Отговори
# 375
  • Яко в Матрицата...
Мацки, съвсем ме отказахте да гледам този така коментиран епизод Joy

# 376
На мен ми е интересно , как ще се измъкнат сценаристите от кашата която сътвориха . Тръпна в очакване. То беше ясно че Ферит няма да се промени току така изведнъж тотално и да замърка като котенце. Ако искаме  епизоди трябва и драма. Скандали , флиртове с други лица , та дори и изневери, кратки раздели /всичко което си се полага/ Но това че двойката е толкова любима , обърква плановете тотално.Феновете  искат дълъг сериал , но ако може само СейФер  и ако може само любов. Те направо са си във филма. Приемат нещата вече лично.
 Е няма такъв филм за мен !  Нали трябва да видим как Сейран ще се справи с това "бингоо". Защото настройките на Ферит са си чапкънски , а и генно си има такива заложби. Като погледнем Халис , Орхан .... С една дума драма трябва да има.
Така че сценаристите да се вземат в ръце , ако искат да имат работа. Да не претупват нещата , а да развиват образите плавно и логично. Имат толкова много епизоди пред себе си и толкова много време за това.
Да се възползват от тези талантливи деца-. Да не дават повод на феновете да критикуват Афра и Мерт , защото какво  им пишат - това играят. Да им осигурят едно относително спокойствие , за да вървят нещата.

# 377
  • София
Мацки, съвсем ме отказахте да гледам този така коментиран епизод Joy

Виж, виж, не се отказвай. Аз го започнах, но нямам време. Искам да видя как точно представиха новите, защото Нюкхет май ще е добра, жал ми стана за нея. Останах с добри впечатления и от Таро (противно на всеобщото мнение, определено ми е по-симпатичен от Баран).
Афра отследвала Кубилай, даже май го блокирала.

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 20:15 от MysteryG

# 378
Поръчковата снимка дойде, ноу комент Close

АфРамите много сладки, да не им е уроки 🧿🧿🧿💙🤍🧿🧿🧿

# 379
Ферит е внук на дядо си, не син на баща си Grinning
И, той често удря в масата, рита мебели и подвиква, когато егото му е накърнено. На Сейран, никак няма да й е лесно. Много пъти ще й се наложи да замълчи, да преглътне да го обърне на майтап, за да потуши напрежението.
Животът с Ферит няма да е песен, докато не  намери хитър начин да укроти дивото в него.
Едно е да осъзнаеш, че не можеш да живееш без даден човек и да ти стиска да хванеш ръката му, друго е да се научиш да живееш с него и никога да не я пуснеш. Това, второто тепърва предстои.
Ще си подвикват, ще се ревнуват, ще се сриват, ще правят компромиси, които до вчера са били немислими, ще върви и в двете посоки. Докато не се уталожат нещата. С цялата орда недоброжелатели около тях, ще бъде още по- трудно, но това е съдбата им.
Отново, аз си виждах почти същият Ферит, като преди.
Не видях да се прехласва по физиотерапевтката, видях човек готов на всичко, за да получи най- доброто, а тя му бе препоръчана като най- доброто. Разбира се диалога беше повече от глупав, както повечето в епизода. Но не бих казала- Ферит се заигра още на другия ден след сватбата, това не е старият Феро.

# 380
Оййй...

Ренко , нищо няма да изпуснеш къзъм тъй да ти го кажа.Аман от лицемерието на Гюлса

# 381
Този Мерт…😍😍😍🧿🧿🧿🧿

# 382
  • Яко в Матрицата...
Сладки АфРам 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
Дъртата я пропускам... Еве, ама тая чете всичко Smiling Imp Но пък иначе нямаше да се появи снимката и нямаше да видим АфРам един до друг...

За дизито - скоро чакаме или интернет özel сцена, или сцена с насилие... Те не знаят как по друг начин да върнат публиката. Но този път имат само един опит, 39 епизод - ако се провалят, да се простят с надеждата за рейтинг над 3.

# 383
Блузата която носи Афра е на Мерт.В един профил качиха и негова снимка със същата блуза.
Техният си начин да успокоят фандома , че всичко е наред!🥰

# 384
Блузата която носи Афра е на Мерт.В един профил качиха и негова снимка със същата блуза.
Техният си начин да успокоят фандома , че всичко е наред!🥰

Ами не е неговата блуза неговата е без емблемка на Афра с емблема.

# 385
Я не се ядосвайте! Вижте какви готини са нашите сладури, като им видиш усмивките и те заразяват:
Тази версия на снимката повече ми харесва. Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз може би съм от малцината на които епизода допадна с изключение на отношението на Ферит към Сейро. Той й беше доста афектиран като тя започна да защитава Кая, а и разбиране освен от Кязъм по неговия си начин от друг не получи. Къде беше Орхан,къде беше Гюлгюн...Дори и Асуман е в пълна абдикация, а Кая зае мястото на нейния мъж. Къде фандома видя любов в погледа на Феро към физиотерапевтката, аз не видях- видях момче което иска да възстанови ръката си и това е единствената му възможност. И 5 серии да дават СейФер в леглото на 6-тата фандома пак ще рипне във възмущение. Такива глупости в Т, ама такива.... нещата страшно се преувеличават и така доукрасяват.
Не може СейФер само влюбени да гледаме, ще се дразнят, ревнуват, карат...то иначе няма да са те. В реалния живот всичко е мед и масло ли?! Неглиже се подхожда със здравословния проблем на Ферит, но да ви кажа той е доста ключов.

# 386
Гледам и не вярвам на очите си - снимка с Гюлсерен !

И Таро не е никак зле !

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 21:30 от Kami_J

# 387
Аз също съм далече от мисълта,че Ферит, флиртуваше или изпита нещо към терапевтката. Видях човек който има нужда от помощ. Беше застанал, с цялата си искреност,красота, чар и поиска помощ.  Естествено имаше онази доза на манипулиране, която той успешно владее и прилага, когото иска нещо.
Но би я използвал върху Сейран, майка си,дядо си, прислугата,  Аби, Кюзъм.. всеки непознат,мъж или жена.
В бъдеще само предполагаме,че терапевтката,ще хлътне по него. От сега загатнаха ревността на Сейран. Не вярвам да ни покажат изневяра, защото фендома не би го понесъл. Знам, че Сейран  е ревнива, но в този епизод видяхме една нейна ранна ревност, когато беше напълно несигурна във Ферит.  
Чувствата му и какво означава за него.
Мисля,че след  всичко жените,ще пропадат по него пак,  но едва ли ще флиртува с всяка срещната. Очаквах някакъв вид форма на доверие в самата себе си и чувствата му. Поне известно време (два епизода)без ревност и трети човек. Така ми се струва логично.  Не всеки би поел куршум за теб, ще се ожените, а на другия ден,  ще  те пренебрегва без повод, като в най-лошите ви времена.

Ехе,  Таро...Казах ви без бижута, няма  да е зле.  Гол най-добре:joy:

# 388
Въведението на новите беше добро- Нюкхет ще преобърне реда в имението, нейна ще е думата , че даже и в менюто ще се меси. Ифакат както я преместиха на края на масата още мъничко и остава да я изритат и от имението. Кая е провокатор, оглежда, ослушва се и дава залог да тъпче по-болезнените места всички. Естествено пръв на прицел му е Ферит, тъй като и пръв се изправи срещу него. Много ще си лазят по нервите и сега няма да се учудя гледайки фрагмана Кая да отиде в дома на Кязъм да се извини уж на Феро, за да спечели точки пред деде. Ще дразни Феро и чрез Сейран със сигурност, дали чрез някакво сближаване или намеци... но в един момент ще се сближат и може би наистина ще се почувстват като братя.

# 389
Чета ви коментарите за епизода, и мисля как от една година гледам сериала. Винаги съм гледала първо в петък, и след това нямах търпение да го гледам с превод. За първи път нямам дори желание до гледам с превод, Разочарование, това е което ми донесе последния епизод. И не мога да си обясня, такъв успешен проект, какво трябва да имаш предвид, за да го съсипеш така бързо и нелогично?

Общи условия

Активация на акаунт