"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 62

• 51 812
  • 853
  •   1
Отговори
# 90
Аз не разбрах какъв ви е въпроса ? Мислите, че последния ви цикъл е бил имплантационно зацапване ли? Направила сте тест 7 дни след него и пак ви казвам, че резултата ви е отрицателен. Щеше да има някаква надежда, ако беше над 5.00, а вашият е 0.10, даже няма и 1.00. А болките ви най-вероятно са били от овулация, може би е била ранна този месец. Откакто правим опити за бебе си усещам овулацията - болки, глад, наедрели гърди, пробождания, прилошаване, преди сякаш не съм й обръщала внимание. Като бях бременна нямах симптоми в началото, а като не съм ги имам всеки месец Grinning

# 91
Няма как да има отрицателни тестове и бременност...особено пък отрицателно чхг...но може да има симптоми,които си внушаваш и предизвикваш....

# 92
Объркала си сметките. Не си била 8 дни преди цикъл.
С доказана овулация на ехограф и напълно редовен цикъл на 28 дни, повярвай ми не съм ги объркала. Въпроса не е в дните, а в стойността на чхг. Ако чхг е достатъчно ще ти даде + тест. Имплантиране става между 6 и 12 дни след оплождането, което значи че 6 дни след овулация имаш имплантация примерно на 7 8 ден вече имаш чхг, което от друга страна са точно седмица преди цикъл. Факта, че на вас не е отчело, не значи че на никой не отчита. Преди да сложите под общ знаменател първо бъдете малко по-информирана.

# 93
Mkyorova, напълно съм съгласна с теб. Толкова често чета мнения, които показват липса на абсолютно елементарни познания за овулация, цикъл, бременност, както и такива, на които щом на тях не им се е случило, значи и на другите не може...

# 94
Да ще изчакам поне 1 2 дена закъснение ако имам изобщо де. Благодаря на всички

# 95
Mkyorova, напълно съм съгласна с теб. Толкова често чета мнения, които показват липса на абсолютно елементарни познания за овулация, цикъл, бременност, както и такива, на които щом на тях не им се е случило, значи и на другите не може...
Да така е, тук е място на което се пита когато не знаеш, а не да говориш категорично все едно ти си измислил процеса. Пак ще кажа, това е организъм, и аз не знам как съм забременяла след аборт веднага. Буквално 2 седмици след аборта е била овулация и ей го на. Няма нещо като няма как да покаже или няма да ти даде + или - или трябва да е и така нататък. Има жени, които преди цикъл са с високо чхг, къде опасно, къде близнаци тризнаци и така нататък. Има такива, които им закъснява пък нямат + тест, а са бременни. На мен лично шуърчек ми показа + на над 3000 чхг, белив про ми показа 8 дни преди цикъл, лейди тест на 10 ден след овулация, така че едно че е до марка, друго до партида, също така до направен правилно тест. Не можеш да се изказваш неподготвен без дори да знаеш явно как се случват нещата...

# 96
Здравейте, момичета! Положителен ли ми е теста от сутринта стои така. Имам около седмица до цикъл, но не издържах и имам доста симптоми… Извинявам се за глупавият въпрос.

Вгледай се внимателно и забележи, че точно където трябва да е тест линията е по-бледо от останалото. Тестът е отрицателен, но по това време от цикълът дори и да си забременяла, то тестът още не може да го отчете. Въоръжи се с търпение и го повтори минимум 4 дни преди денят в който трябва да ти дойде. Не се отчайвай, просто си го направила прекалено рано. И имай в предвид, че и тогава може или да ти покаже отрицателно или да имаш съвсем лека черта, която едва се вижда, та пак няма да си сигурна, но поне ще ти е ориентир в дните до НЕжелания цикъл да се пазиш, като бременна, пък окончателният тест е в деня в който трябва да ти идва, ако имаш леко бледорозова чертичка, която видимо е забележима, значи си бременна.
За мен утре е денят на истината, утрешният тест ще ми покаже дали или.

# 97
Здравейте момичета нова съм доста теми изчетах но все не намирам като моя проблем!
С мъжът ми правим опити за второ от месец май🙂
Та Юни месец трябваше да ми дойде на 8 на 12 ден от закъснението бях при АГ прегледа ме всичко беше наред каза че съм имала овулация и до 3 4 дена цикъла ще дойде и да дойде ми на 26 юни. След това на 1 август нормален цикъл от 6 дена. Септември цикъл който дойде на 11 с 3 дневно закъснение беше  3 дена само зацапване странното беше че нямах ПМС. След като свърши се появиха леки болки ниско в корема пробождания ту от ляво ту от дясно, болки в кръста, почти всеки ден главоболие, постоянен глад, зърната ми потъмняха но тестовете все отрицателни дори и чхг беше 0.10 звънях на Аг каза че е в отпуска да я посетя чак на 10.11
И да подчертая цикъла винаги ми е бил нередовен и варира между 30 и 40 дена!

Колко дни след оскъдният цикъл си направи теста? Ако заподозрем, че оскъдният цикъл е бил имплантационно кървене, то тест за бременност направен към 7 до 10 дни след прокървяването, трябва да ти покаже дали си или не си. Ако тестовете са правени преди това, повтори ги. Ако са правени след това, значи трябва да се търси другаде причината. Незнам, просто размишлявам на глас, някой ако не е съгласен с мойто мнение, нека ме поправи!

# 98
На 11, 12 и 13 беше зацапването на 18 правих кръвния тест

# 99
На 11, 12 и 13 беше зацапването на 18 правих кръвния тест

Значи ще трябва да изчакаш посещението при доктора, явно има друга причина. Пожелавам ти проблема да е минимален и бързоразрешим.

Момичета, моят тест е отрицателен 😐

# 100

Здравейте, много бих се радвала да ми помогнете! Това е тест който би трябвало при бременност да покаже и седмици. Минусът е ясно изразен, но има очертание към плюс. Може ли съвет?

# 101
Ако не показва седмиците, май е отрицателен.

# 102

Здравейте, много бих се радвала да ми помогнете! Това е тест който би трябвало при бременност да покаже и седмици. Минусът е ясно изразен, но има очертание към плюс. Може ли съвет?
Да не си е там знака, а само да оцвети? Че на мен ми изглежда все едно си е така и ако е - оцветява само минуса. Аз за това казвам, иди си пусни чхг най-сигурният начин е. За този тест поне 30 лв си дала, кръвният е 20 макс

# 103
Минус показва. Очертанието на плюса е мястото, където би се показал, ако е положителен.

# 104
  • София
Объркала си сметките. Не си била 8 дни преди цикъл.
Имплантиране става между 6 и 12 дни след оплождането, което значи че 6 дни след овулация имаш имплантация примерно на 7 8 ден вече имаш чхг, което от друга страна са точно седмица преди цикъл.
8 дни преди цикъл си е точно 6 дни след овулация. На 7 - 8 ден да имаш ЧХГ, ок, ама в деня на имплантация - едва ли. И то в идеалния случай - ако имплантацията е на 6 ден.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 15:57 от miamim

Общи условия

Активация на акаунт