Red Pill Редпилнати мъже/жени

• 67 954
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 695
е, ако някой не е разбрал, че е нормално не всички да го харесват, още в детска възраст, е трудно да се поправи счупеното, да ...

# 1 696
Ще прощавате, че ще ви прекъсна отклонението относно терморегулацията, но ми е любопитна друга подробност
Мнозинствато от жените в темата отрекохме хипергамията в модерните отношения. Водени сме от собствените ни мотивации - млад, красив и здрав партньор. Обикновено го избираме "от нашата черга" като интелект и професия.
Но мъжете в темата държат на съществуването на хипергамията и то изцяло във финансовия ù аспект. Което подразбира, че са си взели жени с по-нисък статут от тях. По-малко амбициозни, умни, работливи и с по-малко начален капитал, може би дори и от по-скромни семейства?
И въпросът ми е защо сте се задоволили с по-некачествен партньор? Например аз имам твърде добро мнение за себе си за да го позволя.
Не мнозинството от жените, а всички жени на думи примерно не искат връзки с физически насилници, но в реалността се вижда какво се случва, така че при жените обикновено твърденията не кореспондират с действията им. Sunglasses
Аз пък много искам моята да изкарва повече от мене, ама няма да го е...
Не че не се опитва да ме догонва напоследък

Да си мислил като си се женил. Ей го на, моя мъж. Като се оженихме ме превъзхождаше по доходи, пък аз го настигнах и надминах. С една дума, аз се минАх! От хипергамна станах хипогамна. УжасТ.

Сериозно, още ли не стана ясно, че ако жената е образована, интелигентна, привлекателна, може да си позволи да избира. Аз избрах човек, който е равностоен по образование и социално положение. Избирах го да има моите ценности и разбирания за живота. С този човек живея вече 23 години. Ако не си допадахме интелектуално, физически, емоционално, нямаше да сте все още заедно.
Аби, мъжете в темата казаха тц. Не може - жена си, значи си хипергамна и задължително финансово положение на избраника ти е най-важно. Защо обаче го твърдят, те си знаят.
Емче тя сама си го казва как е било в началото. Laughing

Ти от ирония май не разбираш. Аз съм го избирала да е интелигентен, образован, да ми импонира на характера и да понася проклетията ми. Аз знаех, че с времето заплатата ми ще се утрои, поради спецификата на работата ми. Аз не знаех нито каква заплата получава, нито че притежава мощен мотор и червена спортна кола - те бяха бонус. Не знаех, че ги има като се запознахме. Отдавна заминаха де. Сега кара семейна кола.
Важното е да има хармония в семейството. Кой редпилнат, кой е блупилнат, подробности.

# 1 697
  • София
е, ако някой не е разбрал, че е нормално не всички да го харесват, още в детска възраст, е трудно да се поправи счупеното, да ...
Нищо, като ин размаха "натуралния" акт от централната катакомба, която ще е на тяхно разположение, като маминка се гътне на 98, ще го захаресват.

# 1 698
да живееш в настоящето не е лесно, да..

# 1 699
Скрит текст:
Животът им е както си го направят. Защо да не им е безкраен празник и да им е готино? Като млада и аз бягах от връзки и трудно.

Скромните и негримирани не е нужно да са добрички, но много от тях не искат връзки изобщо. Не щат да се изморят, не щат да се оцапат, не щат да се охарчат. Но пък и нищо не крънкат и не искат от мъж.
Тук масово живеят у родители и родителите ги издържаме, дори и когато печелят повече от нас. Мързи ги да общуват в реалността. Предпочитат интернет.

Simple Smile
Tanguy

# 1 700
Нищо, като ин размаха "натуралния" акт от централната катакомба, която ще е на тяхно разположение, като маминка се гътне на 98, ще го захаресват.
Гроздето е кисело.
Имотите са си негови. Не е нужно маминка да се гътва.

# 1 701
  • Somewhere beyond the moon and stars
Тъжно е, ако мислиш, че няма какво друго да те позиционира на пазара, освен "натуралния" акт и вървежната кола.

# 1 702
Майките на редпилърите е хубаво да осъзнаят, че жените в БГ също имат родители, които им приписват имоти и оставят наследство. Вашето гардже не е единственото. Мина времето, в което се обезпечава само синът, а дъщерята да се оправя, защото ще става снаха в чужд дом. Тоест Вашата къща на село/гарсониера в града не са някакъв недосегаем актив. Хубаво е да възпитавате децата си съобразно сегашното време, иначе отпадат от пазара. И синът ти да е настроен предварително негативно към някоя въображаема мома изобщо не е за хвалба. Сигурно от егоистична гледна точка ви галят егото с тези приказки "ако не се разбира с мама, да си хваща пътя", но това изобщо не звучи добре.

# 1 703
  • Пловдив
Тъжно е, ако мислиш, че няма какво друго да те позиционира на пазара, освен "натуралния" акт и вървежната кола.
Аз се замислих - ами за някои мъже именно това са основните им качества. И по това ги подбират. Ама след като само това имат да предложат  - да не се сърдят.

Аз моя мъж съм го взела гол като пушка, но интелигентен, с чувство за хумор, висок.

# 1 704
Ние имаме познат - нарочно се оженил за глупава жена - да я превъзхожда и да го слуша. Сърба си попарата, най-вече с децата си.

Подобно изказване и аз чух наскоро - Взех си по-глупава жена, за да ме слуша, а не да ми философства. Комплексарска история!
Мне, по глупава жена може да превърне живота ти в ад. Щото явно не сте виждали войнстваща простотия какво представлява.
Същото е и с грозна жена, на теория би трябвало да се раздава всеки път като за последно, ама на практика повечето пъти като си повярват и се вземат на сериозно става пълно мазало

# 1 705
  • Paris, France
Майките на редпилърите е хубаво да осъзнаят, че жените в БГ също имат родители, които им приписват имоти и оставят наследство. Вашето гардже не е единственото. Мина времето, в което се обезпечава само синът, а дъщерята да се оправя, защото ще става снаха в чужд дом. Тоест Вашата къща на село/гарсониера в града не са някакъв недосегаем актив. Хубаво е да възпитавате децата си съобразно сегашното време, иначе отпадат от пазара. И синът ти да е настроен предварително негативно към някоя въображаема мома изобщо не е за хвалба. Сигурно от егоистична гледна точка ви галят егото с тези приказки "ако не се разбира с мама, да си хваща пътя", но това изобщо не звучи добре.

👍👍👍. Точно. Баба ми и дядо ми бяха осигурили майка ми + и помагаха, защото нямаха друго дете. За какво и е на нея да ходи да я таковат в нечия гарсониера или даже петстаен?????

Момичетата от днешните поколения са толкова осигурени и гледани, че нечие имотно състояние е последното, което ги интересува. Гледат да са привлечени от външността, да имат общи интереси, да може да ги задоволява полово и май това е. Това ако изобщо се заинтересуват от връзки и обвързване.

# 1 706
  • Пловдив
Момичетата от днешните поколения са толкова осигурени и гледани, че нечие имотно състояние е последното, което ги интересува. Гледат да са привлечени от външността, да имат общи интереси, да може да ги задоволява полово и май това е. Това ако изобщо се заинтересуват от връзки и обвързване.
И от моето поколение. Нали това казвам за Благоверния - интелигентен, висок и с чувство за хумор. Само частта за секса не описвам тук, но и там беше изпробван.

# 1 707
Парадоксалното е, че от такива мъже нормалните жени бягат и накрая наистина си намират някоя бедна жена, която просто търси покрив над главата си. Тоест златотърсачка, ама не от вървежните и натоканите, а от грозноватите и наглите, които изпокарват родата за един двор.

# 1 708
  • Paris, France
Да, и която държи да и се приписват предварително части от бараката и двора, та да не се мине при развод, че издръжките и без това ниски, а животът поскъпнал. Някои такива златотърсачките ги ползват като хотел, докато намерят нещо по-стойностно и ценно в големия град.

# 1 709
  • France
Да ти кажа и на мен някой на ми размаха нотариален акт и да очаква да падна в краката му, и аз ще бягам.

Общи условия

Активация на акаунт