Всичко за всички марки гел лакове - тема 51

• 31 943
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • на брега на морето
Съни, страхотен е този флаш на ур шугър и въобще целият ти маникюр! Heart Eyes
Кое номерче е?

# 196
  • Бургас
Благодаря много, Мелина_3! И мен много ме кефи. Вие слагате ли цветна основа под флаша или директно с него?

# 197
  • на брега на морето
Мерси, Съни! Аз не съм слагала цветна основа под флаша, директно върху базата.

# 198
Зависи какъв е флашът и какъв ефект търсиш. При някои стои по-добре с друг цвят под тях.

# 199
Ехе, днес явно е ден за маникюр Hands Nail Care
Страхотни маникюри видях Blush
И аз днес сменях, на снимка не ми харесва, виждат се недостатъците, на живо е по добре Joy

# 200
Ейй много красиви нокти пак! Браво на вас. ❤
Някоя от вас ползва ли вана за педикюр? Харесах си една и се чудя дали е ок и ще я ползвам ли избщо. 😂

# 201
  • Бургас
И аз съм ги заглеждала ваничките, но по-скоро за подарък. За себе си гледам да си спестявам уреди, които заемат повече място и могат да се заменят с друго. За педикюр си накисвам ходилата в леген с топла вода, добавям и сода, може и някакви соли или етерични масла също. 10-15 мин са ми достатъчни, после обработка според нуждите.

# 202
То и аз така правя, но тук има и масажни глави и ще е яко. Особено след тежък ден, ще бъде много приятно. Ще го помисля и може да си взема една, да се поглезя. 🥰

# 203
Ваничката за педикюр изглежда супер, аз гласувам "за", ако е за лична употреба. За клиенти трябва да слагаш пликове и май масаж ефектът се губи до голяма степен.

# 204
Масажната ваничка сигурно е супер за релакс на краката, стига да я ползваш като я вземеш.  Аз си взех една масажна седалка за гръб , кръст и врат и е екстра масажа с нея. Но познайте колко я ползвам... Няколко пъти за три години 🤣🤣🤣 Тази вана също съм я заглеждала не веднъж, но на база опита ми със седалката май само място ще ми заема. Сега съм загледала една друга масажна подложка за крака, но все още е само в уишлиста

# 205
Темата както винаги е оформена перфектно! Благодаря!
И на мен още ми е розово и лятно.

Трети пореден път използвам golden rose и много искам да си взема белия цвят - 101. Някоя от вас има ли впечатления от него? В града ни го няма наличен, за да го видя на живо и вероятно ще го поръчам онлайн.
И друг въпрос имам - тъй като последния път, в който пуснах дълги нокти, каучуковата база не беше достатъчна, за да запазя здравината им и бяха доста травмирани, съм решила да си взема гел, за да ги укрепвам. Този дали ще свърши работа?

Точно същия използвам в млечен цвят и то на всеки маникюр. Понеже държа дължина и ги укрепвам, за да не се чупят. Последния път даже изградих един нокът. Ето как изглежда гелът:

Този нокът изградих, беше до дъно.

Укрепване с гела:

Една идея е по-течен само, но се свиква. Имам на същата марка cover dark, той е подходящ за френски. Ето така изглежда:

Надявам се да съм била полезна Simple Smile.

# 206
  • на брега на морето
Страхотни маникюри, момичета! Heart Eyes
Ениуан, Hug аз имах подобна ваничка в Норвегия. Хубава е и е приятно с нея, но като цяло рядко я ползвах. Насипвах и морска сол във водата. Можеш да видиш и за някакви соли. Гласувам "за" ваничката, разбира се.
И аз съм с нов маникюр и педикюр от няколко дни, тъмносиньо/ мастилено, без декорации, но пак нямам време за нормални снимки. В края на сезона съм, но ми е доста активно в работата в момента, и нямам време...Grinning

# 207
Имах два гела на Silcare - млечен и cover, аз лично не ги харесвам. За нанасяне са лесни, цветовете са хубави, но не са издръжливи. С млечния имах отлепвания от кутикулата само след няколко дни, cover цветът го ползвах няколко пъти за изграждане и също не беше траен. В крайна сметка за мен отговарят на максимата "получаваш това, за което си платил".
Бих препоръчала геловете в бутилка на Коди или Комилфо - да, по-скъпи са, но си заслужават.

# 208
Този дали ще свърши работа?

[/quote]
 Точно тази имах, но е несравним с Коди. Имах отлепвяания, чупеше се. Моите нокти са много меки и се кривят / те са си криви по принцип и аз ги доизправям/, когато са укрепени само с бази, затова винаги правя укрепване с гел. Коди ползвам от 2 години.
Много Ви завиждам на всички, които ползвате яките цветни бази и топали.

# 209
  • Mostly in my mind
Момичета, страхотни маникюри! Доста "профита" биха завидяли!

Общи условия

Активация на акаунт