Ако ме факт-чекнат примерно, че жените вече хвърлят хайвер и го оставят сам да се оправя - ще си променя мнението, но засега си е същото.
"Оборихте" ме като казахте, че имало сега жени, които и сами изкарвали пари и затуй не били вече хипергамни - като че ли могат да му влияят. Все едно да ми кажеш "жените сега са образовани и знаят, че у нас не живеят опасни паяци, затова вече не ги е страх от паяци". Да, ама повечето жени не можеш да ги накараш да пипнат паяк, някои даже пищят като видят. Това им е програмирано генетично в лимбичните дялове на мозъка - нищо, че мозъчната кора, с която мислят, може да им казва, че у нас няма опасни паяци. Е, същото е и с хипергамията.
Че има и жени, които съзнателно вземат решение, че не им трябва мъж с висок статус - има, и вие дадохте примери, и аз познавам. Което не променя моето убеждение, че жените като цяло са хипергамни.
Ма защо ли и аз като колегата се хабя да се обяснявам. Вярвайте си в каквото вярвате.

Ох, на някои хора не им е лесно.
Та въпрос сега, трябва ли жените да се върнат към природата си и да оставят тя да избира печелившия? Че нали тук се промотира уж природно закодираното? Тоест, жените трябва да приемем, че природно сме полигамни и да спим с възможно най-много мъже едновременно за да придобием потомство от най-силния ген
Редпилърите да не се ослушват, а да записват.