Red Pill Редпилнати мъже/жени

• 67 743
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 2 190
връзката, Джеръми е, че физическото привличане е твърде краткотрайно, ако няма друго и си безделник или тъп, па макар и красив..

# 2 191
Не защитавам много ред пилърите, но в повечето случаи и аз мисля, че е двоен стандарт, защото поне 8/9 от 10 познати и приятелки, които имам ги интересува ръстта на мъже. Разбира се може да компенсира и по други начини за някои от тях, но е двоен стандарт, защото за повечето мъже едва ли е важен ръстта на жената, по-скоро са изключения, а още по-големи изключения са да искат по-висока жена от тях. Има и малки истини в това хапче, но са преувеличени, а някои неща са чисто субективни и представени, като факти, макар и да се представя, като истината според мнозина, този Роло Томаси, който е от първите, който говори за ред пил в контекста на жени-мъже, той дефинира хапчето, като праксеология.

# 2 192
  • София
И какво общо има безделничеството с физическото привличане? Laughing

С физическото не, но като човек ще ме отблъсне, защото говори зле за личността му.

# 2 193
...но колко жени от 10 ще изберат по-нисък от тях мъж?
По-скоро колко жени ще изберат мъж с техния ръст или +5 до 10 см.

И да, има двоен стандарт.

Избират с +5,+10 см над техния ръст, гледат човека, а не ръста. Както и има мъже, които предпочитат да има "love handles", за какво да се захванат, `дето се вика. Joy

Но този коментар за ръста съм го срещала много често, висок, та висок да е. Ами тогава нищо странно няма един мъж да каже, че под определено ниво на привлекателност не гo интересува какво има под обвивката. В това е двойният стандарт. Аз винаги съм била солидарна със собствения си пол, но тази позиция на върли феминистки (по принцип), че мъжете били сексисти, оценявайки ни по външен вид, не я разбирам.

# 2 194
филмът с кризата на средна възраст всички сме го чували..
като те тресне, все тая какъв цвят ти е хапчето..

Аааа, не съм съгласна! Важен е цвета на хапчето. Да не пренебрегваме силата на малкото синьо хапче.

# 2 195
  Ох, не знам, да уточняваме ли вече полове, ръстове... Настана пълна анархия. Едно време квото се родиш, това е.

# 2 196
  • Пловдив
Абе с други думи според съфорумките, всеки мъж, който не смята че жените винаги са прави е редпилър. Sunglasses
Не. Съфорумките, или поне аз, смятат, че мъж, който е сам, няма връзка, не може да намери жена, която да иска да има връзка с него, или ако намери не може да я задържи - то този мъж просто не става и вината не е във жените.

Не защитавам много ред пилърите, но в повечето случаи и аз мисля, че е двоен стандарт, защото поне 8/9 от 10 познати и приятелки, които имам ги интересува ръстта на мъже. Разбира се може да компенсира и по други начини за някои от тях, но е двоен стандарт, защото за повечето мъже едва ли е важен ръстта на жената, по-скоро са изключения, а още по-големи изключения са да искат по-висока жена от тях.
Противоречиш си. Жените искали по-висок от тях мъж, а мъжете не искали по-висока от тях жена. И това било двоен стандарт?!!?!!?? Очевидно за теб и двата пола имат изисквания към ръста на партньора. Това не е двоен стандарт.

# 2 197
Е те мъжете по принцип са по-високи от жените, та е нормално да се харесват едните да е по-висок, другите по-ниска. Аз примерно, много много рядко срещам по-ниски от мен мъже, даже почти не, тааа ако исках по-нисък, трябваше сама да си живея Joy съвсем логично и еволюционно обусловено е мъжа да по-висок и едър от жената. Не знам какъв ви е проблемът с това..

# 2 198
  • Пловдив
Аз нямам проблем. Ама НЯКОИ мъже явно имат.

# 2 199
  • София
Сега кое е по-важно за жените, финансовият статус (понеже образователният разбрахме, че вече не е фактор) или ръстът Laughing

Ето за ръста не мога да отрека, че жените масово предпочитат по-високи от тях мъже. Чисто физически мъжете са по-високи от жените, и предполагам ниският ръст не се възприема като мъжествен.

# 2 200
До колко см се води нисък мъж? Предугаждам отговорите - субективно е. Като се има предвид, че средният ръст на българката е 162 см някъде, как го виждате мъжа да е по-нисък. По-скоро съм чела изисквания за 180 см+, без значение колко е жената.

# 2 201
На обективно високите жени не им е чак такъв недостатък това, че някой мъж е по-нисък от тях.

# 2 202
Мъж по-нисък от мен за приятел е ок, но като мъж ми се бие с женствеността, някак аз съм му закрилница сякаш, да го гледам отгоре.... А аз съм 1,70. Разваля ми се усещането за мъж-жена. Простичко е. Тръгва се от простичките неща и се надгражда към черепната кутия.

# 2 203
1.7m се смята за нисък, напр.
Аз съм 1.69м и съм имала приятел на около моя ръст, ама изобщо не ми се е струвал немъжествен. Зависи от физика (дали спортува), поведение. И двуметрови съм имала, за мен ръстът няма голямо значение, мъжествеността не се измерва в ръст.

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 11:33 от Анонимен

# 2 204
...мъжествеността не се измерва в ръст
Но в см, нали? Joy
Извън шегата, Аполон да е, липсват ли мъжки качества като стабилност, хладнокръвие, смелост, спокойствие, никакви см не могат го спасят.

Общи условия

Активация на акаунт