп за манджи, а слабите за болести, че става сеч.

# 1 581
Защото лятото жените все ходят с едни потничета, голи вратове, голи крака, и климатика все им духал. А мъжете сме с ризи с яки и дълги панталони - да се потим ли в жегата?
А честно ли е лятото жените да могат да ходят в офиса със сандали и боси крака, а мъжете все трябва да сме със затворени обувки - аз ако ида по сандали в офиса какво ще стане?

# 1 582
  • София
Ама тя за зимата говори Laughing

Във вашия офис дрескод ли има, Крис? Какво ще се случи, ако отидеш със сандали? Защо се сърдиш на жените, сърди се на тези, които са измислили тея правила. Вместо да говориш с тях, ти си го изкарваш на жените.

# 1 583
Ми сигурно някоя жена го е измислила Simple Smile
Дрес-кода ни е бизнес кежуъл, но за жени бизнес кежуъл може къси гащи, къса пола, сандали, а за мъже е все дълги панталони. По къси гащи и сандали не съм виждал мъж в офиса.
В ИТ може и да може, но аз не съм ИТ.

# 1 584
  • София
Е как жена го измислила, нали мъжете владеете света Laughing

# 1 585
...Дебелите не ми пречат нито мъже, нито жени. Само да не плямпат нон стоп за манджи...
Слабите като говорят за манджи е по-страшно - "Това не го яж, съдържа 28 калории... другото е хакано с глутен... прекаляваш с това безалкохолно... ох преядох, изядох почти цяла вафла... "
Бегом при баба си, "Ела тука мойто момче баба да ти сложи една чинийка зеле със свинско. С бяло или червено вионо? Като свършиш, има крем карамел и мляко с ориз".

# 1 586
За дрескода съм съгласна - жените са по-облагодетелствани

При нас нямаш право на много къса пола и големи деколтета, но иначе сандали, потници - кеф ти.

А мъжете трябва да са с дълъг панталон и без сандали.

Не знам защо се е наложило, че сандали при жена е ок, а при мъж не.

А при нас климатика е мега студен лятото.

Мъжете принципно обичат по-ниска температура.

Аз бих го сложила по средата, примерно на 20-22
Моят идеал е 23-25

Не слабите са досадни, а здравословните.
Аз мразя да ми държат лекции, колко е полезно еди какво си.

Особено, че в повечето случаи крайните здравословни отиват в хранително разстройство.

# 1 587
Ако температурата е 23-25 градуса, аз ще умра! Не понасям повече от 22, най-много 23 през деня, а нощем до към 19 градуса.

# 1 588
Сори, че ще се намеся ама това е мега ултра тъпня, нетърпима. Навън да е 38-40 гр, а ти вътре да седиш на 20-22 wtf и като излезеш после припаткваш. Аз съм припадала така. На повече от десет градуса разлика не седя лятото /около 27 ми е идеално за лятото/. Все пак съм по потник и сандали. Или да си носим кожуха, че някой нямал мозък и искал да е морж... Ай да върви на северния полюс.

# 1 589
  • Paris, France
Не се виждам със сандали, къси гащи или къса пола в офиса. В днешно време в много офиси дрескодът е разхлабен, но още не съм видяла цена по сандали и къси гащи в офис. Бих сложила затворени отпред обувки с каишка отзад ако съм с рокля, и то не къса.

Не е само температурата, а как се усеща. В момента климатикът в офиса е регулиран на 18°С и ми е студено без клин под панталона. А лятото на 18° ми е екстра и даже на 27° ми е добре.

В къщи е 19-22° и ми е супер откакто намалиха парното. Преди ставаше 25° и нощем се задушавах, та ставахме да отваряме прозорци на спрени радиатори.

Общи условия

Активация на акаунт