Red Pill Редпилнати мъже/жени

• 67 959
  • 2 341
  •   2
Отговори
# 1 680
  • Paris, France
Как ще проискат да имат връзки като живеят у вас?! Коя нормална жена ще поиска да се навре в "детската стая" на мъжа?Оставете ги да пораснат тия деца!

Ами както ММ и аз сме поискали и сме имали гаджета. Защо жената трябва да се навира при мъжа? В началото на връзката просто излизат заедно. Моят мъж живееше в апартамент на родителите си като се запознахме. Дали е живял в дворец, на палатка или с баба си нямаше значение, защото живеехме в различни градове.

Има и мъже, и жени, които се навират по детските стаи. На съседката над мене дъщеря и в детската стая живя с мъжа си и там роди. Така успяха да си купят по-голямо жилище и се изнесоха  като беше на 2г малката. Тук отпускът по майчинство е 4 месеца. Отглеждаха я без ясла, с помощта на майка и и брат и. Второто го дадоха на ясла на 3м.

Ако много искаха да се изнесат, да се бяха изнесли 10 пъти. Даже празен апартамент им държахме. Не щат. Който иска намира начин.

Моите и на студентски обмен не щат да идат.

Оставили сме ги и за нищо не ги закачаме.

# 1 681
когато емоциите и влюбването остават на последен план или въобще не са опция като нещо реално, изнасянето става почти невъзможно, гледа се удобството и егоизма...

# 1 682
  • France
Момчетата се дразнят на очакванията към тях - ако не могат да ги покрият, са извън класацията автоматично, дори и да са напреднали по пътя на житейските си постижения.
И това е изцяло проблем на момчетата. Момичета просто си намират други половинки. Свят широк...

# 1 683
Ние имаме познат - нарочно се оженил за глупава жена - да я превъзхожда и да го слуша. Сърба си попарата, най-вече с децата си.

Подобно изказване и аз чух наскоро - Взех си по-глупава жена, за да ме слуша, а не да ми философства. Комплексарска история!

# 1 684
Момчетата се дразнят на очакванията към тях - ако не могат да ги покрият, са извън класацията автоматично, дори и да са напреднали по пътя на житейските си постижения.
И това е изцяло проблем на момчетата. Момичета просто си намират други половинки. Свят широк...
И затова редпил идеологията е налице.
А мама ми казваше, че съм имала късмет да имам момче, че по-малко ще се мъчи. Олеле.
Друга песен пеят момите, когато им размахат банкови сметки и нотариални актове за имоти в топцентър.
Животът е кръговрат, Филомена, последните стават първи, намират си и половинки.

# 1 685
не всички искат да се задомят с инфлуенсърки, да не генерализираме...

# 1 686
  • София
Момчетата се дразнят на очакванията към тях - ако не могат да ги покрият, са извън класацията автоматично,

Разбира се, с всичко е така - приятели, гаджета, работа. Всеки човек има очаквания и изисквания и ако някой не ги покрива, минава на следваща възможност. И това няма нищо лошо. Само незрял индивид може да се дразни, така работи животът.

# 1 687
  • France
Чудесно тогава, сполай им на последните.
Това с напредването в житейските постижения ме накара да си представя мъж в затлъстяване. Напреднал е в отслабването, свалил е 20 кг. Но за мнозинството от жените продължава да е твърде дебел за да изпитат физическо привличане. Трябва ли да се сърдим на тези момичета? Или да посъветваме момчето за повече търпение?

# 1 688
дори глупавите момичета се впечатляват много повече от други характеристики на момчетата, различни от килограмите...
слава богу..

# 1 689
  • Paris, France
Друга песен пеят момите, когато им размахат банкови сметки и нотариални актове за имоти в топцентър.

Тук никой не размахва банкови сметки и нотариални актове. Имотите на повечето богаташи са на името на анонимни фирми, така че момата не може и да ги пипне с пръст.

Жените, дето искат пари в брой си слагат обяви. Чиста работа и не си губят времето да лъжат някой пъпчив, нисък дебелак, че много им харесва.

Имаме си и ергени, които търсят дами със собствени жилища и пълни банкови сметки. Имаме си и богати дами.

Все повече младежи избират ергенски живот, обаче.

https://www.observationsociete.fr/structures-familiales/personne … /evol_vie_solo_2/

30% от жените не щат деца. 51% от бездетните между 25 и 45г не щат деца.

https://madame.lefigaro.fr/bien-etre/la-moitie-des-jeunes-femmes … onomique-20220927

# 1 690
  • France
дори глупавите момичета се впечатляват много повече от други характеристики на момчетата, различни от килограмите...
слава богу..
Така е, но не това беше целта на моето сравнение. И на мен ми се е случвало да въздишам по момчета, които не са се влюбвали в мен. Даже два пъти. И? Трябвало ли е да се възмущавам, че имат твърде много критерии? И да тропам сърдито с краче?
Привличането е нещо, което просто се случва. Не се заслужава. И понякога ни пропуска и това е ок. Може би като родители е важно да предадем този урок на децата си

# 1 691
  • Paris, France
слава богу..

Впечатляват се ако става дума за приятелство или някаква другарска връзка. Дебел мъж тук няма много добри шансове. Ако е умен, интересен събеседник може да си чатят често по Whatsapp и дотам. За дебели жени няма проблем тук и много момичета не полагат усилия да слабеят, особено ако имат дебел задник и бедра.

Няма как всички, които харесваме да ни харесат.

# 1 692
  • София
И на мен ми се е случвало да въздишам по момчета, които не са се влюбвали в мен. Даже два пъти. И? Трябвало ли е да се възмущавам, че имат твърде много критерии? И да тропам сърдито с краче?
Не че са имали прекалено много критерии, просто не са оценявали светлата ти персона, напреднала житейски. И за това е трябвало да се сърдиш Joy

# 1 693
говорите за крайности...
не сравняваме тъп манекен с дебел интелектуалец..

# 1 694
И на мен ми се е случвало да въздишам по момчета, които не са се влюбвали в мен. Даже два пъти. И? Трябвало ли е да се възмущавам, че имат твърде много критерии? И да тропам сърдито с краче?
Не че са имали прекалено много критерии, просто не са оценявали светлата ти персона, напреднала житейски. И за това е трябвало да се сърдиш Joy

Подкрепям! Няма нищо по-отровно от това да обясняваш на детето ти колко е велико и като го отсвирят няколко моми да заклеймяваш всички като "златотърсачки". Ами като си възпитала сина си такива да търси само нищо чудно.

Общи условия

Активация на акаунт