НАБОР 2004 - студенти

• 74 592
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Тони, браво на девойката! При наборката колоквиумите не са приключили. Ще има още един по анатомия, един по цитология и май още нещо - след Коледната ваканция, баш преди сесията. Smirk
Днес се прибрах и я заварих да реди Лего с един колега. Викам: Да вадя ли куклите? А когато ни нямаше се събрали групата у нас и играли на криеница в къщата. А уж изглеждат големи и сериозни хора. Joy

# 736
Това ми хареса, лекарите трябва да са свежари 🙂

# 737
  • Варна
Умни са ни всички деца 😊
У дома нали уж вече големи деца, но скоро седнаха да играят карти тримата, Уно играха. То бяха викове, подскачане, сърдене отвреме навреме, все едно са на пет 😂 И всичко това на фона на песни за детска дискотека, а после имаше и танци 😂😂😂

# 738
  • столицата
Санака, разпускат децата /студентите/. Тя и моята игра тази седмица УНо със съобщежитейници. Голяма забава било.

# 739
  • София
Абе, Уно ОК, ама лего... Joy

# 740
  • Варна
Явно не са намерили картите 😂

# 741
  • София
Joy
Абе, остави се! Още по-шокиращото е, че специално си го е купила легото днес. Не е като да е намерила нещо изоставено при брат си и спонтанно да е посегнала към него. Joy

# 742
О, Санака, легото е любимо. Бяха й подарили за РД една орхидея Лего и с голям кеф си го реди.....луда работа. Хубаво е, че са запазили детското в себе си

# 743
  • София
Някакви цветя бяха и нейните. То си е съвсем нормално някакво подобно занимание за разтоварване на мозъка, но по очаквах нещо да оцветява, да рисува, пъзел, ако щеш... Но пък лего - лего.

# 744
  • София
Браво на набора на Тони, сериозни медици ще има в нашите редици!
Валенце ще се справи девойката, а Благоевград ей го къде е, може по често да отскача до София. Градът харесва ли й?  
Идва и много всяка седмица да пътува,защото има много за учене и защото събота и неделя и е времето, в което там да се види с приятели да излязат евентуално. А и все някакви общи проекти имат.
 През седмицата няма време.
А и досега някак през седмица си беше ок, сега явно покрай празниците ни хванаха лудите и двете с нея 🤭.
Искам да си дойде и да имаме време да си говорим, говорим.
Знам, че звуча като някоя лигла,е го къде е Благоевград .
Иначе , Bora, градът и харесва . То не толкова градът. Допада и това, че всичко и е на едно място. От общежитието до университета и е пет минути наем ход. 😄. Не ползва градски транспорт. Столът е в университета, всичките колеги са на едно място . Това много и допада за момента.
Университетът им организира всякакви празненства по всякакви поводи .
Имаха коледен бал, имаха вечеря за Деня на благодарността, на която им сервира лично президентката( ректор) на университета.
Сега за Коледа всяко  дете, което няма да пътува до родината си, е поканено на Коледна вечеря в дома на някой професор.

В същото време в общежитието има сериозен пропусквателен режим, няма чужди хора, няма нощни  купони. И това и допада много.

# 745
  • Deutschland/HE
Някакви цветя бяха и нейните. То си е съвсем нормално някакво подобно занимание за разтоварване на мозъка, но по очаквах нещо да оцветява, да рисува, пъзел, ако щеш... Но пък лего - лего.

Съвсем си е за тяхната възраст Simple Smile Леко комплектите цветя са дадени за 18+.

Аз за екстра подарък за Коледа съм взела някакво Уно no mercy, с допълнителни карти, ще го получи този, който намери играчката краставичка на елхата.

# 746
  • София
Чета, че Лего отваряли магазини у нас, може това да им е активирало детските завинаги страсти?

# 747
  • Варна
Валенце, много добре те разбирам. Моята нали лятото беше аниматор. Прибираше се всеки четвъртък и въпреки това си ми липсваше момичето вкъщи.

Аз за екстра подарък за Коледа съм взела някакво Уно no mercy, с допълнителни карти, ще го получи този, който намери играчката краставичка на елхата.
Много готина идея.

# 748
  • София
Joy
Абе, остави се! Още по-шокиращото е, че специално си го е купила легото днес. Не е като да е намерила нещо изоставено при брат си и спонтанно да е посегнала към него. Joy
Санака, най-големият у дома - главата на семейството умира за Лего. Simple Smile Пази си легото от детските години с описанията и даже се беше вманиачил преди време да поръчва липсващи частици по каталог, за да го предаде в идеален вид на наследника:)).  Ето го последното му лего отпреди няколко месеца:))
Скрит текст:
За сега, след като подобаващо се изкьорави, няма мераци да нареди някой от останалите трима Бийтълси и си се радва на Джордж
Поздравления за успешните сесии на децата. Юристът вчера имаше първи колоквиум по Икономика. Върна се доста скиселен, много трудно било. Утре ще има по МО и е спокоен. Вчера вечерта студентският съвет беше организирал нещо като куиз- игри по отбори като били подготвили и пица и напитки за завършек. Наборът се беше включил в отбор с негова колежка - интересно било.
Отделно виси на онлайн -лекции към НСА. Вчера с едно ухо дочух, че се разискваха правни аспекти - кой е виновен, ако туриста на пистата е ударен от друг скиор, докато се учи да кара.🤨
Валенце, говори, говори за АУБГ! Супер звучи всичко. Въздъх!😶

# 749
  • София
Хм..Лего да нямат някаква кампания по университетите Joy
Онзи ден се прибирам и на масата в дневната се мъдреше една лего-кола, големичка, такава. И понеже у нас има доволно количество, питах кой е извадил запасите и си е сглобявал. Ами не, наборът ходил до Била за храна (до ФМИ има някаква Била с обширна топла витрина), имало промоция на Лего и си купил Rolling Eyes Показа снимки, как реди усърдно с две колежки в междучасието, заобиколен от сеирджии. Викам - то, маме, щото момичетата са ви кът и трябва с нещо да ги изненадаш, си измислил да се вдетениш Joy
Картите Uno бяха на особена почит у нас, имаме и карти Dos, ама скоро не са излизали от шкафовете. Заинтригуваха ме този нови Uno-no mercy, ще взема да ги изненадам с един нов комплект. Благодаря за споделеното, Колибри. Kissing Heart  То вече е трудно да измисля с какво да ги изненадам за Коледа, ама ето, преписах идеи Heart

Общи условия

Активация на акаунт