Red Pill Редпилнати мъже/жени

• 67 751
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 2 115
Е, то и на мъжете на 40 не им става както на 25, като сме тръгнали да си говорим разни неприятни истини.

Е, да де... но винаги се говори как срокът на годност само на жените изтича, но не и на мъжете.
Ето пак ще наместя Ал Пачино за когото писах преди няколко дни.
На 80+ пак стана "пресен" татко. За него не се каза нищо негативно и лошо - щото е мъж и щото има пари. По презумпция - недосегаем.
Но една актриса решила да роди на 48 беше направена на пух и прах.

# 2 116
Че аз съм се оженил много преди да стана "чичак". Какво има да признавам за срока си на годност.
Но пък и ако беше само до младост, сила и здраве, защо не си вземате по едно магаре, или бик - те са много по-силни от всеки мъж. Човекът не е стигнал докъдето е сега благодарение на мускулите си, а предимно интелигентността и уменията за коопериране (например една група мъже поваля мамут, макар да са много по-слаби от него, защото умеят да си комуникират и да работят екипно, за да го надхитрят с ум).
Ето защо статусът отразява не само физическата сила, а и ума, опита, социалните умения, лидерството и т.н. Които растат с възрастта.
Тя също е фактор, няма как - след едно време отслабва и умът, и силата, и репродуктивния капацитет. Въпросът е да се намери златната среда.

Последна редакция: ср, 22 ное 2023, 15:26 от chris78

# 2 117
  • София
Това ще ти ги припомня като пак започнете да мерите кой колко бетон може да избърка Joy

# 2 118
Абе как ще викате на 40 годишни мъже чичаци бе?
Направо заслужавате да ви убият с камъни.

# 2 119
Янтра, за ставането не е така.
При здрав и грижещ за себе си мъж на 40 няма разлика в потентността. Всичко е до човек и в главата.
Моите наблюдения са съвсем други.

# 2 120
Още ли я коментирате тази хипергамия. Не разбрахте ли, че ред пилърите си промениха дефиницията, преди според тях беше жената да се хване за мъж, който е повече във всички аспекти от тях, сега стана, че било чувство според проводника на ред пил в България, Чакъров.

Най-честите дефиниции са:
    the action of marrying or forming a sexual relationship with a person of a superior sociological or educational background.

Hypergamy (colloquially referred to as "dating up" or "marrying up") is a term used in social science for the act or practice of a person dating or marrying a spouse of higher social status or sexual capital than themselves.

The antonym "hypogamy" refers to the inverse: marrying a person of lower social class or status (colloquially "marrying down"). Both terms were invented in the Indian subcontinent in the 19th century while translating classical Hindu law books, which used the Sanskrit terms anuloma and pratiloma, respectively, for the two concepts.

The term hypergyny is used to describe the overall practice of women marrying up, since the men would be marrying down.

Има подробна информация в wikipedia и теории какви са част от причините.

https://en.wikipedia.org/wiki/Hypergamy

Иначе да, генерално над 40 и аз бих определила повечето мъже, като чичаци. Много от мъжете и хората, като цяло, но май повечko мъже пият, пушат, не се хранят добре, не спортуват, което ги прави на 40+ да изглеждат масово леш. Има и мъже, които на 40+ не бих казала, че изглеждат, като чичаци, но са по-скоро изключенията, като съм била на 19-20 и 30+ годишен мъж ми се струваше чичак, а според Роло Томаси, който го водят бащата на ред пил, мъжът бил в разцвета си на 35 според него, а жената на 18 до 23 и после стареела. Според графата на този Роло излиза, че на 45 мъжете също пръскат, но май това се отнася по-скоро за известни мъже с пари и които изглеждат добре, като Леонардо Ди Каприо, а според Томаси това е генералното правило, но колко мъже 40+ могат да се хванат с 20 годишна ? Май не са много и с тази графа много хора не са съгласни.

# 2 121

Защото по абсолютно същият начин се говори и за жените над 40. Лично аз съм присъствала на подобни разговори сред мъже. Няма да описвам какви епитети са се използвали точно за жени над 40, че ще ме изтрият.

# 2 122
  • Пловдив
Янтра, за ставането не е така.
При здрав и грижещ за себе си мъж на 40 няма разлика в потентността. Всичко е до човек и в главата.
Моите наблюдения са съвсем други.
Аре бе.

Most men (and women) are more sexually active in their 20s than in any other decade of life. Men’s sex drives seem to peak in their 20s and begin to decrease in their 30s and onward slowly. Men in their 40s and older are also more likely to have problems with sexual function, including erectile dysfunction.
https://healthnews.com/mens-health/sexual-health/the-male-sex-dr … alf%20the%20story.

Колко източника искаш да цитирам?

# 2 123

Защото по абсолютно същият начин се говори и за жените над 40. Лично аз съм присъствала на подобни разговори сред мъже. Няма да описвам какви епитети са се използвали точно за жени над 40, че ще ме изтрият.

Моля ти се, на 80+ има кой да ги направи бащи мъжете само, ако са Ал Пачино или други известни и богати. Хич не са приритали да раждат жените от неизвестни и бедни на 50+. И за жените също. Това, че някоя си богата и известна актриса е родила на 48, теб с нищо не те топли и не ти дава гаранции, че на 40 ще можеш да последващ светлия ѝ пример, първо като наличие на мъже, желаещи да станат баща с бедни и неизвестни 40-48-годишни, второ като финансови възможности за скъпи и многократни процедури в елитни репродуктивни клиники.

# 2 124
И какво от това?
Възможно ли е? Да - ако имаш пари раждаш и на 48 и ти дреме на шапката кой какво си мислел.
И на Ал Пачино също не му пука вече защото е напълно изфирясал, но пък парите в банковата му сметка ще се погрижат за децата му.
Това е важното. Имат ли деца - имат. Осигурени ли са финансово - да.
Пък вие си се надявайте някой да се хване с вас на тия години от "напълно чисти подбуди".
Така е устроен живота за жалост - няма за всички поравно.
Най-забавни са ми ред пилърите дето цял живот търсят "перфектната" жена и накрая се хващат с която дойде понеже вече никоя не ги поглежда.
С жените е същото - накрая си хващат някой алкохолик от многото търсене,че и дете му раждат. Така свършват обикновено големите "тарикати" и редпилъри.

# 2 125
Че аз съм се оженил много преди да стана "чичак". Какво има да признавам за срока си на годност.
Но пък и ако беше само до младост, сила и здраве, защо не си вземате по едно магаре, или бик - те са много по-силни от всеки мъж. Човекът не е стигнал докъдето е сега благодарение на мускулите си, а предимно интелигентността и уменията за коопериране (например една група мъже поваля мамут, макар да са много по-слаби от него, защото умеят да си комуникират и да работят екипно, за да го надхитрят с ум).
Ето защо статусът отразява не само физическата сила, а и ума, опита, социалните умения, лидерството и т.н. Които растат с възрастта.
Тя също е фактор, няма как - след едно време отслабва и умът, и силата, и репродуктивния капацитет. Въпросът е да се намери златната среда.

Пак повтарям - през по-голямата част от историята на човечеството оцеляващите са били млади и здрави без значение какво са откривали (доста бавно) междувременно.

# 2 126
Скрит текст:
И какво от това?
Възможно ли е? Да - ако имаш пари раждаш и на 48 и ти дреме на шапката кой какво си мислел.
И на Ал Пачино също не му пука вече защото е напълно изфирясал, но пък парите в банковата му сметка ще се погрижат за децата му.
Пък вие си се надявайте някой да се хване с вас на тия години от "напълно чисти подбуди".
Скрит текст:
Най-забавни са ми ред пилърите дето цял живот търсят "перфектната" жена и накрая се хващат с която дойде понеже вече никоя не ги поглежда.
С жените е същото - накрая си хващат някой алкохолик от многото търсене,че и дете му раждат. Така свършват обикновено големите "тарикати" и редпилъри.
То и при него не е от напълно чисти подбуди.
Скрит текст:
https://www.segabg.com/category-culture/83-godishniyat-al-pachin … etvurtoto-si-dete - "Ал Пачино, чиято 29-годишна приятелка е бременна в осмия месец, както преди броени дни стана известно, е поискал да направи тест за бащинство. 83-годишният легендарен актьор страда от сериозни здравословни проблеми, които по принцип предизвикват безплодие, затова се съмнявал, че младата жена носи негово дете в утробата си, съобщи TMZ."
Той самият се съмнява, че при него е възможно. Smiley
В ранните 20 имах връзка с по-възрастен от мен мъж, беше към 40, с успешен бизнес. Но си беше (Абуто, не чети) чичо, въпреки, че беше младолик и спортуваше. Никога не съм се виждала да имам семейство с него, и съзнателно, и подсъзнателно. Животът с по-възрастни... състарява. Срещнах мъжа ми, който беше по-млад и по-неуспешен и заживяхме щастливо.

# 2 127
  • София
Изискванията на редпилърите често са за оправдание защо са сами - не съм сам, защо не ставам, а защото няма коя да ми покрие изискванията. Но истината я знаем и ние, и те. Докато си повтарят успокояващата мантра, продължават да си кукуват.

# 2 128
И какво от това?

Ако успеят да родят дете тоя жени, не е баш накрая, значи са се усетили навреме. Бедна жена на 48 ще роди за пръв път само, ако е някакъв природен феномен. На тази възраст, доколкото се сещам, няма финансиране на опитите от фонда за инвитро. Защото пък, ако искаш деца, варианта да подгъзуваш на някой хитрушан, грижейки се домакинството и него, докато ти изфирясат яйцеклетките, не е по-добър от това да родиш от когото можеш, докато можеш.

# 2 129
  • Пловдив
Изискванията на редпилърите често са за оправдание защо са сами - не съм сам, защо не ставам, а защото няма коя да ми покрие изискванията. Но истината я знаем и ние, и те. Докато си повтарят успокояващата мантра, продължават да си кукуват.
Е тъй де. Просто не струват.

Общи условия

Активация на акаунт