Red Pill Редпилнати мъже/жени

• 67 676
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 90
Цитат
Много от тях реално искат деца, но не и жена, която да ги "цуца" само защото е снесла златното яйце.
Това разбирам как може да е верую на "изпилени" мъже, но всъщност съм го чувала само от жени. Съвсем се размиха границите между половете.
 Това с хипергамията не го приемам напълно, тоест, ако 60год заможен мъж си вземе здрава и хубава 25 годишна, кой от двамата си е намерил партньор с по-висок социален статус? Всичко е бизнес някакъв, за всеки.

# 91
@Лъвица - Чакай сега, откога станаха зли и безполезни?
В списъка на първа страница пишеше манипулативни, търсещи внимание, непостоянни, емоционални, хипергамни.
И пишеше не да ги мразят мъжете, а да ги приемат за такива, каквито са - защо не и да си ги обичат такива.

# 92
  • София
Достатъчно са били вързани, стига толкоз.
Някъде са били вързани, някъде не са - имало е и матриархални общества.
А е имало и сравнително равноправни - дори в Римската империя жените са имали своя собственост, можели са да се развеждат по собствено желание, да наследяват бащите си и т.н.
И как са си извоювали тези права? Не и като са се наложили със сила над мъжете. Явно с други качества, като да им играят по емоционалната страна.
Сега се сетих и за още едно качество от първоналчно дадения списък - че били непостоянни. Та се сетих за "Ла донна е мобиле" от операта на Верди от 19-ти век. Ето че хората са си го знаели това от мнооого преди редпил теорията да се появи. Въобще, повечето нови теории са реформулирани стари (освен в ядрената физика).
Стига сме обикаляли по света, да си гледаме у нас.
Било кво било, няма вече / с малки изключения/, затова редпилите се множат.

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 15:20 от Ms.Gorgeous

# 93
Природата си знае работата как да изравни силите на двата пола чрез качествата, които им е дала.

значи е и природа всеки по-едър от теб мъж да те прережда размята и да се гаври с теб както си иска

Господ създаде хората различни, но г-н Колт ги направи отново равни Simple Smile

# 94
Стега сме обикаляли по света, да си гледаме у нас.
Току-що демонстрира едно от нещата в списъка - че жените са емоционални.
Защото вместо да отговориш с логически аргументи на моите такива, просто казваш, че едно нещо е вярно защото го чувстваш, че е вярно.
Аз например явно съм рационален, а не емоционален, защото за всяко нещо, което пиша, давам някакъв логически довод.

# 95
  • София
Стега сме обикаляли по света, да си гледаме у нас.
Току-що доказа едно от нещата в списъка - че жените са емоционални.
Защото вместо да отговориш с логически аргументи на моите такива, просто казваш, че едно нещо е вярно защото го чувстваш, че е вярно.
Аз например явно съм рационален, а не емоционален, защото за всяко нещо, което пиша, давам някакъв логически довод.
Е, колко толкова да съм емоционална, че съм казала какво се случва в България?
Жените са били безгласна буква, подчинена на мъжкото начало и е препредавана като вещ и обслужващ персонал от къща на къща.
Ти започна с връзването до печката, аз казах - стига вече.

# 96
И това, че мъжете са по-силни физически, им дава право да си правят , каквото искат с физически по-слабия пол/индивид ли?
Всичко опира до един здрав ритник в тестисите

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 15:43 от eleaa

# 97
  • София
@Лъвица - Чакай сега, откога станаха зли и безполезни?
В списъка на първа страница пишеше манипулативни, търсещи внимание, непостоянни, емоционални, хипергамни.
И пишеше не да ги мразят мъжете, а да ги приемат за такива, каквито са - защо не и да си ги обичат такива.

Цитирала съм конкретно изказване.

Списъкът от първа страници описва един инфантилен вариант, който далеч не е представителен. Редпилърите се пробват на 1000 жени, връзват им 20, които отговарят на тази представа, защото само някой, отговарящ на тази представа, би се вързал на техните методи. А те с тази "извадка" си потвърждават, че всички жени са такива. И че наистина няма кой да им върже, понеже жените са такива, а не защото те нямат смислени качества, с които да привлекат стойностна жена.

# 98
Жените са си извоювали позициите с интелект и работа.
Повтарянето, че е станало с емоции, не е фактологично и логически издържано. Все едно да твърдиш, че децата извоюват позиции с тръшкане.

И стига с тази хипергамия, която случаено никой монж не тълкува в аспекта на отглеждане на поколението му.

# 99
Тоя свят пощурява. Имам чувството, че на някои хора не им стига традиционния тип войни, а са решили да създадат някакви психилогически заплахи за половете с цел да се води война между мъже и жени. И двете страни са тръгнали в изключително крайни посоки, всеки уж търси връзка, а в същото време още от самото начало е зареден с предрасъдъци.
Нищо добро не виждам от подобна конфронтация. И накрая ще има квадратен и за двете страни.

# 100
Искрено съжалявам автора/авторката на темата. Твърде жалко съществуване и вещае тази психопатска невъзможност за създаване и поддържане на нормални емоционални отношения с другия пол. Просто много тъжно.

# 101
Господ създаде хората различни, но г-н Колт ги направи отново равни Simple Smile
Ми и Колт нищо не е изравнил, едни могат да се целят добре други не могат.

# 102
Не ни стигат рептилите, ся и рдепилнати се нароиха. Съсипаха го тоя свят! Joy

# 103
Не ни стигат рептилите, ся и рдепилнати се нароиха. Съсипаха го тоя свят! Joy
Е тоя с рептилите и редпилнатите си е съсипан. Хубавото е, че затваряш интернет страницата им и вече си в друг по-хубав свят, без тях, пък те нека си живеят отделно в техния.

# 104
Не ни стигат рептилите, ся и рдепилнати се нароиха.

Доказано ли е, че са различни биологични видове? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт