Red Pill Редпилнати мъже/жени

• 69 201
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 470
  • София
По-примитивните мъже се конкурират с други мъже нон стоп. Природа.

А по-комплексираните се сравняват. Предполагам това се случва, когато усетят, че губят в еволюционен план. Survival of the fittest. Най-адаптивните - не най-силните, нито най-богатите.

# 1 471
Аз поне не твърдя точно това.
Един мъж като го вземеш същия, какъвто е бил преди, но го сложиш в скъпа кола, става по-привлекателен отколкото е бил преди.
Твоят мъж ако го вземеш същия, какъвто си е, но му сложиш още 200к в банковата сметка, ще стане също така по-привлекатен в твоите очи.
Докато моята жена ми е все толкова секси, независимо в каква кола седне.
Друго не съм твърдял.

Не отричам, че има завършени златотърсачки, но не скъпата кола или 200к в банката правят мъжа по-привлекателен, а качествата, с които ги е спечелил и си ги позволява тези екстри, поне в моите очи. Плюс това, коя е луда да бяга от хубавото?!

В същото време, ако ефектната кола и финансите идват с гаменско поведение тип "селски" мачо и синче на мама и на тати, предполагам доста жени ще бъдат "не, мерси съм".

# 1 472
Естествено, че е така - колата не се яде, нито златните ланци. Те са просто статус символ. Високият статус на мъжа е това, което е секси, но него не го пише на челото, затова хората (както и животните) са си измислили начини да го демонстрират.
Разбира се, има и лъжливи сигнали, но пък и жените са си измислили начини да ги разчитат правилно.

# 1 473
Интересно мъжете, които били по-секси в скъпа кола, на каква възраст са. Пак ли трябва да споменавам как някои способности доста си влошават с възрастта или как в по-голямата част от историята мъжете с по-голям статус са били силни и млади.
Един и същ мъж като стане от Форд Фиеста и седне в Бентли, става по-секси. Повече детайли за това изследване нямам - снимах каквото прочетох (в списание за коли). Източник не ми се търси.

Статусът съвсем не е свързан с младостта, даже напротив. Няма как да се върнем да видим как е било при хората, но при братовчедите ни примати с по-висок статус са по-възрастните мъжкари. Дори при горилите се появява "сребърна" окраска с възрастта - като визуален индикатор, та младоците да не се бъзикат с тях. Оттам идва терминът "silverback gorilla". При хората аналог е посивяването на окосмяването.

На Криско изглежда нещо му е дерт, че жените предпочитат да се обвързват с мъже на тяхното финансово ниво или по-нагоре, и върти-суче все до тази тема се връща и пуска кукичките на дискусията тук в темата.
Защо да ми е дерт - нали точно това казвам, такъв си е природният ред на нещата. Чудно ми е защо не си го признават (почти) всички жени тук - вероятно мислят, че някой ще ги съди, ако са хипергамни.

Причинно-следствена връзка не се установява по този начин. Мъжете може да не харесват жени в Бентлита, понеже тях ги смущава жената да е богата, или понеже предполагат, че щом кара толкова скъпа кола, значи търси мъже с висок статус (какъвто те нямат), или вече има такъв мъж (който й е купил колата).
Една и съща жена като стане от форда и седне в бентлито, не става по-секси в очите на минувачите (както стават мъжете). Това е наблюдението на учените, а заключенията и причинно-следствената връзка оставям на теб.
Секси на първично ниво значи вдига ли ти се като я гледаш, а не размишления кой й е купил бентлито. Тя ако е секси, си остава секси и в бентли, и във форд - мъжете пак биха точили лиги по нея, нищо че не могат да си я позволят (както колата, така и жената). А ако е лелка - никой мъж няма да я пожелае само защото демонстрира, че има пари.
Туйто моето заключение, а твоето можеш да си го направиш сама, разбира се.

Silverback gorillas are called so because they develop a saddle shaped area of silver hair on their backs when they reach sexual maturity at about the age of 12 years old, they grey hair is for display and communication to other gorillas that they are mature males.

"Младоците" с тъмни гърбове просто са децата. Joy

Иначе очевидно не говоря за статуса сега и да определено преди физическата сила е била много важна, а сега, когато вече не е толкова важна, пак трябва да правите деца млади, защото после я може, я - не.

# 1 474
Е, недей им разваляй на мъжете теорията. Всичко е биологически обусловено при жените, само търсенето на млад и здрав индивид, с който да създадат здраво поколение и който да го защити това поколение, не се вписва в идеята за много желания посивял чичко паричко, та го пропускаме. Иначе за всичко останало ползваме природните закони, от които нямало как да избягаме, само това, че старите животни ги изяждат в природата и никой не се съвкуплява с тях - не.

# 1 475
  • France
Естествено, че е по-хубаво да имаш пари, отколкото да нямаш. Никой не твърди обратното. Обаче там където логиката ви издиша е, че въобще не са важен или единствен критерий. ММ беше най-бедният ми претендент. Другите двама (особено единия) бяха доста заможни. Ама ММ има един особен начин да си вдига едната вежда, импониращо ми чувство за хумор и други неща, които не са за описване в обществен форум Wink Е, щеше да е чудесно да печели 150К на година, но не би.
Не знам какво толкова е трудно за разбиране Thinking

# 1 476
  • София
Не е трудно, просто не е изгодно Joy

# 1 477
Нищо трудно няма за разбиране. Любовта и привличането не питат колко $ имаш в банката. Обаче, за семейство и отношения финансовата част също в фактор.

Не знам. Понеже сме в темата ред-пилнати, да кажа, гледах няколко клипчета с ред-пилъри, които обвиняват жените в хипергамия като голям порок. Единият не разбрах поради какви причини бил на соц помощи доста време, няма да мрази жените, които си имат някакъв среден стандарт и си държат на него ли? Плюс това, на мен този човек не ми беше изобщо интересен. Няма на какво да научи, да провокира да преразгледаш мнение или нещо такова, само оплаквания и кананижене срещу жените, повече от скучна работа.

Последна редакция: пн, 06 ное 2023, 15:49 от Анонимен

# 1 478
Наскоро гледах някакво клипче в Тик Ток мисля. Имаше десетина млади жени и мъже. Жените доста добре изглеждащи, скъп мейнтинанс явно. И един от мъжете попита - "Бихте ли излезли на среща, и бихте ли започнали връзка с мъж, който работи като продавач в хранителен магазин, или МакДоналдс, или разнася пратки в Амазон?". Мълчание. Нито една не отговори с "да". И тогава питащия каза - "А един мъж с възможности би поканил на среща и би започнал връзка с която и да е жена, стига да му харесва и да е привлечен от нея".
Вие бихте ли? И колко от вас, които сте финансово независими, нагоре в кариерата, по-образовани - сте започнали и все още сте заедно с подобен мъж.

# 1 479
Факт е, поне за момиченцата около 20 годишни, определено гледат колите. По нататък някои поумняват, други не, също факт.
Понеже имам дъщеря на тази възраст, познавам и приятелките й, и мога да ти кажа, че това е последното, което ги впечатлява в младежите. Момичетата, вече имат изградени вкусове, ценности, знаят какво искат от живота, та едва ли мъж с хубава кола и минимум мозък, ще им е критерий за избор на партньор.
Поне се надявам да е така.

# 1 480
  • France
Да ти кажа, минала съм времето да излизам с Юбърдрайвъри. Разбирам да съм на 20 и да са ми интересни 20 годишните, но ако сега търся връзка - ще се оглеждам между 40 годишните. А кой 40 годишен работи в Макдоналдс? Ето ти отговора. Никой не иска да се занимава с изпаднали германци. И от двата пола.

Точно пък на 20 последното, което гледах е колата. 2 от гаджетата ми нямаха, 2 караха трошки. Сега по мога да се загледам ама и аз не съм студентката с пробити джобове

# 1 481
И аз имам поглед над момичетата на тази възраст и дори тези, които се водят "кифли", т.е. наконтените и поддържани млади момичета, не се впечатляват от коли.

А един мъж или е секси, или не е, това е положението. Статусът просто няма да го направи сексуално желан, ако ще и да е привлекателен за някои жени. Ама между двете има разлика.

# 1 482
Ами аз като се запознах с моя бяхме студенти и никой не работеше. Кола нямаше. Пътувахме с влак, защото беше евтино за студенти. Обиколихме БГ с картите за БДЖто. Това ако се брои, не знам. Били сме на едно ниво.
Сега, след 16 години, сме се развили, и естествено, че ако сега бих си тръсила някой, ще искам пак да е поне на моето ниво.

# 1 483
Да де, ама повечето мъже си мислят, че като подкарат порше и всички жени са им в кърпа вързани. То това винаги ми е било смешно.
Той, нисък, дебел плешив, ама си вярва,че като седне на портфейла си, жените го виждат, висок, убав и обаятелен.

# 1 484
Дали мъже с възможности биха поканили на среща и биха започнали връзка с която и да е жена, стига да им харесва и да са привлечени ? Колко такива примера има в реалния живот, не по филмите, турските сериали или арлекинчетата? Допирни точки в повечето отношения са нужни за съвместен живот.

Общи условия

Активация на акаунт