Red Pill Редпилнати мъже/жени

• 68 951
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 800
толкова ги презирам че не заслужават 'ъ'

# 1 801
Това, че жените не предпочитали мъже с висок статус ще ви го напомня, когато пак стане дума в някоя тема как всички жени държите мъжът да бил щедър, да черпел, да се грижел и т.н.
Че той ако няма висок статус (вкл. финансов) отде ще има да черпи и да е щедър?
Даже някои казаха, че било едва ли не проституция ако мъж използвал статуса си, за да си спечели жена. Ми че какво друго тогава е да си щедър, да черпиш и т.н. ако не да използваш статуса си пред жените?
Между другото, ако мъжете това искаха, проституция щеше да им излезе много по-евтино от жена. Нали и Невена каза, че във Франция много хора вече това предпочитали. 1-2 пъти в седмицата там 50-100 евро и си готов. Не ти трябват 30 бона за сватба, 300 бона за семейно жилище, после почивки, подаръци, всякакви нужни и ненужни работи, които ще плащаш цял живот.
Да не говорим за неостойностимото, но ценно предимство да я смениш когато ти писне, или да пропуснеш 1-2 седмици когато не си на кеф и не желаеш компания, после пак да идеш като ти се доходи.

# 1 802
Крис няма смисъл. Те тука всичките са супер морално извисени и парите нямат никакво значение за тях.
Дали обаче и в реала нещата са така както във форума можем само да гадаем.

# 1 803
Никъде не прочетох от коментиращите, че парите нямали значение. Имат и още как, но не е  Основен и Единствен критерий при избора на мъж. Има- няма още 10, които трябва да покрие, наред и с това, де.😆

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 16:30 от happy doc

# 1 804
Това, че жените не предпочитали мъже с висок статус ще ви го напомня, когато пак стане дума в някоя тема как всички жени държите мъжът да бил щедър, да черпел, да се грижел и т.н.
Че той ако няма висок статус (вкл. финансов) отде ще има да черпи и да е щедър?

Сигурно защото жените не предпочитат мъже с висок статус и дебел протфейл, затова повечето формулистични романтични комедийки с предизвестен край, култови сериали ("Сексът и градът"- Тузар, към теб гледам!), за арлекинчетата да не споменаваме, всички създават като главен герой мега успешен и заможен мъж с възможности, който да предложи света на възлюблената на тепсия. 🤣🤣🤣

# 1 805
  • София
chris78, грижата може да не е непременно финансова. Зная, че мъжете не обичат празните приказки (и аз съм донякъде такава), но понякога просто имаш нужда да ти изслушат неволите, може би и да те уверят, че ти си прав. Разбира се, в разумни граници.

# 1 806
  • France
Писах, писах и реших, че няма смисъл. Който не се е влюбвал и бърка секса с любовта, няма как да разбере.

# 1 807
Героините на класическата романтична литература и филми - от Джейн Еър, през Скарлет О´Хара до Джулия Робъртс в ролята на хубавата жена да си знаят - не е било любов!! Simple Smile

# 1 808
Да е щедър не се измерва с имането,а с отношението. Аз съм забелязала, че колкото повече имат, по-малко са щедри. Някак "имането" овълчва и алчнеят за още и още. Иначе всеки средностатистически човек може да си позволи да почерпи някой една вечеря. Дори и аз със средностатистическата си заплата съм черпила приятелки на повод. То пък голямото постижение.. елементарното възпитание да се превъзнася до "щедрост" бре до къде стигнахме.

# 1 809
пак ли стигнахме до жалкия казус "кой ще плати сметката?"...

# 1 810
Ми нали виждаш как се носят от 9 кладенеца вода, за да си защити всеки позицията. "Кой ще плати сметката" е просто поредния малък аргумент, но те се натрупват.
Аз не съм чул мъж да казва "държа жената да плати сметката, ако излизам с нея" - а много жени го казват. После кой е по-хипергамния пол?

# 1 811
И аз да питам радетелките на "чистата любов" дали си биха взели безработен/безимотен и живеещ при мама само заради сините му очи?
Едно е да се хванеш с такъв когато си на 20 и тепърва учиш и се усъвършенстваш, друго е към 30 съвсем съзнателно да си шванеш такъв, за да създадеш семейство.

# 1 812
  • France
Факт е, че има жени от по-старите поколения, които се чувстват поласкани ако мъжът ги покани на първа среща. Но въпросът никога не е бил финансов, а като част от галантността, заедно с отварянето на вратите и наместването на стола. Поколенията, които познават развиването на интернет свалките обратно държат на поделеното плащане на първа сметка. Лично аз съм се дразнила ако мъжът настоява, а аз ясно съм си извадила картата. Винаги е било лош знак - лепка, която трудно разкарвам.

# 1 813
На мен не едно, цели две бивши гаджета са ми казвали къде с упрек, къде невярващо, че съм много kostengünstig, сиреч изгодна 🤣🤣 аз просто така съм научена - да си изкарвам сама парите и да се простирам според чергата, пък и съм такъв характер, който обича свободата и независимостта, но не съм им чупила хатъра, като са искали да черпят, правили подаръци или са организирали това-онова. Който си е щедър по природа, намира начин да покаже отношение. Мъжът обича да играе ролята на provider и това е!

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 19:07 от Анонимен

# 1 814
Иначе всеки средностатистически човек може да си позволи да почерпи някой една вечеря. Дори и аз със средностатистическата си заплата съм черпила приятелки на повод.
Разбира се, едно черпене само по себе си е дреболия, но колко мъже са разкарани заради тази "дреболия" - да вадим ли оная тема, където половината форумки казаха "мъжът не плати ли на първа среща, втора няма!".
Защото дали е платил една дребна сметка е индикатор дали може и иска да плаща и по-големи в бъдеще.

Общи условия

Активация на акаунт