Всичко за всички марки гел лакове - тема 51

• 29 792
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • Mostly in my mind
Някой да е виждал подобен цвят/база?

# 421
Vige, това е някакъв китайски лак, който идея нямам дали става за нещо. Може и от него да е. Иначе, ако отлепването е по свободния край, вероятно се дължи или на това, че не си подготвила нокътната плочка (тя се минава леко с пила 240 грит или буфер, за да се махне най-горният блестящ слой на нокътя), след това обезмаслител (по-добре истински такъв, има доста евтини отлайн, или ако е спирт, 70%), след това се слага ултрабонд и след него база. И лепкав слой не се маха, освен ако някакви конкретни обстоятелства не налагат това (например много пигментиран гел лак, който ще ти нацапа топа).

Лили, продуктите ти са ок, в техниката вероятно е проблема. Вероятно неподготвена плочка, недобре почистени кожички. Но без снимка не можем да гадаем. А, и цветовете на Клареса и Палу ги печи по минимум 90 сек., този от Галакси серията дори 120 сек.

М-Angel, направи си укрепване на ноктите с базата на Коди или с тази на Дидиер, но след първо нанесен и изпечен тънък слой Коди. Така ноктите ти ще станат по-здрави и няма да се чупят.

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 18:52 от Lili321

# 422
Здравейте,подариха ми тази пила..Добра ли е? Ще върши ли работа? Досега никога не съм ползвала и честно казано и не следя постовете за пили 🙈 https://prettyzone.net/elektricheska-pila-super

# 423
Да, добра е, ще ти върши работа. Честита!

# 424
С много страх очаквах отговор, честно казано, много ти благодаря, Есмералда, супер много ме успокои, а сега ме чака много четене и гледане на клипчета за престрашаване Hug

# 425

След две седмици пак... Вече май махам стария лак и оформям по-бързо от самото лакиране с хилядите пластове от хилядите шишенца. Което ме дразни 😄 Ама пък исках с кеф да си отчопля с нокът одевешния лак и не мога. Толкова е слепнал с нокътя и няма пролука. В салона лака ми издържаше по месец. Но острани опитам ли се да повдигна край, винаги ще се намери откъде и ставаше с ръб до котикулите, който ръб ми драскаше лицето и скубеше косата като я пипам. Аз у дома такова нещо нямам, нищо че работата ми още не е станала съвършена.

# 426
Аз с лекота отлепих всички нокти.
Може би ще пробвам с база само върху издраскан с пила нокът, а понеделник ще търся праймър....

# 427
  • Шумен
Един супер обикновен нюд от мен!Нищо не можах да измисля и за това сложих един с лек брокат,да не е съвсем скучно 🫣

# 428
Привет, привет! Преди да ви покажа новото си творение, да ви се похваля, че от 3 седмици не съм си поръчвала нищо за маникюр…🙈🤓 Ще видим до кога ще устоя на изкушението…

- Kodi Cover base - 02;10
- Kodi Cover base Pastel 02
- Blitz top coat by Jana nails
Фолиото е от Али, но лепилото за фолио на Веналиса е много слабо сякаш и със зор отпечатах нещо, та стана тази шаренийка, но ще си я нося, че ме домързя да сменям лака.

# 429
Аз съм благодарна, че ви открих. Правя си ноктите от много отдавна, но се налагаше да правя прекъсвания и почивки с месеци, защото от ацетона ноктите ми се съсипваха след два, три маникюра и не можеха да задържат лак... От както работя с пила, правя укрепване с база, слагам бонд и тънък слой прозрачна база (стъпки, които съм пропускала преди) нямам дори отслойки!
Та благодаря! 🙂
Днес реших да е мат. Декорацията не ми се получи, както си я представях и остана само на лявата ръка.

Забравих да питам, някой ходи ли на Арена на красотата? Има ли нещо интересно като промоции?

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 19:21 от Prime

# 430
Аз съм на маслинена вълна:

# 431
  • Gorni Bogrov
Аз съм благодарна, че ви открих. Правя си ноктите от много отдавна, но се налагаше да правя прекъсвания и почивки с месеци, защото от ацетона ноктите ми се съсипваха след два, три маникюра и не можеха да задържат лак... От както работя с пила, правя укрепване с база, слагам бонд и тънък слой прозрачна база (стъпки, които съм пропускала преди) нямам дори отслойки!
Та благодаря! 🙂
Днес реших да е мат. Декорацията не ми се получи, както си я представях и остана само на лявата ръка.

Забравих да питам, някой ходи ли на Арена на красотата? Има ли нещо интересно като промоции?
Аз бях днес,има доста неща,но честно казано очаквах  по добри намаления.Нещат бяха между 10 и 20%.
Взех няколко лака и почти навсякъде питах за мостри на лакове и бази,но имаше на 2-3 места само.С две думи не съм очарована.

# 432

И аз с нов маникюр от днес.
В тази база (бледолилава) съм влюбена! Аз като представител на студенокръвните Animal Snake
с бяла, прозрачна кожа, нищо топло и бежово не ми отива, но затова пък това лилаво направо ми заспа, за първи път го слагам и ще си го нося с кеф!
Тези конфетки ми избодоха очите, лепих ги с пенсетка, като по-големите кръгчета първо "намазвах" самото кръгче с прозрачна база и така залепях, защото иначе се местят, а по-малките направо върху лепкавия слой на базата. После изпекох наново и се застопориха, нищо че реално нямаше нов пресен слой гел, остатъчния лепкав слой сработи. С топ лака беше шоу, защото плоски кръгчета върху извит нокът = не е съвсем по правилата на геометрията. Първо втрих, за да влезе топ хубаво около кръгчетата, после преди да пека сложих голяма, изравняваща капка. Оказа се, че не е съвсем достатъчно, та буферирах и сложих още веднъж топ, този път тънко. Та, понеже и цветната база беше порядъчно нанесена, т.е. един изравняващ слой, ноктите станаха солидно дебелички. Grinning Приемливо, всъщност, не е като топузите излезли от пишман профи маникюристки, но по принцип ги обичам още малко по-тънички. Ще го преживея.

Сега, за "оранжевата" пила (при мен ментова):
Първо, добра е. Даже много. 45 хил оборота смятам, че са реални, има разлика с другите ми пили, които са до 35 хил. Ръкохватката ми е леко дебела, в сравнение с безчетковата, но не е драма. Питям обаче, някой знае ли защо от самата ръкохватка "духа" въздух? Има едни процепчета, които изглеждят нарочно сложени там, ама защо баш над ръката, която държи, на най-прашното? Вашите ръкохватки имат ли такива дупки и излиза ли въздух от тях? Другите ми пили нямат, та за първи път виждам и ми е странно.
П.С. на коя от вас, дами, мъжа й беше ремонтирал ел пила? Имам въпрос! Ще правя Франкенщайн! Joy

# 433
Тази мацка разкавза за ремонти:
https://www.instagram.com/remont_stronga/

# 434
HoneyBee, много красиво се е получило. Страшно ми хареса! Жалко, че нямам толкова голямо търпение и време и аз да пробвам нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт