Отговори
# 465
АфраМ

Мердооо 🤗 толкова е мил зад камера хаха харизмата на Рамо и енергията на Афрошш
https://twitter.com/Nero774563451/status/1706623473823461467?t=r … cGS4uPJzHTwQ&s=19

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 14:26 от Kirilovaa98

# 466
  • София
Мерт дори в гръб си личи на къде гледа Simple Smile
В туитър се забавляват с това как ще спят всички в имението Simple Smile
Малко от Мармарис
Скрит текст:
https://twitter.com/hiloalz/status/1706644315504599321
Таро има снимка в инстаграм от през нощта, сега четох, че снимали до 4

Лунапарк?

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 15:30 от MysteryG

# 467
Много са сладки Heart Eyes

Гласувайте за най-добрите на Алтън келебека Heart

https://www.altin61odulleri.org/?fbclid=PAAaaP5kNyB7ALj0AImIgvDz

# 468
В туитър се забавляват с това как ще спят всички в имението Simple Smile
Малко от Мармарис
Скрит текст:
https://twitter.com/hiloalz/status/1706644315504599321
Таро има снимка в инстаграм от през нощта, сега четох, че снимали до 4

Лунапарк?

Скрит текст:
Значи аз съм си мечтала и фантазирала за такава сцена, сериозно... Сейфер на лунапарк.. не мога да повярвам, че са снимали там дано да е нещо романтично и забавно

# 469
Ева, нещо не виждам за сериал къде да гласувам 😂 За актьори и двойка гласувах де.

# 470
# 471
  • София
Ева, нещо не виждам за сериал къде да гласувам 😂 За актьори и двойка гласувах де.

До колкото видях са за актьор, актриса, двойка и поддържаща (Берил). Не знам има ли и за сериал.

# 472

Не видях и аз за сериал, довечера пак ще гледам. Гласувах за актьор, актриса, двойка, също и за поддържащи актьори.

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 473
За какво става въпрос в Ако кралят загуби? Аз така като гледам за сега поне фраговете, малко на комедия го обърнаха.

Ако кралят загуби е роман за преживяванията на нарцистичен и пристрастен човек от детството. Богат, красив и женен. Прелъстител, ловец. В един момент от живота си, от ловец става плячка. Има любовница, която мисли, че един ден "Кралят" ще се разведе и ще се ожени за нея, но не би. Жена му и любовницата му го зарязват и той изпада в депресия, освен, че е нарцис и започва да ходи на психолог. Пропилява богатството си и накрая се оказва в старчески дом и накрая се самоубива.

# 474
  • София

Ако кралят загуби е роман за преживяванията на нарцистичен и пристрастен човек от детството. Богат, красив и женен. Прелъстител, ловец. В един момент от живота си, от ловец става плячка. Има любовница, която мисли, че един ден "Кралят" ще се разведе и ще се ожени за нея, но не би. Жена му и любовницата му го зарязват и той изпада в депресия, освен, че е нарцис и започва да ходи на психолог. Пропилява богатството си и накрая се оказва в старчески дом и накрая се самоубива.

Ами дано не ни ги мешат, че никак не ми звучи добре....

# 475
Не видях и аз за сериал, довечера пак ще гледам. Гласувах за актьор, актриса, двойка, също и за поддържащи актьори.

Е, браво!
Аз, за какво гласувах тогава?!
Видя ми се "Най- добър телевизионен сериал", и като избрах се появи нашият, като опция... Може да ме ядосват, но за тях си гласувах Sunglasses
Сега, като ви чета се чудя, за какво ли съм гласувала в бързината.

П.п
Да, объркала съм се. И аз не виждам за сериал. Преводача ме е подвел и ми се е скрила последната ключова думичка Grinning
Гласувала съм за чифте Grinning, не за сериал. Ама грешката си е вярна в края на краищата Smirk

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 17:08 от Juliya*

# 476
  • Пловдив
Здравейте момичета, 
Аз също гласувах за актьор, актриса, двойка и поддържаща роля  - Берил  и Кязъм баба.
[/quote]

Е, браво!
Аз, за какво гласувах тогава?!
Видя ми се "Най- добър телевизионен сериал", и като избрах се появи нашият, като опция... Може да ме ядосват, но за тях си гласувах Sunglasses
Сега, като ви чета се чудя, за какво ли съм гласувала в бързината.

П.п
Да, объркала съм се. И аз не виждам за сериал. Преводача ме е подвел и ми се е скрила последната ключова думичка Grinning
Гласувала съм за чифте Grinning, не за сериал. Ама грешката си е вярна в края на краищата Smirk
[/quote]

# 477
Подкрепих малко нашите за Резил Келебека кога се очертва да го дават тази година? На някои номинации изневерих няма да лъжа..

# 478
То пък са номинирани куцо кьораво и сакато за тези награди. Едно време имаше само от водещите сериали номинирани. Сега са сложили 20 човека 🤧
Върнах се да гласувам за Дирен. Уникална роля прави 😏

# 479
То пък са номинирани куцо кьораво и сакато за тези награди. Едно време имаше само от водещите сериали номинирани. Сега са сложили 20 човека 🤧
Върнах се да гласувам за Дирен. Уникална роля прави 😏

То доста хора ама нали беше на кръгове навремето направи ми впечатление,че ни дизи е номинирано ни сценаристи.

Общи условия

Активация на акаунт