Отговори
# 60
Мистери,окьорих се да търся,ама не видях такова нещо?
Ти къде го видя?

На телефона в Инстаграм първо това забелязах Joy на компютър поне при мен не се вижда добре

Това дали е смучка наистина

# 61
  • София
Може и натъртено от колан да е Joy
Важното е, че всички са доволни от рейтинга Simple Smile

# 62
Видях,видях,Мистери
Нека да се обичат двамата!Само може да ни радва това
Сега се разсъждавам върху думита на Сейран вечерта в тяхната стая
Хубаво е,че се е молила да и бъдат простени грозните думи,с които се нахвърли тогава върху Ферит
Но,все си мисля,че щом го засягат този момент от предния сезон,то драма по този въпрос ще има
Дали няма да може да има деца /както заплаши Ифакат/,дали ще помята,или ще има проблеми със зачеването,но съм сигурна,че ще го има това и,че тя ще обвинява себе си
Така,че драмата ни е гарантирана и обещана още в първи епизод
Дано само по-бързо да минава,да не разтягат много, защото 36 серии бяха достатъчни

# 63
  • София
И аз изгледах тази сцена с превод и точно това ми направи впечетление, как се е молила да имат дете, защото думите й в първи сезон бяха много силни при тази караница. Моето мнение за съжаление е, че ще има загуба на бебе и ще ни убият с актьорска игра тогава...

# 64
И според мен ще има загуба на бебе поне един път,после може като за финал за зачене и "заживели дълго и щастливи". Е все още рано да мислим за финала 😂. Ох не искам никога да свършва тяхната история.

# 65
Едва ли така ще ни намекнат директно. По-скоро ще остане живо бебето, но ще са борби за оцеляването му.

# 66
Все си мислех, че за повторния брак на СейФер, освен неотстъпчивостта на двамата, другата основна роля ще бъде на  Хатидже.
Сценаристите решиха Кязъм да обере овациите.
Тази внезапна промяна в неговите нагласи, начинът на говорене- "синът ми Ферит", след всичко което е казал и направил в последно време, стои неестествено и не вярвам да е много надеждна. И друг път се е въртял, като палачинка и не се съмнявам, че няма да се поколебае да им стъжни живота, ако интересът му бъде засегнат.
Той и Халис обичаше Сейран, като дъщеря и тя беше единствения човек в имението, на когото имаше доверие по едно време, но го виждаме сега...
Не разбирам, какъв му е проблемът?!
Ако Сафет излиза завинаги от живота им и няма опасност от отмъщение, какво му пречи да позволи на внука си да бъде щастлив, да създаде семейство, нали и той това искаше?!
Дали, все още не вярва в любовта на двамата и си мисли, че мерака на Ферит е мимолетен, както всичките му мераци преди... Или, че Сейран след някой и друг ден ще пусне ръката на Ферит, както го е правила вече два пъти...
Или не може да преглътне обидата, която Кязъм му нанесе, да търгува Сейран с кръвния му враг, когато още носи името Корхан...
Халис и Кязъм доста си приличат в определени неща Grinning
И двамата властват в семействата си, единият с бой, другият с непосилни очаквания и унижение. И двамата са изградили собствена представа за семейство, в което щастието и уважението отстъпват по важност на необходимостта да се впишеш във въпросната представа. Ако дръзнеш да бъдеш различен си наказан безмилостно.

Хатидже, беше свидетел на опустошената Сейран на път за Антеп, на безкрайната и мъка. Тя беше свидетел на безразсъдната смелост у Ферит да ги последва рискувайки живота си. Именно тя прегръщайки Сейран на изпроводяк им даде благословия за бягство. Тя не искаше Сейран да има нейната съдба, а вероятно и Ферит да има съдбата на Халис.
Хаттуч има власт над двамата тирани, ценна е за всеки от тях. Единствената жена, към която имат респект и уважение. Нещо повече, Хаттуч е единствената, която познава истинската душевност на Халис, тя го разбира.
" - Как да простя Хатидже? Как да потуша огънят вътре в мен?"
"- Този огън гори, защото обвиняваш себе си! Случилото се е случило. Гледай в бъдещето, Халис! Не искам, заради гневът към себе си, да извършиш непоправимото"

Ето, защо очаквах, а и ми се искаше Хаттуч да влезе в ролята на посредник между СейФер и семействата.
Тя първа се огъна пред любовта им и ми е странно, че не сподели на никого, че със собствените си ръце отвори портата на Сейран за фаталното бягство.

# 67
  • Яко в Матрицата...
Обаче нов постер… йок Rolling Eyes

# 68
А тъпата физиономия на Орхан, когато Ферит метна на гръб Сейран и беше толкова щастлив. Този е анти родител. 👿

# 69
Сцени, които са били изрязани от епизода.

# 70
Уважаеми хора къде мога да гледам сериала с бг превод?

# 71

От къде излязоха???
Не разбирам логиката им да режат сцени... имаше още една сцена изрязана... във фрага даваха Ферит как се гледа в едно огледало.. в епизода го нямаше това..
Според мен има и доста изрязани сцени и от сватбата... там даваха много малко.. а уж цяла нощ снимаха...

Последна редакция: сб, 16 сеп 2023, 17:54 от Kirilovaa98

# 72
  • София
Не винаги дават всичко заснето за съжаление. Хубаво направиха с 34-та серия, като я качиха цялата, но пък стана 3 часа.
За постера и на мен ми се изчака чаканката ама йок.

А вярно ли е, че лелята прави опит за самоубийство заради дядото като е била млада или аз нещо не съм разбрала?

Нали вече се каза, че бг превод няма да има за сега. Има преводи на руски и английски.

Последна редакция: сб, 16 сеп 2023, 17:59 от MysteryG

# 73

От къде излязоха???
Не разбирам логиката им да режат сцени... имаше още една сцена изрязана... във фрага даваха Ферит как се гледа в едно огледало.. в епизода го нямаше това..

Първите две сцени ги има , последните сцени ги няма

# 74
  • Яко в Матрицата...
Вече се писа в миналата тема, че превод от досегашния екип няма да има. Ако някой друг се заеме, може.

Общи условия

Активация на акаунт