Red Pill Редпилнати мъже/жени

• 67 944
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 710
  • София
И аз ще избягам, но първо ще ми стане много жалък. Веднага ще разбера, че освен, че сме от две различни планети, няма какво стойностно да ми предложи.

# 1 711
  • Paris, France
А аз няма да избягам. Като christina1980 ще тръгна да разпитвам колко точно имота има, само този ли е или има още 5, няма ли в Лондон, в Токио, в Уагадуго. А в Куала Лумпур няма ли. Защо няма?  Ще го залея с предложения за агенции за недвижими имоти, за движими, за ескортни агенции 🥳. Ще му предлагам фирми за боядисване, поставяне на нови кухни, смяна на мазилка, изолиране. Ще опитам да му продам пластмасови кутии на Tupperware, кремчета на Авон, моливи за вежди, острилки, някакъв софтуеър, ключодържател. Ще го запозная със застраховките живот. Тъй де, ако нещо се случи с него, да може родителите му да се зарадват 😇. Последното го предложили на майка ми като била мома и търсела как да се отърве от продаващ застраховки. Страхотна идея и винаги работи 💃.

Минавам към събиране на помощи за нови хранилки за птиците, нови пейки в парка, помощи за бедни дечица (моите),

Ще продължа с предложения за връзки и бракове с други жени. 40 годишна филипинка с 5 деца, 50г от Камерун с болно дете и увредена котка, няколко нигерийки. Не иска? Може би предпочита мъже? Няколко мускулести негри? 25 годишен културист? А, и това не иска. Импотентен?

И като си начеша езика, ще ида да свалям 25 годишни като Шер. Идеята е на ЕmmaT.

# 1 712
# 1 713
  • София
Направете и една тема с ДМС за неоценените от жените.

# 1 714
  • France
Какво е ДМС?

# 1 715
Допълнително материално стимулиране.

# 1 716
  • France
Мерси. В интернет ми излезе съвсем друго bouquet

# 1 717
Направете и една тема с ДМС за неоценените от жените.

Пак няма да са доволни - малко ще е, защото според ред пила никога няма достатъчно пари за "златотърсачките".

# 1 718
  • София
Да пращаш благотворителни помощи под формата на СМС, Фил.

# 1 719
  • По света и у нас
На времето в БГ когато бях на 20 опциите ми  бяха - да си хвана богат синкьо, на когото родителите му са заможни, да си хвана дърт паралия който сам си е изкарал парите или да си хвана инженер от моя курс който няма никакви кинти защото сме млади и още учим. Ми синкьото някак някак си нямаше никакви качества в сравнения инженера, освен да се фука с парите на мама и тати. Дъртия беше цяла генерация напред - и все едно се състарявам преждевременно. Избрах си състудента - и не сбърках. Харесваш човека и качествата му, останалото са сметки и измишльотини.

# 1 720
Никога не съм парадирал с кинти, даже никой не знаеше с какво разполага семейството ми. Както не веднъж съм казвал, първите си гаджета ги возех на раздрънкана лада, а жена ми разбра колко имам по сметките и за всички имоти преди самата сватба. Много жалко ми е някой смотльо да се фука с парите на майка си и баща си, и да развява нотариални актове да му вържат. Честно казано не знам на такъв да му се е получило някога с момиче на 20, вече за някоя закъсала самотна майка, попрезряла, може и да му върже, ама резултатите са трагични за него, по-късно.

# 1 721
  • Paris, France
вече за някоя закъсала самотна майка, попрезряла, може и да му върже, ама резултатите са трагични за него, по-късно.

По мои наблюдения попрезрелите самотни майки изискват спонсориране в брой и размахване на нотариални актове не ги впечатлява. Те или си имат техни жилища, или са останали в жилищата на бившия. В краен случай си имат и родители. При всички случаи други деца не щат. Изключение правят чужденките, търсещи виза чрез брак, но то е докато я получат.

# 1 722
  • София
То пък много готино да криеш финансовото си състояние до сватбата. Баш по темата си е.

Нормално е жена, ако се съгласи да ражда от даден мъж, да си прави сметката дали ще се опитва да свърже двата края по време на майчинството. Няма нищо романтично, нито златотърсаческо в това. Така че майките, които учат така синовете си, един ден ще са баби на нещастничета, пръкнали се на тоя свят, щото мамин самият е достатъчно злато. Повече не ѝ трябва на една жена. Що за мечешка услуга.

# 1 723
  • Paris, France
За жена, която едвам би свързвала двата края по време на майчинство ако не и помага бащата е по-добре да не ражда в близко бъдеще и първо да си стъпи на краката и да си спести пари. Бащата може да умре, да полудее, да се разболее тежко, да фалира и не може да се разчита само на него.

Много мъже не щат деца или искат, но без да влагат в отглеждане. Тук има мъже, които се предлагат като донори и така имат биологични деца, които не са длъжни да гледат и не дължат издръжка. Това устройва нежелаещи да се обвързват с мъж и бащата жени, които са осигурени финансово и имотно и искат дете.

Не винаги децата на безхаберни бащи са нещастни. В такива семейства няма почва за конфликт, защото бащата го няма. А бабата, като не иска нещастничета, да върви да ги обгрижва и гледа! Тъй де, който си има внуци, да си ги гледа! 😇

# 1 724
  • София
Ако сама ще си го гледа и ще си пести пари, за да си го гледа, без мъжът да участва, тогава за какво ѝ е?
Аналогично - ако мъж не може да подкрепя жена си през втората година от майчинството, тогава да си го държи в гащите и да не прави деца, вместо да си пръска бедняшките гени наляво и надясно.

Общи условия

Активация на акаунт