Red Pill Редпилнати мъже/жени

• 69 082
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 635
Фил, във форума човек трябва да има къса памет Wink за да върви мохабета.
Моят поглед над 20-годишните е, че са далеч от златотърсачки и редпилъри. Среда ли е, балон ли е ...

# 1 636
  • France
Именно, Елиф Simple Smile
Като гледам племенниците, май момчетата имат повече шансове да станат златотърсачи. Съсипаха го този свят Joy

# 1 637
Ариел, това момиче на видеото се оплаква не толкова от работата от 9 до 17, колкото от това, че тръгва в 7:30 и се прибира след 18:15. И просто няма време и енергия за нищо друго. За съжаление в много градове в САЩ осем часов работен ден означава 10-12 часа от излизане до прибиране в къщи. А за млад човек, който иска да излезе с приятели, да отиде на фитнес, да срещне сродна душа - наистина може да е шок. Но както казват - добре дошли в капитализма.

# 1 638
Абуто когато живях в голям град в Германия съм пътувала също по 2 часа с метрото, за да стигна до работа и не съм се тръшкала и ревала. Стягаш се защото нямаш избор - тази ревла може да си отвори профил в  OnlyFans както всички нормални 20 годишни и всички проблеми ще й се разрешат.

# 1 639
  • France
Ех, ако можеше Only fans да те издържа, да съм си направила и аз профил. А то - средното заплащане било около 100е

Пак се отплеснахме, нито един мъж не каза дали собствената му жена е хипергамна и защо мисли така Thinking

# 1 640
Бе всички в тая тема сте все съвършени, със съвършени връзки, деца и прочие.
Защо не приемете, че не  сте представителната извадка за бг действителността?
Освен това децата имат ДВАМА родители, макар и често бащите да са само биологични. И няма гаранция какво са получили от единия и от другия родител. При цялото старание и отдаденост на майката са възможни всякакви девиации в бъдеще - все пак на синове на 30 г. не е нормално да слагаме намордници, нали?
Светът не се състои само от висшисти с по няколко дипломи от квалитетни ВУЗ, нито от меринджеи с петцифрени заплати.
Обезкуражаващи са претенциите да се съберат, когато всичко им е наред, когато са постигнали материално благополучие и чак тогава тръгват да мислят за семейство. Не всички го случват, и то по обективни причини. Имате ли идея на колко млади хора им се налага да се грижат за болни родители, вкл. и финансово?! В това време животът си минава и всички шансове изобщо да имат връзка се изпаряват.
Просто сега никой не иска да му е трудно. И ако се стигне до кофти житейска ситуация, само реват - и момичета, и момчета.
И, Филомена, всеки си носи отговорност за провалите като родител.

Последна редакция: сб, 11 ное 2023, 15:35 от BillieCross

# 1 641
  • France
Много неща се казаха в тази тема, но никой не е твърдял, че е съвършен. Даже се каза буквално обратното. Не виждам връзката с останалото написано.

# 1 642
Далеч не всички двойки се събират едва след като и двамата са финансово стабилни. Даже в днешно време е съвсем нормално да се съберат заедно още докато учат - дали при нечии родители, дали в самостоятелна квартира или под някаква друга форма.

# 1 643
  • Paris, France
Имате ли идея на колко млади хора им се налага да се грижат за болни родители, вкл. и финансово?! В това време животът си минава и всички шансове изобщо да имат връзка се изпаряват.

Нямам. Тук не е често срещано, но и в България не познавам такива (млади имам предвид).

Как точно финансовата грижа за болен родител изпарява шансовете за връзка?

Никой не е съвършен и не виждам някой да го твърди.

# 1 644

Според мен някои мъже не виждат жената като личност, а търсят удобството, което тя може да им донесе в ролята на тяхна притурка - да е хубавка за да ги привлича, да е послушна за да става тяхното, да е склонна да върти домакинството, за да не им се налага на тях, да е предана, за да не се притесняват, че ще хукне по друг. Жената вижда мъжът повече като партньор, някой, който може да стои на собствените си крака и ще добави собствена стойност във връзката. Разбира се, обратното също го има, защото има и жени, които си мечтаят за подчинен мъж, който да изпълнява всичко, което те искат, а те да се възползват от усилията му, парите му и подчинението му - и разбира се мъже, които се събират с точно такива жени. А има и мъже, които искат жената да има собствени сили, да е самостоятелна и адекватна и без тяхната опека - но те по-скоро търсят личност и нямат нужда да се чувстват издигнати от женската слабост. Та случаи всякакви, дори да не са разпространени по равно. Но всеки си търси според желанията, защото е тегаво да попаднеш на някой, който не ти съвпада по визия за връзката.

А според мен много от коментаторките тук ще си изпочупят ноктите да ровят с цел да открият топлата вода.

Топлата вода - ето я:
Скрит текст:
Неотдавна бил открит магазин, в който жените можели да си изберат и да си купят мъж. На входа висяла табела с правилата на работа на магазина със следното съдържание:
1. Вие можете да посетите този магазин САМО ВЕДНЪЖ.
2. В магазина има 6 етажа, като качеството на мъжете се повишава с увеличаването на броя на етажите.
3. Можете да си избирате мъж, от който и да е етаж и да се качвате на по-горен етаж.
4. Не се разрешава връщането на по-долен етаж.
Една жена решила да посети същият този „Магазин за мъже”, за да си намери половинка.
След като прочела на входа на първия етаж табелата: „Мъже, които имат работа” – тя веднага се качила на втория етаж. Табелата на втория етаж гласяла: „Мъже, които имат работа и обичат децата”. Жената отишла на третия. Там имало надпис: „Мъже с работа, обичащи деца и необикновено красиви”. „Божичко!” – зарадвала се жената, но все пак се качила на четвъртия етаж. Там висяла табела: „Мъже с работа, които обичат деца, ослепително красиви и помагащи вкъщи”.
- Невероятно! – възкликнала жената – Много ми е трудно да устоя!
Но, произнасяйки това, тя все пак се качила на петия етаж. Надписът там бил: „Мъже, имащи работа, обичащи децата, с ослепителна красота, помагащи вкъщи и много романтични”.
На жената много и се приискало да остане на този етаж и да си избере половинка, но все пак, се преборила с чувствата си си и се качила на последния етаж. И на този етаж прочела надпис със следното съдържание: „Вие сте посетителка № 31 456 012, тук няма мъже, този етаж съществува само за да докаже за пореден път, че е невъзможно да се угоди на една жена. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин!
А точно срещу този магазин бил открит” Магазин за жени”. На първия етаж се предлагали жени, които обичат да правят секс. На втория – богати жени, обичащи да правят секс. А от третия до шестия етаж ДОСЕГА НИКОЙ НИКОГА НЕ СЕ Е КАЧВАЛ.

# 1 645
  • France
До сега не видях нито един аргумент, включително и личен. Няколко пъти бяха използвани нападки за да се избяга от тази липса. Включително и лични, принизителни прилагателни. Сега и вехт виц. Защо ви е толкова страх да си обосновете мнението?

# 1 646
Хората са масово несъвършени.
Именно. Дори бих добавила, че никой не е съвършен. Този факт отрича до известна степен съществуването на каквато и да е гамия. Wink

Бизи, отдавна се дадоха определения за хипо, хомо и хипер гамия. Хайде да не се връщаме назад.

Prilomena, ти пита защо статус.

Последна редакция: нд, 12 ное 2023, 04:58 от Анонимен

# 1 647
Как точно финансовата грижа за болен родител изпарява шансовете за връзка?
Работят предимно нощни смени, денем крадат по няколко часа сън и другото е грижи, водене по лекари, болници и т.н.
Не е масово явление, но го има.
Чисто времево няма шанс за връзка. А и няма човек, който да приеме другия с такива тежки проблеми.
Също и млади хора на свободна практика, в чието работно денонощие поради часови разлики и разнообразни задачи просто не остава достатъчно дълга пауза, в която освен почивка влиза и връзка.
Започвам да ги разбирам ред-пилите, множество разочаровани и комплексирани мъже се обединяват около един-двама устати интернет-говорители и ето го цяло "движение".

# 1 648
Аз пък много искам моята да изкарва повече от мене, ама няма да го е...
Не че не се опитва да ме догонва напоследък

Така е, има да наваксва n на брой години трудов стаж докато ти е отглеждала децата, плюс един семеен бизнес от тате Wink
Интересно колко от жените на 35, дето са без деца могат да се похвалят с бляскава кариера?
Между другото за моята беше бонус, че вече имаше деца, а ако беше изчакала с децата, стажът щеше да е в някой магазин като касиерка.

# 1 649
Надявам се известно на всички е, че се гледа с очи, но се вижда с мозъка. Така че - разни мозъци - разни виждания. Не настоявам някой да "вижда" нещата така, както ги виждам аз, но и не мога да приема категоричното искане аз да ги виждам като него.
Впрочем, също отдавна известен факт - образите се проектират на дъното на очната ябълка наобратно. Мозъкът ги завърта в правилната посока. Явно различни мозъци въртят различно, а някои май изобщо и не си дават труда да го правят.  Виждат само което им е удобно.
 Wink

Общи условия

Активация на акаунт