"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 62

• 51 094
  • 853
  •   1
Отговори
# 705
Няма как медицински да се случи по време на М. Ако сте правили секс последните дни от М и овулацията е 2-3 дни след приключване на М е възможно. Но бременност ще има само и единствено, ако О е била точно след менструация.
Почти невъзможно е. Щом искате положителен резултат, продължавайте с опитите след края на менструацията.
да,наясно съм ,че е малко вероятно ,но доста неща изчетох и пише, че има дори малка вероятност да се случи по време на Мц
да ,накрая беше и след него..просто явно много ми се иска да се получи и търся някакъв положителен отговор,ще се разбере все пак ако има нещо,благодаря ви все пак
Аз бях обяснила също моите симптоми относно бременност, ако може и ти да ме посъветваш. ☺ Alaq, писах ти на лично.

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 16:52 от Диляна П. 753489

# 706
Диляна, този кръвен е отрицателен. Щом е Правен 4 дни след закъснение единственият шанс е да си с късна овулация. Независимо, че ти е редовен Ц, понякога има изключения. Симптомите може и да са ПМС, имала съм ги всичките, дали в един месец, дали в различни преди да ми дойде.
Ако О е била късна и на прегледа ме съмнява АГ да може да види нещо. Ако искаш направи още един кръвен. Иначе стискам палци, защото невъзможни неща няма! Blush
П.П.Знаеш ли кога е била овулацията? Т.е тест за О или мерене на БТ, календарчето не важи!

# 707
Диляна, този кръвен е отрицателен. Щом е Правен 4 дни след закъснение единственият шанс е да си с късна овулация. Независимо, че ти е редовен Ц, понякога има изключения. Симптомите може и да са ПМС, имала съм ги всичките, дали в един месец, дали в различни преди да ми дойде.
Ако О е била късна и на прегледа ме съмнява АГ да може да види нещо. Ако искаш направи още един кръвен. Иначе стискам палци, защото невъзможни неща няма! Blush
П.П.Знаеш ли кога е била овулацията? Т.е тест за О или мерене на БТ, календарчето не важи!

Да и забравих да спомена че имах прицапване преди около две седмици само един ден, мислих, че ще е защото ще ми идва, но не дойде. Със закъснение съм 11 дена. Тест за овулация не съм си правила, само календарчето, което ми е на телефона. По календарчето съм била в овулация в средата на месеца, а в момента също ми пише, че съм.

# 708
Диляна, извинявай за въпроса, но как броиш МЦ? От първия ден, в който ти дойде или след като ти свърши почваш да броиш?

# 709
Диляна, извинявай за въпроса, но как броиш МЦ? От първия ден, в който ти дойде или след като ти свърши почваш да броиш?
МЦ броя от първия ден, в който ми дойде. Моят цикъл по принцип ми е с продължителност седмица.
Anigo, писах ти на лично отново. ☺

# 710
Аз лично не съм си правила кръвен, но от дамите, които съм виждала тук най ниския кръвен с положителна стойност беше над 20-30 в много ранна бременност, ако все пак овулацията е била мнооого късна може да се е получило. Може да изчакаш вторник за гинеколога и понеделник да си пуснеш още един кръвен за да видиш дали все пак има покачване.
Благодаря много за мнението! ❤ Ще се разбере във вторник на какво се дължи това. 😉
А ако е много ранна бременност може ли да се разбере при АГ специалист колкото и да е рано? От към симптоми, си имам може би всички най- чести симптоми на бременност. Подуване на корем, гадене(особено сутрин), страшно чувствителна и нервна съм от скоро и всяко нещо може да ме разплаче, друг симптом ми е това, че изпитвам болки като преди МЦ, без болезнените гърди, подути са, но не и болезнени. Доста ми е подуто коремчето, наподобява топка долу ниско в корема, а аз съм спортистка и си имах преса на корема и заради това ми се стори странно това подуване, тъй като не съм го имала. Яде ми се много сладко и солено, а аз сладко не харесвам по принцип. Либидото ми спадна доста. Чувствам постоянно глад колкото и да ям, все едно не се наяждам. Лицето ми е леко подуто. Чувствам се доста тежко ниско долу, като направя някое движение, примерно да стана от леглото, ме боли или все едно нещо се разпъва там долу и усещам дискомфорт. Сутрин най-много чувствам болка ниско долу точно като се събудя. Доста често ми се и уринира, а аз не пия изобщо толкова често вода. С ден на ден тези симптоми сякаш се засилват.
бременност се вижда на ехограф след 1000-2000 стойност. Пусни си кръвен тест утре и отиди все пак на гинеколог във вторник. Аз на твое място до сега щях да съм пуснала няколко особено ако има движение. Евала за търпението. Най-добре направи кръвен утре и виж какво е положението. Пиши какво се случва, стискам палци

# 711
Аз лично не съм си правила кръвен, но от дамите, които съм виждала тук най ниския кръвен с положителна стойност беше над 20-30 в много ранна бременност, ако все пак овулацията е била мнооого късна може да се е получило. Може да изчакаш вторник за гинеколога и понеделник да си пуснеш още един кръвен за да видиш дали все пак има покачване.
Благодаря много за мнението! ❤ Ще се разбере във вторник на какво се дължи това. 😉
А ако е много ранна бременност може ли да се разбере при АГ специалист колкото и да е рано? От към симптоми, си имам може би всички най- чести симптоми на бременност. Подуване на корем, гадене(особено сутрин), страшно чувствителна и нервна съм от скоро и всяко нещо може да ме разплаче, друг симптом ми е това, че изпитвам болки като преди МЦ, без болезнените гърди, подути са, но не и болезнени. Доста ми е подуто коремчето, наподобява топка долу ниско в корема, а аз съм спортистка и си имах преса на корема и заради това ми се стори странно това подуване, тъй като не съм го имала. Яде ми се много сладко и солено, а аз сладко не харесвам по принцип. Либидото ми спадна доста. Чувствам постоянно глад колкото и да ям, все едно не се наяждам. Лицето ми е леко подуто. Чувствам се доста тежко ниско долу, като направя някое движение, примерно да стана от леглото, ме боли или все едно нещо се разпъва там долу и усещам дискомфорт. Сутрин най-много чувствам болка ниско долу точно като се събудя. Доста често ми се и уринира, а аз не пия изобщо толкова често вода. С ден на ден тези симптоми сякаш се засилват.
бременност се вижда на ехограф след 1000-2000 стойност. Пусни си кръвен тест утре и отиди все пак на гинеколог във вторник. Аз на твое място до сега щях да съм пуснала няколко особено ако има движение. Евала за търпението. Най-добре направи кръвен утре и виж какво е положението. Пиши какво се случва, стискам палци
Благодаря ти много! Ако имаш фейсбук напиши го тук, да обменяме опит, за да ми е по-лесно да ти пиша там!☺

# 712
С толкова закъснение резултата вече трябваше да е доста висок особено при редовен цикъл, за съжаление резултата е отрицателен пожелавам ти късмет за следващия месец и с толкова закъснение те съветвам да посетиш АГ да няма друг проблем, може да е също ако си приемала някакви лекарства които могат да повлияят

Здравейте, момичета, имам въпрос към вас, закъснява ми с 11 дена, преди 5 дена си направих кръвен тест и резултатите са тези, възможно ли е да съм още в началото на бременноста и стойностите ми да не са излезли още, тъй като съм под нормата 0.21, прикачила съм снимка на кръвният тест, правих си тестове с урина няколко дни подред, но не виждах бледа черта или втора. Днес сутринта реших да си направя тест и излезе леко бледа черта, едва незабележима, под една светлина я има, под друга не се забелязва толкова. Та, питам ви дали е възможно наистина да съм в началото, но на кръвния тест в дадения момент да не е излязло, тъй като знам, че хормона се покачва на всеки 48 часа? Също да допълня, че имам редовен цикъл, или ми идва на определения ден или даже някой път ми подранява?
А тези стойности какво трябва да означават, дали може да е покачване постепенно или леко бледата черта от днес? Тъй като кръвния го направих при закъснението когато беше от 4 дена. Вторник имам записан час при гинеколог, ще ви държа в течение. Лекарства не приемам.
на мен още преди да ми закъснее дори ЧХГ ми беше високо .. изчакай да видиш гинеколога какво ще каже,с толкова голямо закъснение и този резултат според мен няма бременност!

# 713
Диляна П. 753489 и аз бях така първите месеци. Намирах си много симптоми. Сега и да имам симптоми няма да им обърна внимание, докато не видя истинска хубава втора черта или положителен кръвен  тест. Склонни сме да се самозаблуждаваме и да се надяваме , мислейки, че въпреки отрицателните тестове  има бременност.Истината е, че при бременност тези симптоми идват седмица след закъснението. При такова закъснение обаче няма как кръвният тест да греши. Иначе описаните симптоми ги има не само при бременност, а и при задържан фоликул.
Бих те посъветвала да пуснеш кръвен тест днес, ако и той е отрицателен със сигурност няма бременност. Имай предвид , че веднъж в годината може да имаш промяна в цикъла- липса на овулация, закъснение и т.н.

Последна редакция: пн, 15 яну 2024, 11:25 от Bibi85

# 714
С толкова закъснение резултата вече трябваше да е доста висок особено при редовен цикъл, за съжаление резултата е отрицателен пожелавам ти късмет за следващия месец и с толкова закъснение те съветвам да посетиш АГ да няма друг проблем, може да е също ако си приемала някакви лекарства които могат да повлияят

Здравейте, момичета, имам въпрос към вас, закъснява ми с 11 дена, преди 5 дена си направих кръвен тест и резултатите са тези, възможно ли е да съм още в началото на бременноста и стойностите ми да не са излезли още, тъй като съм под нормата 0.21, прикачила съм снимка на кръвният тест, правих си тестове с урина няколко дни подред, но не виждах бледа черта или втора. Днес сутринта реших да си направя тест и излезе леко бледа черта, едва незабележима, под една светлина я има, под друга не се забелязва толкова. Та, питам ви дали е възможно наистина да съм в началото, но на кръвния тест в дадения момент да не е излязло, тъй като знам, че хормона се покачва на всеки 48 часа? Също да допълня, че имам редовен цикъл, или ми идва на определения ден или даже някой път ми подранява?
А тези стойности какво трябва да означават, дали може да е покачване постепенно или леко бледата черта от днес? Тъй като кръвния го направих при закъснението когато беше от 4 дена. Вторник имам записан час при гинеколог, ще ви държа в течение. Лекарства не приемам.
на мен още преди да ми закъснее дори ЧХГ ми беше високо .. изчакай да видиш гинеколога какво ще каже,с толкова голямо закъснение и този резултат според мен няма бременност!

Преди месец имах същия резултат и ми дойде цикълът

# 715
Здравейте 😊 имам нужда да споделя едно мое притеснение по тема Бременна ли съм.
Преди това нека ви кажа че имам вече един аборт (кюретаж) минаха близо 6 месеца от аборта до сега (2 септември беше аборта) моят лекар ми каза че трябва да направя микробиология и цитонамазка (изследванията ми са повече от добри)
От декември месец правя опити да забременея отново но се се получава.Имам календарче на което си следя всичко и си записвам всичко (цикъла ми идва на 30дни като по часовник) така де правих опити декември месец но ми дойде менструацията🙁 След това бях в овулация и отново правих опити и сега ми закъснява с 3 дни направих си тест преди 4 дена но беше отрицателен.Има ли според вас някакъв вариант да съм бременна но да не ми отчита на теста защото е правен ден преди закъснение или от това че може да не съм забременяла по време на овулация а малко след това когато шансовете са средни или ниски и за това да не отчита а да съм бременна? Или е възможно да имам някакъв друг проблем? Имали ли сте такава ситуация или подобна? Знаете ли какви изследвания мога да си пусна колко струват те ? Да си купя ли поредния тест за бременност? Дали ще ми отчете вече ?

# 716
  • Варна
Отиваш в най-близката лаборатория и си пускаш кръвен тест за бременност. Струва между 20 и 30лв. По-сигурно от това няма.

# 717
Не искам да прозвуча грубо, но шансовете да се забременее в първите 3 месеца са доста малки и процента на забременелите в този период е доста нисък. Разбира се на всеки пожелавам да се случи бързо, но при опити от декември до днес не виждам нищо притеснително.
В случай, че няма друг фактор който да е предпоставка за проблемно забременяване, то недей да си слагаш фикс идея да стане веднага и да се разочароваш от отрицателен тест.
Хубаво е да си правиш и тест за овулация, а не да разчиташ само на календарчето.

Както са те посъветвали пусни си кръвен тест излиза за 2часа и там ще имаш най-точен резултат, като при положителен тест е хубаво да се повтори след 48ч за да се види дали се удвоява.
Стискам палци за добър резулат.

# 718
Теста трябва да хване днес, направете още един.

Иначе аз забременях и двата пъти от първия път. Grin

# 719
  • София
Всяка жена познава друга жена забременяла от първия път. 😄

Общи условия

Активация на акаунт