Red Pill Редпилнати мъже/жени

• 69 051
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 650
  • София
Интересно колко от жените на 35, дето са без деца могат да се похвалят с бляскава кариера?

Все повече. Но не трябва да е избор едното или другото. Поне не единствено за жените.

# 1 651
Аз пък много искам моята да изкарва повече от мене, ама няма да го е...
Не че не се опитва да ме догонва напоследък

Така е, има да наваксва n на брой години трудов стаж докато ти е отглеждала децата, плюс един семеен бизнес от тате Wink
Интересно колко от жените на 35, дето са без деца могат да се похвалят с бляскава кариера?
Между другото за моята беше бонус, че вече имаше деца, а ако беше изчакала с децата, стажът щеше да е в някой магазин като касиерка.

Ами да си мислил, като си се женил. За втори път ти го казвам. Аз пък започнах работа след като станах майка и с времето надминах мъжа си по заплащане.
ПС. Не съм касиерка в магазин и никога не съм била, не че имам нещо против тях.

# 1 652
Аз пък много искам моята да изкарва повече от мене, ама няма да го е...
Не че не се опитва да ме догонва напоследък

Така е, има да наваксва n на брой години трудов стаж докато ти е отглеждала децата, плюс един семеен бизнес от тате Wink
Е, ти тук в СО питай. Кариера и форум - как?!?
Ариел, това момиче на видеото се оплаква не толкова от работата от 9 до 17, колкото от това, че тръгва в 7:30 и се прибира след 18:15. И просто няма време и енергия за нищо друго.
Просълзих се. Енергия нямала. Ами като дойдат децата?
На почти двойно повече от нейните години тръгвах в 7.00 и се прибирах в 19.00 или 20.00, случвало се е и след това. И каквото ме чакаше, вършех го. Не казвам, че е лесно, но животът не е инстаграм, понякога трябва да се напънеш, понякога боли.

Последна редакция: сб, 11 ное 2023, 17:59 от 𝑬𝒍𝒊𝒇𝒇

# 1 653
  • Пловдив
На почти двойно повече от нейните години тръгвах в 7.00 и се прибирах в 19.00 или 20.00, случвало се е и след това. И каквото ме чакаше, вършех го. Не казвам, че е лесно, но животът не е инстаграм, понякога трябва да се напънеш, понякога боли.
То ясно, че сме го вършили. Ти го вършиш, аз го върша. И тя ще го върши. Милиони, милиарди по света го вършат. Обаче защо? Концепцията за 8 часов работен ден, 5 дневна работна седмица е направена на база на 1 работещ в семейството. Според мен това трябва да се промени. Не го мисля само аз. Все повече хора избират да работят по-малко часове.

# 1 654
  • France
Да живее хоум офисът!

# 1 655
  • Пловдив
И не само хоум офис. Има хибридна работа. 4-дневна работна седмица. 35 часова работна седмица. Почва да има различни опции.

# 1 656
Има опции. Не за всички и не навсякъде.
Янтра, питаш защо. Ами защото се е налагало. Не казвам, че целият трудов стаж трябва да е овъртайм, но на 20 ако ревеш, след това какво?

# 1 657
  • France
E, правиш като нас - стискаш зъби. На всички ни се случва да поемем повече отговорности, отколкото сме предполагали, че можем.

# 1 658
  • Пловдив
Янтра, питаш защо. Ами защото се е налагало. Не казвам, че целият трудов стаж трябва да е овъртайм, но на 20 ако ревеш, след това какво?
Дай сега защото на теб ти е било гадно и ти се е налагало да натискаме всички 20-годишни да им е гадно също.

# 1 659
Аз съм работила овъртайм само на първата си работа в кол център.
Повече никога не бих си го причинила, пък и имам възможност да избирам.

Сега с хоум офис и опит мога да си свърша работата и за 4 часа, и това е прекрасно.
Смятам че хоум офисът е най-добрият начин да се работи.

А за мъжете , които виждат само меркантилни инфлуенсърки .. ами те май по такива си падат.
Не са налетяли на някоя интелектуалка без тон грим и подобрения

Кой каквото търси, това намира.
Аз навремето все се влюбвах в лоши момчета и се чудех, що са груби и лоши после към мен...

Така де, не стана Красавицата и Звярът.

Сигурно и тези момчета искат гримирана кифла, но пък скромна и добра и да ги обича безрезервно.

# 1 660
  • Paris, France
Ариел, това момиче на видеото се оплаква не толкова от работата от 9 до 17, колкото от това, че тръгва в 7:30 и се прибира след 18:15. И просто няма време и енергия за нищо друго.

Децата не идват ей така 🤩. В днешно време поне имаме избор дали да имаме деца и колко на брой. Моите деца нямат против да работят дълги часове, но не щат деца. Казват ми, че е прекалено трудно, скъпо и отговорно, освен изморително. А и работата винаги може да я сменим.

Всеки е различен и с различна енергия и мотивация. Като млада вечно ми се спеше и можех да спя по 10 часа. Сега 5-6 часа са ми достатъчни и имам повече енергия. Винаги най-изцеждащото ми е било пътуването до и от работа и гледането на малки деца, бляк. Най-гадното ми беше питие или излизане с колеги в четвъртък и коледните партита.

# 1 661
Дай сега защото на теб ти е било гадно и ти се е налагало да натискаме всички 20-годишни да им е гадно също.
Ааа, ние няма да ги натискаме. Който трябва ще ги натисне.
Гадно не ми е било. Уморително - да, понякога. И много полезно.

# 1 662
TheSickn3ss, не искат гримирани кифли. Лошото е, че и "скромните и добричките" не са съвсем скромни и добрички, ами и те захитряха, нищо, че не се клепотят.
Просто младите искат лесното и ако дойде трудно, се огъват и бягат - и момичетатата, и момчетата. Сори, животът не е безкраен празник, всички искаме само да ни е готино, но не става.

# 1 663
Аз съм работила овъртайм само на първата си работа в кол център.
Повече никога не бих си го причинила, пък и имам възможност да избирам.

Сега с хоум офис и опит мога да си свърша работата и за 4 часа, и това е прекрасно.
Смятам че хоум офисът е най-добрият начин да се работи.

А за мъжете , които виждат само меркантилни инфлуенсърки .. ами те май по такива си падат.
Не са налетяли на някоя интелектуалка без тон грим и подобрения

Кой каквото търси, това намира.
Аз навремето все се влюбвах в лоши момчета и се чудех, що са груби и лоши после към мен...

Така де, не стана Красавицата и Звярът.

Сигурно и тези момчета искат гримирана кифла, но пък скромна и добра и да ги обича безрезервно.
По принцип съм  съгласна, но никой не пречи на интелектуалките да се гримират, ако това ще е ключът. Коефициентът на интелигентност няма да спадне от малко грим. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 664
  • Paris, France
TheSickn3ss, не искат гримирани кифли. Лошото е, че и "скромните и добричките" не са съвсем скромни и добрички, ами и те захитряха, нищо, че не се клепотят.
Просто младите искат лесното и ако дойде трудно, се огъват и бягат - и момичетатата, и момчетата. Сори, животът не е безкраен празник, всички искаме само да ни е готино, но не става.

Животът им е както си го направят. Защо да не им е безкраен празник и да им е готино? Като млада и аз бягах от връзки и трудно.

Скромните и негримирани не е нужно да са добрички, но много от тях не искат връзки изобщо. Не щат да се изморят, не щат да се оцапат, не щат да се охарчат. Но пък и нищо не крънкат и не искат от мъж. Тук масово живеят у родители и родителите ги издържаме, дори и когато печелят повече от нас. Мързи ги да общуват в реалността. Предпочитат интернет.

Общи условия

Активация на акаунт