Отговори
# 435
Обикновено преди фраг пускат доста остроумни фалшификации Grinning

Четох, че са ревизирали три сцени от 40-ти епизод, а утре се връщат в Истанбул, за да снимат и за 39-ти.

Има и друго нещо тревожно, не знам дали трябва да го споделям, но... Говори се, че има решение да вплетат в нашия сериал и историята от Ако кралят загуби. Сериал, в който никой не иска да се снима, защото е бая тежък. Няколко пъти започваха проекта и го отлагаха. Той е и любимия роман на буля Гюлсо, лекувала е пациента 20 години. Смятайте за какво става въпрос Grinning

Винаги са се допълвали, как се разминаха толкова?

# 436
  • Яко в Матрицата...
Еве, ако вплетат историята на Краля, не му завиждам на Рамо.

От Емруллах:

Tekkeyi bekleyen çorbayı içer💪😎Hands V #gurgutayfa🤗39/2”Yalıyı ele geçirmeye geldik” 🔥❤👫🤝❤🔥👨👦💰⚔🏡🔥 #Seyfer #yalıçapkını

Който си стои на мястото, ще получи от това, което се раздава 💪😎✌#gurgutayfa🤗39/2 "Дойдохме да завладеем имението"🔥Heart👫🤝Heart🔥👨👦💰⚔🏡🔥 #Seyfer #yalıçapkını

Последна редакция: пн, 25 сеп 2023, 19:59 от Reni 🧿

# 437
Превода е не точен... ама 40тия еп. щял да бъде огън

# 438
Тоя дано е сглобил як фраг 😂

# 439
Ако ще карат Мерт да играе 2 романа, двойна заплата да му дават тогава. 😅

Шестата емотикона от Емрулах нали е баща и детенце, в туитър се питаха дали това е Ферит и мини Фертчето или е Орхан и Ферит..🤣
А пък аз, от себе си искам да добавя нещо: Може и да е Орхан, но с някое бъдещо негово дете, ако има такова в процес..🤣😜

В туитър също пишат, че щом Емрулах хвали от сега 40 серия, значи 39-та със сигурност нищо нямало да струва. 😂😂🤣

# 440
  • Яко в Матрицата...
Превода е не точен... ама 40тия еп. щял да бъде огън
Скрит текст:

#Seyfer öldü de benim mi haberim yok🤔 Ben 40. Bölümü yapıyorum bayaaaa kanlı canlılardaaaaa☺🫣❤🔥🔥❤🔥🔥❤🔥
#Seyfer умряха и аз не съм разбрал ли 🤔 Монтирам 40-ти епизод, бая са си от плът и кръв ☺🫣❤🔥🔥❤🔥🔥❤🔥

# 441
Демек 39-ти да го мижаме и да чакаме 40-ти Grinning

Еве, ако вплетат историята на Краля, не му завиждам на Рамо.

То и на нас жална ни майка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 442
Дано само не мажат очи,защото няма да е готино. И аз си мисля че 39 епизод ще е като 3-ми. Но пък за сметка на това 40 епизод трябва да гръмне ,не знам с**с сцени ли ще снимат ,деца ли ще се появяват,но очакванията на зрителите ще са твърде големи вече.

# 443
Спешно да си викат стария сенарист,че занулиха цялата му работа за два часа!То бива некадърни сценаристи,но чак толкова...Днес четох,че Мерт искал да напусне сериала заради глупостите на сценаристите.Заради това и Афра е плакала в лобито на хотела.Поставил е условия на снимачния екип,че ако продължат да провалят героя му ще напусне сериала.След бурните,негативни реакции в социалните мрежи относно 38 епизод,сценаристката написала:Ние започнахме!На което някакъв популярен туит акаунт реагирал:Вие свършихте ,вие  се прецакахте!"Май ще викат пак старите сценаристи.Да видим как ще оправят нещата.Наскоро гледах един индийски сериал,даваха го и по нашата телевизия.Казва се "Ти си моята съдба"!Много останах изненадана!Сюжета е подобен на Рибарче!Има много сходни сцени.Например,сцената в която Сейран гонеше Ферит с дървото,в индийския Палави гонеше Рагав с метла,там героите бяха Рагви/от Палави и Рагав/!Главния герой също беше царя на бижутерския бизнес,с тази разлика,че си го беше направил съвсем сам,а тук е наследствен.Там също имаше верен приятел и сътрудник като Абидин!Естествено имаха и много врагове,но тандема Рагви нито за минута не се усъмни в чувствата и доверието между тях и преодоляваха всичко заедно.За химията между артистите там,без коментар!Но там,драматичните ситуации постепенно преминаваха в комични или обратно!Там също започна с много омраза и насилствена сватба и завърши с втора сватба,вече по любов и с всички роднини!Не направиха втори сезон на филма,не знам защо.Дали да не го препоръчаме на новата сценаристка на Рибарче,да го изгледа,че белки се научи как се пише интересен сценарий.И там главния герой беше див,необуздан,агресивен ,с много пари които му осигуряваха власт над целия град,но с добро и чисто сърце.Едно към едно с Ферит!Палави,праволинейна,честна,с чиста душа,като Сейран,но много борбена и непокорна,три пъти повече от Сейран.Така се опълчи срещу семейството на бившия си съпруг,че дивия и втори съпруг изглеждаше като мило котенце пред нея.Като ги метна всичките,че стигна и  до неговото семейство.За нула бройки ги постави всички по местата им,накрая Рагав  взе да пита "Къде е атомната бомба"!Сцената с краденето на Сейран и мятането и през рамо,там беше когато Рагав караше Палави да се качи в колата му,а тя категорично отказваше и го нареждаше.Тя го нарежда,а той изкара една кърпичка,омота я и и върза устата,метна я през рамо и я натика в колата.Сцената с прострелването,но там простреляха Палави,която застана пред съпруга си за да го предпази!Препоръчвам го и ще видите колко общи неща имат двата филма и колко различни емоции преживяваш.Между другото,там също очакваш да се случи нещо и внезапно всичко се обръща на 180 градуса.Абе много общо,а различна емоция.

Последна редакция: пн, 25 сеп 2023, 22:01 от mimi 65

# 444
Охххх какво ли сниматтттт 😄😄😄
Така както са се наредили всичките само на едно ми напомня ама ще си мълча после да не се разочаровам.....

# 445
# 446
# 447
Е сега вече циркът ще е пълен!😂😂😂🥰🥰🥰🧿

# 448
Шанлъ и Корхан под един покрив Joy

# 449
Айде всички в конака 😂😂
Смехът на Халис е един път.....

Общи условия

Активация на акаунт