Red Pill Редпилнати мъже/жени

• 69 212
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 455
Но винаги ми е харесвало мъжът да е интелигентен и здраво стъпил на земята.
Понякога тези неща водят до парично обогатяване и затова мъжете си мислят, че жените си падат по парите на този някой. Не, жените си падат по интересни, интелигентни, уверени, амбициозни, поддържани мъже, което води или е в следствие на финанси. Дали Ален Делон е бил мечта на хиляди фенки, защото е имал пари?
Винаги е имало и винаги ще има жени, които търсят мъже, подобни на тях. Парадиращият с лъскава кола ще намери жена, която парадира с мъж с лъскава кола. Това не са всички жени, моля ви се. Все още има мъже, на които им връзват, дори да се возят с раздрънкан голф или с автобуса. Ще кажеш, че всички жени търсят пари и всички останали мъже ги привличат с пари, само вас са ви харесвали заради същността ви. Grinning

# 1 456
  • София
Абе тук оставам с впечатление, че доста лежат точно на пари, и ако останат с една гола същност, ще си теглят ножа Joy
Един и същ мъж като стане от Форд Фиеста и седне в Бентли, става по-секси. Повече детайли за това изследване нямам - снимах каквото прочетох (в списание за коли). Източник не ми се търси.

Ха, интересно... не е като да имат някаква полза да внушат на мъжете колко е добре да си купуват възможно най-лъскави коли Wink

# 1 457
Разбира се, че имат. Точно както и професорите-феминисти имат интерес да внушат, че феминизмът само до положителни неща бил довел, и бил премахнал някои неща от биологичното ни наследство, които те смятат за неприятни.
Помниш ли колко пъти вече писах, че 50% от учените не могат да повторят собствения си експеримент със същите резултати, а когато техни колеги опитат да го повторят, над 70% не успяват. Общо взето, всеки доказва това, в което вече вярва (или в което вярва този, който му поръчва изследването).

# 1 458
  • София
Тоест, ти вярваш на изследванията, които са ти изгодни Wink Я кажи Крис, кое премахна от биологичното наследство на жените това да спят с множество мъже? Защото това им е биологично заложено.

# 1 459
учени от кеймбридж открили учени от харвард. напили се и открили още умни неща

# 1 460
Все твърдите, че БИЛО ФАКТ , че повечето млади жени търсели мъже с хубави коли и съответно финансова изгода.

Къде го намерихте този факт?
Аз не познавам дори една такава млада жена.
Само по телевизията съм гледала и то винаги е от типа направена инфлуенсърка, дето не иска да работи.

Една нормална млада жена с професия не съм видяла да търси богаташ.

Нормално е разбира се да иска мъжът все пак да може да се издържа сам, но чак да чакат от мъжа пари, това не съм срещала.

# 1 461
Факт е, поне за момиченцата около 20 годишни, определено гледат колите. По нататък някои поумняват, други не, също факт.

# 1 462
chris78, защото постоянно хипергамията тематизираш. Явно, нещо те дразни в нормалния порядък на нещата.

Открито си казвам, въпреки че финансовият статус не ми е най-важен, не съм се обвързвала сериозно с никого с драстична разлика надолу в доходите/ образованието/ манталитета и т.н.

От коли не разбирам изобщо, но ми се е случвало да ми пристигнат "на четири гуми" да ме вземат с ефектна спортна кола и аз, глупавата, вместо да плясна с ръце и да му падна в краката на въпросния господин, ми беше много забавно на маневрите му пред вкъщи и се смях. Joy Така че явно не се впечатляваме толкова от коли всички жени.

# 1 463
Аз поне не твърдя точно това.
Един мъж като го вземеш същия, какъвто е бил преди, но го сложиш в скъпа кола, става по-привлекателен отколкото е бил преди.
Твоят мъж ако го вземеш същия, какъвто си е, но му сложиш още 200к в банковата сметка, ще стане също така по-привлекатен в твоите очи.
Докато моята жена ми е все толкова секси, независимо в каква кола седне.
Друго не съм твърдял.

# 1 464
Един мъж като го вземеш същия, какъвто е бил преди, но го сложиш в скъпа кола, става по-привлекателен отколкото е бил преди.

често пъти ремонтите на поршенцето и пълненето му са за сметка на женорята и дечинята. /а такива категорични изказвания са характерни за комплексарите или латентните боневци. запитайте се защо нон стоп говорите за мъже

# 1 465
  • София
Аз пък обичам коли, возила съм се и на огромен джип, и на кабрио, но на приходящите мъже - не Joy Факт е, че определен типаж жени се впечатляват от мъжа заради колата, и те обикновено си вървят си типажа, който се опитва да впечатлява жените с коли. Аз ако видя някой със снимка пред БМВ-то (обикновено върви и с анцуг на Адидас Joy), подминавам веднага.

Аз поне не твърдя точно това.
Твоят мъж ако го вземеш същия, какъвто си е, но му сложиш още 200к в банковата сметка, ще стане също така по-привлекатен в твоите очи.
Докато моята жена ми е все толкова секси, независимо в каква кола седне.
Друго не съм твърдял.

Не, няма. Сексапилът на мъжа ми не е обвързан по никакъв начин с пари. Ако го сложа в някаква яка кола, може да ми стане по-секси, но това е защото аз имам слабост към коли и ще ми хареса да го гледам зад волана. Ако сложа някой мъж, който не ме привлича в яка кола - нищо няма да се промени.

# 1 466
Някои мъже тук явно не получават достатъчно внимание и слушаемост от женското съсловие в реала, та разтягат досадни фермани тук.
Нещо интересно да кажат иначе?
//
Жените предпочитат ли окосмени приятно мъже или пък кьосета? Това свързано ли е със социалния им статус и сексуалност?
Колите са за момченца с дефицит на внимание. Сега, ако си достатъчно богат, защо не, но ако е преследвано самоцелно и обслужва болно его и комплекс – и с 10 коли вътре пак ще трепери и ще му се свива пишито от всяка по-силна жена.

# 1 467
  • София

често пъти ремонтите на поршенцето и пълненето му са за сметка на женорята и дечинята. /а такива категорични изказвания са характерни за комплексарите или латентните боневци. запитайте се защо нон стоп говорите за мъже

Ама това е един много добър въпрос Wink

# 1 468
По-примитивните мъже се конкурират с други мъже нон стоп. Природа.

# 1 469
преди беше 'кой е по-силен' сега явно е 'кой е по-привлекателен'

Общи условия

Активация на акаунт