Всичко за всички марки гел лакове - тема 51

• 29 784
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
HoneyBee33, много е як този маникюр и цветът е супер! Коя е базата? Благодаря много за отзива за пилата, нямам търпение да приснигне вече и моята да я пробвам. На мен 3 от 4те ми пили имат тези дупки и според мен е, за да не загрява ръкохватката, но е факт че винаги са плеснати там където хвърчи най-много прахоляк. На първата ми я разглабях да я чистя - груба грешка! Хем гледах кое как съм направила и последователност и си скъсах нервите да я сглобявам повторно в един момент се чудех дали да псувам или да рева.

# 436
Почти всички пили имат тези дупки за вентилация, иначе ще прегрее моторът. Но не на всички са разположени на това място. Напълно наред си е пилата в това отношение, HoneyBee33.

# 437
Ясно, явно просто аз не съм виждала ръкохватка с дупки и така осезаемо да се усеща въздуха от тях. Благодаря за информацията.
Кармила, Коди Пастел 08 е базата.

# 438
Здравейте момичета!
Нещо ново от мен на вълна есен

# 439
Аз най-накрая измислих как да комбинирам едни забавни стикери. Харесва ми как се получи, въпреки, че пак не е идеален маникюра, но толкова си мога 😁

# 440
Здравейте момичета, пускам от мен нещо за Хелоин

# 441
Какъв чудесен маникюровалеж 😀😀 И аз да не остана по-назад, споделям с вас моя от днес.

Носеше ми се нещо семпло и елементарно, но все пак мацнах малко златно фолио за акцент.

# 442
Да ви покажа един грозен маникюр - UR sugar едно синьо брокатче, което въобще нямаше брокат, а само цвят и се ядосах… 😀😀😀 дано го издържа 1 седмица. Направих си само лявата ръка и се чудя дали да не махна и да измисля нещо ново 😀😀😀 много ме хваща яд така като съм намислила нещо ама цветово не е баш така 😀

# 443
Да ви покажа един грозен маникюр - UR sugar едно синьо брокатче, което въобще нямаше брокат, а само цвят и се ядосах… 😀😀😀 дано го издържа 1 седмица. Направих си само лявата ръка и се чудя дали да не махна и да измисля нещо ново 😀😀😀 много ме хваща яд така като съм намислила нещо ама цветово не е баш така 😀

На мен ми харесва!

# 444
Днес срещнах в ДМ гел лак 3 в 1 Hi.  Някой ползвал ли е?  Мнения?

# 445
Страхотни маникюри, момичета!
Miracle@3, добре си е синьото! На мен даже много ми харесва, но разбирам проблема от типа "едно ми е в главата, а на пратика не е като фантазията ми" и тогава много се ядосвам.
Дори, страхотен прогрес имаш с маникюрите само от последните месци, а за най-първият пък да не говорим. Браво на теб, чудесен Хелоуински маникюр си направила си чудесно оформление!
Наостаналите момичета, кото качиха също са чудесни, вчера е бил ден за красиви маникюри у дома при повечето!
Аз разучваха една перяща прахосмукачка и се бяхх развихрила, та скипна маникюра и днес навъртам треета седмица. та трябва да сменям вече, а ме мързи Grinning
vige, никога не съм чувала за тях. Пробвах в гугъл да ги търся по име и пак не ми излезе нищо освен на Хай Хибрид. Но да си дам 5-те стотинки, че който и да е продукт 100 в 1 не върши работа като хората по нито едно предназначение, за което го дават.

# 446
Поздравления на всички - много ви се радвам.
HoneyBee - коя е лилавата база и слагаш ли отдолу прозрачна?
Butterfly_🦋Butterfly_🦋 и -Mini Me ПРЕКРАСНИ !

Mini Me, кое фолио ползваш и как го слагаш?

# 447
И при мен е есен

# 448

Здравейте, може ли малко съдействие, първите два накрайника за какво точно се използват?

# 449
За премахване на покритието. Разликата им е във формата и нежността на изпилване.

Общи условия

Активация на акаунт