Трима братя,три сестри - Pasión de Gavilanes сезон 2 🐎

• 30 319
  • 517
  •   1
Отговори
# 90
И на мен не ми харесват целувките на ХД и Муриел.
Хуан много ми хареса в разговора с Оскар. Беше мъдър, разумен, държа се като добър брат. И като му каза, че вратата на брат му за тях с Норма може да е затворена, но тяхната за Оскар е отворена... Heart Eyes
Норма също ми харесва, добре навърза нещата, умна е. Само да беше изгонила онзи ратай, бъдещия проектоизнасилвач от имението.
Между другото все повече си мисля, че Ромина не е майка на Дуван. То това изчадие един път не го погали, да му каже нещо мило, някакво майчинско чувство да изпита. Дали е възможно да е откраднала детето отнякъде, за да го представи като син на Оскар и да го върже? Или ако е нейно детето, дали Оскар е бaщата, а не примерно някой от ония двама ратаи? Той правил ли си е ДНК тест?
Може и да си фантазирам, гледалите сериала ще кажат. Но очаквам на финала нещо да се случи с Ромина и накрая Оскар и Химена да осиновят клетото момченце. Simple Smile

# 91
И аз мисля, че накрая Оскар и Химена ще осиновят Дуван, но още не знам пълната история.

# 92
  • Галифрей
Пускам спойлер за Оскар.
До колкото разбрах, не гледах всичко.

Скрит текст:
   Дулан намира някакви документии така разбират какво става с Франко. Норма и Хулан заминават за Африка да го освободят. Лудата,бабата и Химена се сборичкват. За да спаси Химена  Оскар стреля и убива Ромина, а бабата е ранена и по късно умира в болницата.. Оскар и Химена правят свой син Дулан и той вече официално от семейството.     

# 93
Пускам спойлер за Оскар.

Скрит текст:
   Дулан намира някакви документии така разбират какво става с Франко. Норма и Хулан заминават за Африка да го освободят. Лудата,бабата и Химена се сборичкват. За да спаси Химена  Оскар стреля и убива Ромина, а бабата е ранена и по късно умира в болницата.. Оскар и Химена правят свой син Дулан и той вече официално от семейството.     

Те там всички стрелят все едно сме в средновековието....

# 94
Аз няма да вчера спойлери, искам да си го следя по ТВ. Grinning
М е толкова красива жена, според мен сцените не се получават заради ХД. Той стои като едно красиво дърво.

# 95
Пускам спойлер за Оскар.

Скрит текст:

Глупости , къде ги четете или гледате тия неща.
Скрит текст:
Румина се разболява от нещо много по-рано. Химена , Оскар и кръстницата отиват с полиция в къщата. Румина стреля по кръстницата и след това сама тя припада и умира, никой не я застрелва. А Химена и Оскар дори не са в стаята , където се случва това, а отвън с Дуван‼

Който не вярва може да отвори и в ютуб ги има качени епизодите ‼

# 96
Между другото все повече си мисля, че Ромина не е майка на Дуван. То това изчадие един път не го погали, да му каже нещо мило, някакво майчинско чувство да изпита. Дали е възможно да е откраднала детето отнякъде, за да го представи като син на Оскар и да го върже?

В един разговор с кръстницата мисля, че се спомена нещо такова.

# 97
  • Галифрей
Хаха дори кръстницата  не може да я търпи  изяло 😁 Бих се радвала,ако детето не е нейно а просто го взела и използва за  оръжие за да се ожени за Оскар.  Тая Ромина е мега тъпа и гадна истеричка , въобще смешна е. Само се прави на голямата работа,. Много лесно могат да се отърват от нея,но я държат за да има драма. Просто тя няма финеса на Динора.
Жената й каза правилно,дори Химена да умре, той никога не би се оженил за нея. По-скоро ще последва Химена.

# 98
  • sofia
ох,аз умрях от смях Simple Smile Оскар депресиран,върви по халат ,пантофи и каубойска шапка Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 99
И аз. И много смешно подскачаше с пищака и се оглеждаше на гробището като агент 007. Joy

# 100
  • Галифрей
Да 🤣 защо носи шапката си в къщи? Разбирам,че е в депресия но е просто смешен. Обаче Гато и Паула си имат тяхната си  специална химия 😘❤

# 101
То е супер смешно и как на масата на вечеря някои са по потници, други са с вълнените шуби. Joy

# 102
  • Галифрей
А да 😂 На мен ми лисва старият аутфит на Хуан потниче и ризка. Дънковото якенце много добре му седеше. Нямаше колан с оръжия само размахне юмрук и пердах.

Ето малко пародия 😂😂😁

# 103
Благодаря за новата тема Flowers Hibiscus
Въпрос към гледалите вече втория сезон - кога ще се завърне Франко?

Мисля , че беше към последните оставащи 10 епизода

А колко епизода са?

# 104
Еее умуваха двете хубавици на коне и тъкмо се сетиха, че трябва да сменят ключалките и не ги смениха. Grinning
Оскар е като агент 007, но от Али Експрес.

Общи условия

Активация на акаунт