Red Pill Редпилнати мъже/жени

• 67 729
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 2 175
  • София
Ред пилът не отваря очите, а промива мозъка на хора, които не могат да се адаптирам към обществото и имат нужда някой да им казва какво да правят.

# 2 176
Не приемам това етикетиране редпил = загубеняк.
Редпил, или червеното хапче, като го изпиеш просто ти отваря очите за някои неща, но иначе си оставаш същия човек.
Дори във филма само Нео като го изпи стана Дъ Уан, а всички други хора, които са го пили, си останаха същите нормални хора, а не Неовци.

Така и с мъжете - ако си бил нисък, смотан, беден - и да прочетеш сто книги на тема редпил си оставаш нисък, смотан и беден. А пък ако си висок, готин, богат и "глътнеш червеното хапче" можеш да погледнеш на някои неща по друг начин, но пак си оставаш висок, готин и богат, а не ставаш смотан само защото знаеш какво е редпил.
А пък който иска от смотан да стане готин, от беден да стане богат и т.н. - не му трябва редпил, а да работи над себе си.
Само ниските как да станат по-високи не знам.

Аз пък го приемем до известна степен, защото под такива канали има най-много женомразци, които коментират как жените не стававали за еди си какво, как след 30 не стават, колко били гадни и още 1000 етикета, които те самите лепят по жените. С техните камъни по техните глави. Много женомразци и инсели намират утеха в това движение и хора, като Андрю Тейт, който го смятат за ред пил е казвал, че не е ред пил, въпреки че ред пилърите го мислят за такъв. И в българското пространство хора, които говорят за това хапче, под техните видеа има страшни женомразци, които коментират неща от сорта всички жени са к*рви и други етикети. Много  мъже намират утеха и по-точното отдушник е за тях подобен тип съдържание.

# 2 177
  • София
Валентина, защо си причиняваш да ги гледаш тези? Те си живеят в техния свят на комплекси и омраза към жените. Човек е хубаво да се поинтересува до степен да е запознат с номерата им за да не се подведе случайно. От там насетне, няма какво да се трови с техните глупости. Разбере ли, че някой е такъв, има само един правилен ход - да го разкара. За радост, те са някаква малка част от всички мъже. Има си адекватни мъже, чиято мисия в живота не е да ходят на лов за вещици за да си доказват колко не са те виновни, че жените не ги искат.

# 2 178
Скрит текст:
Валентина, защо си причиняваш да ги гледаш тези? Те си живеят в техния свят на комплекси и омраза към жените. Човек е хубаво да се поинтересува до степен да е запознат с номерата им за да не се подведе случайно. От там насетне, няма какво да се трови с техните глупости. Разбере ли, че някой е такъв, има само един правилен ход - да го разкара. За радост, те са някаква малка част от всички мъже.
Има си адекватни мъже, чиято мисия в живота не е да ходят на лов за вещици за да си доказват колко не са те виновни, че жените не ги искат.

Ми разбира се, че има. И вещици, чиято мисия в живота не е да ходят на лов за мъже има.
Както беше казал незнам си кой - има и риби, които могат да летят, но не са представителна извадка за вида Wink
Сичко има в тоя прекрасен живот, ли бе, да го опишеш...

# 2 179

Само ниските как да станат по-високи не знам.

Моментът с ръста на мъжете винаги ми е бил много интересен. Показва двойни стандарти на жените.

“Мъжете нямат право да ни съдят по външен вид, повърхностни сексисти такива, но пък ние искаме висок мъж” 😆

Истината е, че за всеки влак си има пътници. Проблемът на редпилърите според мен, е че вместо да работят по себе си с каквото могат, да бъдат достойни хора, въпреки че им е трудно с жените, те се отдават на мизогинизъм и агресия, с което съвсем си режат всякакви шансове.

# 2 180
Няма никакви двойни стандарти. Нисък мъж се харесва на много по-малко жени. Зависи от човека, лошо няма, но колко жени от 10 ще изберат по-нисък от тях мъж?

# 2 181
според някои хора, зависи колко е по-богат ниския...
ако е много богат, се забравят токовете завинаги без проблем.. Joy
аз лично и за милионер не бих прежалила ръста..

# 2 182
То е важно какво реално душа сака, иначе престорените избори поради прагматични причини не се броят.

# 2 183
...но колко жени от 10 ще изберат по-нисък от тях мъж?
По-скоро колко жени ще изберат мъж с техния ръст или +5 до 10 см.

И да, има двоен стандарт.

# 2 184
никакъв двоен стандарт не виждам аз..
жените прекрасно осъзнават, че поддържаният външен вид има значение, поне първоначално..
не случайно има произведени безброй тонове парцалки и козметики..
мъжете не карат насила жените да ги купуват и употребяват..
жените по-скоро не обичат само един външен вид да виждат в тях, а не че отричат неговата важност..

# 2 185
  • Столичанин ама не в повече :D
Абе с други думи според съфорумките, всеки мъж, който не смята че жените винаги са прави е редпилър. Sunglasses

# 2 186
  • София
Никога не съм имала проблем да ме съдят по външния вид, за мен това е нещо нормално. Аз също гледам външния вид на мъжа. Не бих могла да съм с някой, който не ме привлича физически. Разбира се, важно е да ме харесва и като човек, но това или се случва естествено, или не. Ако то не го интересува, отношенията бързо ще се изчерпат.

# 2 187
Викаш ако си джитка на плейстейшъна без никакво желание за развитие, щом те привлича пак ще си с него а? Sunglasses

# 2 188
  • София
Не, ако е безделник, няма да ме привлича.

# 2 189
И какво общо има безделничеството с физическото привличане? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт