За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 8

• 31 596
  • 733
  •   1
Отговори
# 390
  • Русия
Действието се развива добре. И артистите според мен са добре заедно. Момъкът умее да играе, и двамата са на едно ниво. Тоя от Plot love съвсем плитък беше.  Ама характерът й - не можах да я понеса.

# 391
  • гр. София
Докато чакам утрешните серии на Miss Mystery реших да започна друг сериал преведен от Indira и Мрън Romantic. Главният господин Сяо грабва окото, но самият сериал не е нещо завладяващо. Отрицателните герои са големи смешници, но не ми харесва, че шамарите са представени като нормални в отношенията.
Харесва ми, че служителите на Сяо наричат главната" Снахичка ", както беше в Мистериозна любов Simple Smile
Сцените между главните не се получават, някак твърде режисирани, липсва страст, ако ме разбирате. Стигнах до 13 ЕП.

# 392
  • България
Изгледах The Guest (2018).
9 от 10
Почти нямам забележки, в един момент действието малко се забави, актьорите не са ми съвсем симпатични, но пък са добри.
Финалът е неочаквано по-добър от този, който аз написах.
Чудо, да ми улегне още малко в главата, може и 10 от 10 да му пиша.

# 393
  • пак на Рив Гош
Роца, сега ще те сдърпам за плитките. Как така Ю в "краен случай".
Вики, не сме се доразбрали Joy - аз под "Ю" имах предвид Ю Йон Сок, моята корейска лИбофффф (нищо, че истинската му фамилия е "Ан"), не твоят Ю, за него зная, че е недосегаем Wink . Нали ги бях подкарала по фамилии, та така...
(отървАх ли плитките? Grinning)

Ахах, спомням си, когато бях тийнейджър и гледахме някое кино с майка ми, тя постоянно правеше забележки за облеклото на героите. Тогава много ме дразнеше, не можах да разбера, защо изобщо гледа някакви си парцали вместо да гледа сюжета. Сега пък сама се заглеждам по същото. Добре че нямам тийнейджъри вкъщи. Simple Smile

Роца, залагам на еднорозите при Ким Йонде, няма как, момъкът не е създаден за драма, какво хабене щеше да е! Дайте му да гледа тъжно и влюбено, много му се отдава.
Ох, а аз си имам една тийнейджърка (за последна година) вкъщи и като гледаме някой сериал заедно, точно това обсъждаме (за най-голям ужас на Благоверния) - тоалетите, обувките, прическите, цвета на червилото... Joy

И аз се надявам на еднорози, все пак е корейски сериал... ама може и да ни изненадат в гръб, така предколедно Joy

The Day of Becoming You (2021) - 8.5*
Сладък, розов, забавен, гледа се приятно, без кой знае какви сътресения, адекватни герои (и особено героини). Е, имаше си някои от клишетата и доста дразнещо продуктово позициониране на кутиите с ядките и магазина за тях (но китайците никога не са били особено дискретни в това отношение). Но като цяло, много приятно изкарани моменти, въпреки, че накрая попревъртах по малко. Специални комплименти за двамата главни актьори Zhang Xin Cheng и Liang Jie, които се справиха чудесно с ролите с размяната на телата. Даже той повече, отколкото тя, понеже героинята беше доста бъбрива и експресивна, та той трябваше доста повече да се постарае да играе нейната роля, докато неговият герой беше сдържан и мълчалив и тя трябваше да гледа строго в голяма част от времето. На някои моменти съм се смяла с глас. Та, препоръчвам, ако сте в настроение за нещо развлекателно.

Продължавам бавно и полека с Thousand Years For You, докато чакам Only For Love, новият сериал с Бай Лу и Дилън Уанг да свърши и да си го изгледам предколедно.
Това, откъм китайските сериали. Корейските ми са все онгоинг за момента.

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 23:59 от Роца

# 394
Moon in the Day - както се оказва бая народ го гледаме Hug
Та да ви питам, момичета - не ви ли дразни главната? По-точно външният й вид с тая хлътнала брадичка и неправилна захапка. Мен ме побърква! Scream
Много ми харесва сериала, и сюжета, и главния, и всичко, ама избора на героиня е просто покъртителен.
Опитвам се да не се вглеждам, да съм толерантна, не може всички да са първи красавици, все едно аз съм Grinning и не и не - адски ме дразни. Как можаха да я изберат за тая роля!!!
И в профил и в анфас, и усмихната и серозна - все е много зле... Просто момичето си има проблем с развитието на долната челюст и на захапката, не е за главна роля ЧОЛЬТЕ както казват в сериалите Grinning

# 395
  • пак на Рив Гош
Змейче, да си призная, даже не бях обърнала внимание на захапката ѝ Joy
Ама аз пък харесах актрисата от предишната ни "среща" в Taxi Driver, та затуй съм благосклонна Joy
Но разбирам, че може нещо да те подразни и после само там да гледаш - миналия месец, така забелязах на средата на един китайски сериал, че главната актриса е леко кривогледа и до края само в очите ѝ гледах Joy

# 396
Ох, Роца, точно така е, само там гледам и ме дразни ужасно Simple Smile
Прилича ми на Барт Симпсън, само дето той е по-симпатичен Joy

https://

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 22:04 от Змей Горянски

# 397
  • гр. София
В Taxi Driver игра много добре, но сега като го спомена Змей Горянски вярно само в брадичката гледах като си пуснах трейлъра на този сериал.

Romantic не ми хареса като цялостно изпълнение. Имаше нелогичности до самия край. Последната им целувка беше както трябва, отпуснаха се явно артистите накрая на снимачния процес Joy

# 398
  • при най-добрия мъж...
Докато чакам утрешните серии на Miss Mystery реших да започна друг сериал преведен от Indira и Мрън Romantic. Главният господин Сяо грабва окото, но самият сериал не е нещо завладяващо. Отрицателните герои са големи смешници, но не ми харесва, че шамарите са представени като нормални в отношенията.
Харесва ми, че служителите на Сяо наричат главната" Снахичка ", както беше в Мистериозна любов Simple Smile
Сцените между главните не се получават, някак твърде режисирани, липсва страст, ако ме разбирате. Стигнах до 13 ЕП.

Веднага влизам в оправдателен режим Simple Smile Като жена подвластна на мъжки чар, особено ако чара струи от някой намръщен, строг, но справедлив и със златно сърце герой, се подлъгах и преведох Romantic. За така модерните напоследък минита си е даже много добре, защото съм гледала и неща, за които не искам да си спомням. Общо взето неангажираща история за любов, предателство и още нещо...
Miss Mystery е кажи речи в същата графа. Верно, че главната не е красавица, нито неземно талантлива актриса, но поне не е срамежлива и се раздава в горещите сцени. Виж младежа беше ново лице за мен, но и той се постара. Мисля, че добре си постла пътя и за напред в подобни розови мехурки. Малко не ми се връзваха двамата като двойка, тя сякаш ми изглежда, поне визуално, по-голяма от него, но ако затворим едното око, сериалчето става.
Скоро ще приключа и още едно мини "Предай се, капитан Хан/ Captain Han". Е, там главния наистина заслужава повишено внимание. Пък и до сега за лесничеи май не сме гледали китайска драма Simple Smile

# 399
  • гр. София
Няма нужда от обяснителен режим Simple Smile Господин Сяо ми хареса, макар, че той се оказа, че не се казва така Joy
Аз харесвам минитата, бързо се развива действието Simple Smile
В Мiss Mystery страстта си я има, усеща се високото напрежение от екрана Simple Smile Просто младежа заради прическата ми е трудно да го възприема.
Благодаря за преводите Simple Smile

Догледах Sweet home. Нямам търпение за втори сезон, който скоро ще започне. Много интересно свърши Simple Smile

# 400
  • пак на Рив Гош
Като жена подвластна на мъжки чар, особено ако чара струи от някой намръщен, строг, но справедлив и със златно сърце герой,
С това описа 90% от любимите ми китайски главни герои Joy
Ще ме зарибите с тия минита, значи!

И сигурно ще започна да се вторачвам в профила на Пьо Йе Джин от следващата седмица Joy

# 401
  • Русия
Ама в Romantic къде го видяхте намръщен и строг героят? Той е много мил мъж. Иронично се държи с героинята, което е явно вид самозащита, но тая ирония е лека и само по време на свалката. Той самият толкова се притеснява да я ухажва, че без иронията можеше и да не се реши. Спомнете си реакцията му, когато тя предложи фиктивна връзка. Та той направо скачаше от радост. Голям сладур, пу-пу, да не го урочасам актьора.
Роца, гледай това мини, наистина си заслужава. Освен всичко друго главният злодей и като персонаж, и като актьор е страхотен.

# 402
  • при най-добрия мъж...
Ааааа, в Romantic Оскара за главна роля определено отива при злодея. Такъв комичен типаж отдавна не бях срещала. Уж подъл, манипулативен, отмъстителен и зъл, а той карикатура. Ама шамарите ги раздаваше за "Добър ден" и за "Довиждане".

# 403
  • гр. София
Дааа, странен образ беше той Simple Smile

Сега, докато си боледувам вкъщи започнах следващия мини сериал Forever love. Надявам се да не ме разочарова Simple Smile

# 404
Korea-Khitan War започна страхотно, ще продължа да гледам с удоволствие. Обожавам такива сериали Smiley

Общи условия

Активация на акаунт