НАБОР 2004 - студенти

• 74 061
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, дали днес вече е излезнало класирането за допълнителния прием в СУ? Питам за едно приятелско дете.
Предходните им класирания винаги излизаха по обяд, ранен след обяд в указания ден.Никога по-рано от посочения ден.

# 91
# 92
Класирането ще излезе днес след 14 ч.

# 93
  • София
Аз не мога седмицата 9-14.10., ще съм в Тунис.

Айде седмична дата - 28.09.

# 94
Бора, честит да е набора, много късмет и да му е леко и интересно следвянето.
Тина, чудесна стая. И моят не се засече със съквартирантите, но си остави номера и те му звъннаха. Направили са си група и се разбират кой какво ще носи. Ние естествено, като оборудвани от преди това, ще занесем рочти всичко - хладилник, кухненски шкаф, килими. Харесала съм в ОЛХ един шкаф за банята и разпъваема маса за хранене. Та катуна от Ловеч се мести в София 😁. Другите момчета били малко спечени за самостоятелния живот, но на моя не му пука, нали от 8ми клас е по общежития и квартири.

# 95
Здравейте, може ли да ми разясни те "ритуала" с матура по желание. В случай, че гимназистът не може да се яви на редовен изпит(имам притеснение, че ще съвпадне с бсла или не Дай, Боже, по-неприятният вариант е ако е здравословен проблем), а също, че не е изключено и не постигане на резултат. Как се случва явяването на поправителен, в случай, че завършилият е вече студент? Може ли студент, записан във ВУЗ да се яви на поправителен на матура? (матурата му е важна в дългосрочен план).
Ако не се яви на ДЗИ по желание  си завършва,няма поправителен.Ако изкара слаба оценка също си завършва и няма проблем да учи във ВУЗ-обаче дали може да се яви на поправителен щом ви е важно в дългосрочен план нямам идея.

Здравейте,
От опит с матурата по желание /т.нар. допълнителна/ бих споделила следното: Синът ми се записа за нея, но после прецени, че няма да ходи. Трябва хубаво да се обмисли необходимостта от явяването й. Зависи какво ще кандидатствате. За Германия, конкретно в университета в Майнхайм се оказа, че се вземат под внимание, всички  матури без значение дали са задължителни или не. Посъветваха ни, ако не се чувства подготвен, така че изкара отлична оценка да не ходи на нея. Та затова взехме такова решение. Както  пишат и други майки, неявяването на такава матура не се отразява в дипломата, но въпреки това аз изхабих доста нерви, докато я получим.

# 96
Щерката успешно стигна до Студ град и настаняването, прати ми снимки, стаята е чудесна, ремонтирана, има си съквартирантка, която е живяла досега там, та стаята е оборудвана с всичко необходимо.

Бора, да ти е честито момчето!

# 97
Наборът е впечатлен вчера от УНСС и преподавателят по Право.   Аз питах мамите на УНСС за избираемите, ама вече ми стана ясно. По-точно наборът ми изясни, аз исках да съм малко повече в час. Наредил ги е , той ще си ги учи. Аз пък съм впечатлена от сайта .

# 98
  • Варна
Bora,честит ти рожденик! Здрав и щастлив да бъде младежа ! 🍀

# 99
  • София
Bora, да ти е жив и здрав рожденикът! Много успехи!
Най-сетне и аз харесах датата за среща - 28.9. звучи супер!

# 100
  • 1st floor
Момичета, дали днес вече е излезнало класирането за допълнителния прием в СУ? Питам за едно приятелско дете.
Предходните им класирания винаги излизаха по обяд, ранен след обяд в указания ден.Никога по-рано от посочения ден.
"Уважаеми кандидат-студенти,
Класирането от допълнителния прием на кандидат-студентите в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ за учебната 2023/2024 г. беше обявено днес.
Записването на новоприетите студенти ще бъде на 20 и 21 септември 2023 г. по факултети."

# 101
  • столицата
Ако изнасяха и някаква информация за класираните, щеше да е много интересно. Например за медицината и фармацията как става класирането след като  трябва да си държал изпитите им през юни?

# 102
Имаме избор между Интелигентни системи и изкуствен интелект в ТУ или Информационни системи в СУ и сега се чудим какво да изберем... Някой да има мнение по втората специалност?

# 103
  • столицата
Чувала съм, че е много трудно с изпитите. Може да пишете в темите на предходните набори напр. на 2003. Вероятно има и група във фейсбук. Може да потърсите информация и там.

# 104
  • София
Аз точно на 28.09. не мога. Имаме корпоративно събитие. Ни моа. Sad

Общи условия

Активация на акаунт