Бързи здравословни въпроси и отговори – 42

• 33 603
  • 747
  •   1
Отговори
# 570

Да- гъбички или да- липса на витамини? 🥺

# 571
Имунитета не е само липса на витамини.Може да проверите и железен панел.Мисля,че не са гъбички.

# 572
За сърцето ми трябва на мен. Диаспорал ми реши проблемите с аритмиите, за съня също ми беше добре. После си купих цитрат, че скъпичък е Диаспорал, обаче докато разбера, че не трябва да го пия преди сън, голям зор видях. Проблем е и кафето, то и затова вечер ми е най-удобно да пия магнезий, че през деня пия кафе, особено след събуждане е задължително.

При нас обратното - Диаспорал - никакъв ефект за нищо. Че и бая химия има в него. Пием цитрат и след 30 мин. с мъжа ми сме заспали като бебета. Щерката е непробиваема - магнезий, мелатонин и Габа и тя е будна до 4 часа и лаф с някого.

# 573
Нито ми се спеше, нито ме тонизираше цитрата, само ме разхлабваше. 3 месеца го пих всеки ден.
Едвам ще избутам някаква пауза преди да го почна пак.

# 574
Не ми действа като разхлабващ. Диаспорал Директ да, но този цитрат не.

# 575
Сигурно дозата е различна.
Пих по 400.

# 576
Толкова е Директ, 400.
На мен никакъв магнезий не ми е действал в такава посока. Пила съм най-различни видове. И гел също мажа.

# 577
Доколкото виждам не е само цитрат, половината е оксид.

# 578
Исках да ви питам ползвали ли сте сребърна вода за промивки в носа и за пиене при хреми? Имам една вкъщи, но не смея да я ползвам. На нея пише, че е козметимен продукт, но съдържанието и е колоидно сребро и вода, няма добавено нищо друго.

# 579
Купувала съм от вербена, не видях ефект и замина в коша. Преди десетина години това.

# 580
Здравейте на всички.
Искам да ви кажа, че вече съм много добре.
Единствено дето кашлям.
Иначе от вчера без вдигане на температура.
Доволна съм защото съм се оправила.
А и купихме подарък за рожденника .
Поръчах даже и тортата.
Пожелавам бързо възстановяване на болните.
Хубав ден на всички.

# 581
И аз съм купувала сребърна. Даже ЛЛ за хрема и синузит ми е изписвала. Помня че капех с капкомера, но не е от илачите, с които получаваш мигновено ефект.
Сега съм с тежка хрема. Заради изкривена носна преграда от едната страна е хъркащо и секрет дори да излезе пак хърка там и откачам.
Снощи правих инхалация с лайка и сода и отделно в 200 вода разтворих на върха на лъжичка сода, хубаво разбърках и смърках и през двете ноздри по няколко пъти. Легнах и носа се отпуши. Повече не се е запушвал, нито е текъл, но все още чувствам дискомфорт в челото и днес пак ще направя. Писна ми от капки, хапчета и горещи напитки, които действат на едно, а ми пречат на друго.

# 582
Здравейте! Родих секцио преди почти 7 месеца. Заради болки в кръста, моя приятелка ми каза, че е хубаво да се направи проследяване дали тазът се прибира нормално или има някакво изкривяване. Къде да отида, обаче, не е ясно.
Минах преглед при АГ 6м. след раждането и не е ставало дума за такова проследяване. Тя каза, че всичко е ок, но не съм споменавала за болката в кръста, защото мислех, че е от повечко натоварване покрай децата. ЛЛ в момента нямам, тъй като моята се пенсионира в началото на месеца и още не съм се записала другаде.
Та някой минал по този път? Къде да отида - ортопед, физиотерапевт, друг специалист?

# 583
Не съм чувала за такова нещо. Какво значи да се прибира таза?

# 584
И аз не съм чувала точно такова определение, но предполагам се има в предвид гръбначния стълб.

Нали по време на бременност се изкривява повече в кръста за да компенсира корема и после след раждане трябва да се върне обратно в старото си положение.

На мен преди време заради радикулит като ми направиха снимка на кръста и доктора така ми каза, че съм имала S изкривяване в кръста, което ми е останало от бременността и не съм се върнала към старото положение. И наистина все едно дупето ми е по-хвръкнало назад т.е. виждам си го и аз Grinning

Общи условия

Активация на акаунт