Red Pill Редпилнати мъже/жени

• 67 965
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 620
Без да обобщавам необосновано, но много от жените между 20 и 30 г. са хипергамни. Това по обвиненията на редпилите и инселите - и по непрекъснатото мрънкане на сина ми, приятелите му, синовете на повечето ми колеги, приятелки, познати. Все едно и също - жените са меркантилни кучки и искат само екстри срещу една вагина. Всички искат да са инфлуенсърки и да не работят нищо друго. Не знам младите мъже къде ги виждат само такива - аз по местата, в които пребивавам по работа, виждам нормални млади жени - повечето вече семейни.
Много притеснително е как червеното хапче на прозрението се е превърнало в изкривена и антагонистична теория.

Последна редакция: сб, 11 ное 2023, 14:48 от BillieCross

# 1 621
Като бях в гимназията, имах един добър приятел от доста богато семейство. Харесвах си един друг обаче, и съответно помня как най-добрата ми приятелка ме мъмреше: "Ама защо тоя Х., какво му харесваш - избери У., той има пари!" Joy Тъй че всичко има на този свят.

# 1 622
Жените между 20 и 20 години не са ли просто на 20?
Шегувам се.
До човек, среда, ценности, семейно възпитание е. Дъщеря ми има предимно момчета приятели на 20 и не съм чула да коментират подобни неща за меркантилност. Определени хора си намират / привличат други подобни.
//
По въпроса с хипергамията – ако на някого това му носи утеха, няма лошо. Важно е в една двойка да се чувстват комфортно двамата. Кой бил амбициозен, красив / по-малко красив, умен няма грам значение, ако липсва взаимност, любов, грижа. Пари се изкарват, но отношение трудно.

# 1 623
Без да обобщавам необосновано, но много от жените между 20 и 20 г. са хипергамни. Това по обвиненията на редпилите и инселите - и по непрекъснатото мрънкане на сина ми, приятелите му, синовете на повечето ми колеги, приятелки, познати. Все едно и също - жените са меркантилни кучки и искат само екстри срещу една вагина. Всички искат да са инфлуенсърки и да не работят нищо друго. Не знам младите мъже къде ги виждат само такива - аз по местата, в които пребивавам по работа, виждам нормални млади жени - повечето вече семейни.
Много притеснително е как червеното хапче на прозрението се е превърнало в изкривена и антагонистична теория.

Ами не зная. Дъщеря ми е на 22, има много приятелки, всички вече са с бакалавърска степен зад гърба си. Ами не се интересуват от това колко пари имат младежите. Избират ги по-скоро според това доколко си допадат, но ако кажа, че образованието, културата и потенциала им нямат значение, ще излъжа. Явно зависи от средата, но за младите образовани момичета, други неща са от значение.

# 1 624
Жените между 20 и 20 години не са ли просто на 20?
МЕРСИ, коригирах.

# 1 625
  • France
Ако един ден синовете ми започнат да приказват така много ще се притесня
- за тях
- тяхната среда
- моето възпитание

# 1 626
Ако един ден синовете ми започнат да приказват така много ще се притесня
- за тях
- тяхната среда
- моето възпитание
Голям залък лапни, голяма дума не казвай.
Синовете ти може да носят твоите гени, но са съвсем отделни личности. Светът през техните очи може да е съвсем различен от твоя. Не ме питай от къде знам.

# 1 627
  • Paris, France
Дъщеря ми след дни навършва 20г. Не е меркантилна и момчета изобщо не я интересуват. Не влага във външност и намира поведението, външния вид и начина на живот на жени от сорта на Кардашиян пошло и грозно. Има някакви физически и етнически предпочитания, както и културни и езикови интереси и си избира приятелите според тях.

Тук младите момичета, които търсят пари от мъже слагат обяви с предложения за секс срещу заплащане. Има и обяви за захарни татковци. Не е масово.

Синът ми не се е оплаквал, но категорично не иска обвързване засега.

# 1 628
Без да обобщавам необосновано, но много от жените между 20 и 30 г. са хипергамни. Това по обвиненията на редпилите и инселите - и по непрекъснатото мрънкане на сина ми, приятелите му, синовете на повечето ми колеги, приятелки, познати. Все едно и също - жените са меркантилни кучки и искат само екстри срещу една вагина. Всички искат да са инфлуенсърки и да не работят нищо друго. Не знам младите мъже къде ги виждат само такива - аз по местата, в които пребивавам по работа, виждам нормални млади жени - повечето вече семейни.

Има нещо вярно, до някъде. В момента на мястото където работя имаме много свободни работни места. Виждала съм как значително млади момичета се пробват за по няколко седмици и напускат. Търси на хляба мекото и това е.
На скоро попаднах на видео в ютуб на една току що завършила университет, дето реве колко тежко било да работиш от 9 до 17 часа на БЮРО, не да чисти, не да готви, не да обгрижва болни хора - работа на БЮРО!!!
Е какво да очакваш от такова възпитание?

# 1 629
  • France
Израстнах в мутренския преход. Всички знаем какво беше. Дори и тогава имаше момичета, които се стягаха в кръста и вървяха напред и нагоре, без да гледат "по-лесни" методи. Всъщност май само такива познавам.
Всяко поколение има своя процент качествени хора, които съзидават... и всички останали. Да ме прощава Рей Бредбъри, че така лошо го перифразирам. И ако някой, мъж или жена, се оплаква, че е заобиколен от кофти среда, всички ще го посъветваме да я смени.

Ох, Ариел, дори и ти не искаш да я работиш тази работа, просто нямаш избор.

# 1 630
  • София
Аз пък много искам моята да изкарва повече от мене, ама няма да го е...
Не че не се опитва да ме догонва напоследък

Така е, има да наваксва n на брой години трудов стаж докато ти е отглеждала децата, плюс един семеен бизнес от тате Wink

# 1 631
Защо мислиш, че работата не ми харесва?
Работя по 6 часа на ден, плащат ми добре защото съм квалифицирана и ми треперят да не взема да напусна защото е пълно с ей такива като горе във видеото.
Както си го направиш. Иначе висиш на нечия издръжка цял живот. На някои им харесва стига никога нищо да не правят.

# 1 632
  • France
Помня, че се оплакваше, че е физическа, уморителна, че колежките си взимат болнични, че не можеш да я напуснеш, защото си на обучение... знам ли, може и да си я сменила между временно.

# 1 633
  • Paris, France
На скоро попаднах на видео в ютуб на една току що завършила университет, дето реве колко тежко било да работиш от 9 до 17 часа на БЮРО, не да чисти, не да готви, не да обгрижва болни хора - работа на БЮРО!!!
Е какво да очакваш от такова възпитание?

Не е до възпитание, а до възможности и предпочитания, характер, както и до работа. Първата ми работа на бюро в Англия я напуснах с писъци за да ида да чистя стаи в хотел. Три телефона звъняха непрекъснато + хора на гише, че и до кенефа не можех да ида.  Не издържах.

Признавам си, че болни или стари хора не бих гледала с кеф, нито деца, но не съм и пробвала, та не мога да сравня.

# 1 634
Помня, че се оплакваше, че е физическа, уморителна, че колежките си взимат болнични, че не можеш да я напуснеш, защото си на обучение... знам ли, може и да си я сменила между временно.

Като се преквалифицирах смених позицията. Но за това си скъсах задника от учене, работа и трябваше да се докажа във фирмата. Всичко е възможно, стига да го искаш. В противен случай щях и аз да цивря като тая принцеса във видеото.

Общи условия

Активация на акаунт