Red Pill Редпилнати мъже/жени

• 67 693
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 75
Поредната скалъпена теория, пълен абсурд, но някой явно търси популярност с подобни тъпизми.

Не е чак толкова скалъпена, въпросът е после какви изводи и препоръки се правят. Иначе намерих една схема, която според мен си е доста вярна. Вярно, тя типично по американски се занимава само с критерия "финансов просперитет" и пирамидата е подредена по този признак. У нас, по мои наблюдения, нещата са по-усложнени и определено има поколенчески разлики. Ние някога пак класифицирахме хората, но не по богатство, а по възпитание, красота, образование, интелект, задръстеност и прочее. И там мъжете общо взето пак бяха толкова всеядни като на картинката, но само ако става дума за едното чукане. Ако ставаше дума за сериозна връзка се търсеше равностойност или по-висок етаж на пирамидата. Излезе явно различно, но все пак имаше пирамида Simple Smile
Днес обаче май нещата доближават показаното на картинката, поне доколкото се отнася до социален статус и финансов просперитет. Мъжете не държат толкова на равностойност, докато жените (съдейки от прочетените теми тук, не от своя (липсващ) опит) гонят по възможност по-висок етаж или минимум равен по доходи. Ми да, има го.

Но пак не схващам как някой може да използва тази теория в своя полза???

# 76
Търсят си покорни женици- това е! Робини😂
Притеснителното е, че авторката го счита за правдоподобно

# 77
Доколкото аз съм разбрала, основата на редпила е в омразата към жените, следствие на идеята, че жените са глупави, безполезни и зли същества, които само искат да цоцат от мъжа, затова трябва да бъдат използвани по предназначение - за секс, битово обслужване и евентуално износване и раждане на дете; в същото време не трябва да им се дава каквото и да е нито материално, нито нематериално.
Изобщо не става дума за връзки.

# 78
Да! И се изисква тази роля на жената да бъде приета от нея за правилната! Пълни сектанти!

# 79
Иначе намерих една схема, която според мен си е доста вярна.
E как ще е вярна като според нея средните две категории от розовата пирамида не си търсят мъже?

# 80
  • София
Ааа, 23 та година от новата ера?
Сори, в момента е 2023 г.

# 81
Начи, жените че са хипергамни си е така и това едва ли някой, който е живял на тази земя може да го отрече. Достатъчно е да видиш колко жени се захласват по милионера и колко по кварталния неудачник.
Като, разбира се, говорим обобщено - изключения винаги има.
То е като да кажеш "белите не могат да скачат" - но има и бели баскетболисти, а има и черни, които не могат да скачат. Като цяло обаче черните скачат повече от белите, и като цяло жените са хипергамни.
С няколко от останалите дадени характеристики също бих могъл да се съглася, например, че са манипулативни, емоционални и т.н.
Природата е дала на мъжете повече мускули, ръст, маса и въобще физическа сила, и ако жените нямаха "оръжие", с което да им противодействат, то досега наистина да са ги заробили и вързали за печката и мивката и само да раждат деца, без да се обаждат.
И това оръжие са им емоции, манипулации, и т.н.
Природата си знае работата как да изравни силите на двата пола чрез качествата, които им е дала.

# 82
Начи, жените че са хипергамни си е така и това едва ли някой, който е живял на тази земя може да го отрече. Достатъчно е да видиш колко жени се захласват по милионера и колко по кварталния неудачник.
Ако кварталния неудачник беше гладко бръснат, с мускулчета на коремчето, спретнат и напарфюмиран няма да има никакви проблеми с намирането на заможно гадже. Милионерите също не биха харесали повлекана. Въобще нещата тръгват от външния вид.

# 83
  • София
Достатъчно са били вързани, стига толкоз.

# 84
Природата си знае работата как да изравни силите на двата пола чрез качествата, които им е дала.

значи е и природа всеки по-едър от теб мъж да те прережда размята и да се гаври с теб както си иска

# 85
значи е и природа всеки по-едър от теб мъж да те прережда размята и да се гаври с теб както си иска
Освен мускули, природата дава и акъл, така сме си устроили общество където не е прието да те размята по-силния.

# 86
Доколкото аз съм разбрала, основата на редпила е в омразата към жените, следствие на идеята, че жените са глупави, безполезни и зли същества, които само искат да цоцат от мъжа, затова трябва да бъдат използвани по предназначение - за секс, битово обслужване и евентуално износване и раждане на дете; в същото време не трябва да им се дава каквото и да е нито материално, нито нематериално.
Е като няма връзка, как има "битово обслужване и деца"?
 Все в някакъв момент има и връзки може би. И после се чудят защо са зарязани и пак се почва "жените са такива и онакива"
И пак да питам, ако той не дава нищо материално /екскурзии, подаръци и тн/ нея какво я топли, че бил има пари като си ги кътка?? Това как е в теория, основана на материализма уж на жените? Пълна алогичност...

# 87
Е като няма връзка, как има "битово обслужване и деца"?
 Все в някакъв момент има и връзки може би. И после се чудят защо са зарязани и пак се почва "жените са такива и онакива"
И пак да питам, ако той не дава нищо материално /екскурзии, подаръци и тн/ нея какво я топли, че бил има пари като си ги кътка?? Това как е в теория, основана на материализма уж на жените? Пълна алогичност...
Теорията се основава на това, че жените търсят изгода от мъжете. Мъжа работи и издържа семейството, но е редно да получава секс, ядене, децата да са отгледани и т.н., като за това плаща възможно най малко. Останалите пари си плаща за негови си забавления. Имаше един, който се възмущаваше, че въпреки че жена му си е в къщи цял ден, не е достатъчно чисто и т.н. Това разбира се, за мъже влезли в редпила по късно и вече имащи семейство. За другите преди това е никакъв допир с жени, освен за чук и бег. Много от тях реално искат деца, но не и жена, която да ги "цуца" само защото е снесла злятното яйце. В САЩ редпила е по популярен, защото там има голяма издръжка за майките при раздяла.

# 88
Достатъчно са били вързани, стига толкоз.
Някъде са били вързани, някъде не са - имало е и матриархални общества.
А е имало и сравнително равноправни - дори в Римската империя жените са имали своя собственост, можели са да се развеждат по собствено желание, да наследяват бащите си и т.н.
И как са си извоювали тези права? Не и като са се наложили със сила над мъжете. Явно с други качества, като да им играят по емоционалната страна.
Сега се сетих и за още едно качество от първоналчно дадения списък - че били непостоянни. Та се сетих за "Ла донна е мобиле" от операта на Верди от 19-ти век. Ето че хората са си го знаели това от мнооого преди редпил теорията да се появи. Въобще, повечето нови теории са реформулирани стари (освен в ядрената физика).

# 89
  • София

Омразата идва от това, че жените не им връзват, оттам жените стават "безполезни, зли същества, които само цоцат от мъжа", защото е много по-лесно за приемане от това да се погледнат в огледалото и да признаят, че те просто нямат нужните качества да бъдат търсени.

Общи условия

Активация на акаунт